Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניינינים לרכוש רכב בעיקר לאישתי , לא משנה מאיזה יד. התקציב 25000 אוטומט. עומדים להיות ב"ה הורים ולכן חשוב שהבגאג' יהיה מספיק גדול לעגלה של התינוק . חשוב שיהיה רכב חסכוני ומיועד בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר . רכב אמין שלא ידרוש הרבה הוצאות .

פורסם

רכב שאני מכרתי לפני כמה חודשים ומתאים לתאור שלך - קורולה (אני מכרתי 1998, אני מניח שהיום במחיר דומה תשיג 1999). שירתה אותי בנאמנות 9 שנים בחיפה והסביבה, קיבלה אחזקה שוטפת סדירה לפי הספר במוסך מורשה יבואן, ובתמורה היו לי סה"כ שתי תקלות לא צפיות במהלך התקופה (לא כולל צורך בהחלפת מצבר לאחר חזרה מטיולים בחו"ל). החסרונות - לא חסכוני במיוחד בדלק, ו-3 כוכבים ב-EuroNCAP (לדגם 1300 3 דלתות עם כרית אויר בודדת), אבל תביא בחשבון - מדובר בדגם 1998 ונושא מבחני הריסוק והעמידה בהם התקדם מאוד בעשור האחרון.

עם זאת - לדעתי משפחה צעירה כשלכם אינה זקוקה למשפחתית אלא יכולה בהחלט להסתפק בסופרמיני (אולי עם תא מטען נפרד, בסגנון האקסנט). מכוניות אלה זולות יותר לרכישה וצריכת הדלק שלהן קטנה יותר, ומאידך הן נוחות יותר לתמרון וחניה בעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לחפש סקודה פאביה סטיישן, יונדאי אקסנט, דייהטסו שרייד (למרות שתחום הבטיחות לא חזק אצלה במיוחד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רוב המכוניות יכילו עגלה בתא המטען (לדוגמא, הפנדה של אשתי - בעלת תא מטען מהקטנים שישנם - מכילה עגלה ויש מקום לקניות). אם במקרה העגלה שלכם לא מתקפלת כמו שצריך, יותר זול להוציא כמה מאות שקלים בשביל עגלה שמתקפלת היטב מאשר להאלץ לרכוש רכב גדול יותר, אשר יצרוך יותר דלק ויהיה - כתוצאה ממגבלת התקציב - מיושן יותר או בטיחותי פחות.

במידה ואתם מאמצים את ההנחה לעיל, יש מגוון גדול של אופציות. אישית אני נוטה לאירופאיות והייתי מחפש משהו בסגנון פונטו או פולו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עדיף לך להתקדם יותר בשנתונים מאשר קורולה ישנה ולכן המלצתי:

פורד פוקוס (לא חסכונית בדלק אבל אמינה ויציבה עם בגאז' מרווח)

סיאט טולדו (בגאז' ענקקק, אמינות של פולקסווגן)

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...