Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

יש לי שאלה קטנה

ברשותי מגבר ROCKFORD 501X, וכרגע מחוברים עליו רק הרמקולים האחוריים שלי.

כלומר, יש למגבר עוד שתי יציאות לתת.

אני רוצה לקנות סאב, ואני באמת מתלבט במה לבחור.. יש לי כמה קריטריונים שמהם לא ארד ואבקש את עזרתכם בבחירתו.

אני רוצה שהסאב יהיה חזק ואיכותי, וכמובן מנוצל כמו שצריך ע"י המגבר (בגישור אמור להיות משהו כמו 250W RMS).

כמו כן, הרכב הוא BMW, ולכן כל הבגז' הוא יחידה אטומה, ולכן חייב להיות באמת חזק כדי שארגיש אותו טוב.

התקציב שלי הוא בסביבות ה-800-1000 ש"ח.. ואפשר גם פחות :)

תודה על כל עזרה

פורסם

אין הרבה אפשרויות אבל כמה אפשרויות אני יתן אתה יכול להביא את הרוקפורד 3412 150 RMS אתה יכול להביא סרווין ווגה HED 12 200 RMS אלה סאבים טובים מאוד לטעמי והם דיי חזקים

עכשיו יש כאלה שימליצו לך על SHIVA שהשם לא מוכר לך אולי אבל הוא באמת טוב ועולה 1000 שקל והוא חזק מאוד מששהו כמו 300 RMS עם אני לא טועה

או שאתה יכול לקנות פיוניר 800 וואט וישאר לך עודף והוא חזקקק אבל לא מדוייק

אני הייתי הולך על הרוקפורד למרות שאני משוחד כי יש לי כזה הוא באמת טובבבב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

למה ? אפשר להשיג במחיר של עד 1000 ש"ח סאב מהדגמים החדשים של רוקפורד P212S4 עם תיבה.

זהו הדגם היותר גבוהה מה- Z של רוקפורד.. 400\200 . אני ממליץ בחום.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063589&CategoryDesc=Punch%20Subwoofers

לינק לסאב הנ"ל.

יעשה את העבודה ויותר :)

פורסם
למה ? אפשר להשיג במחיר של עד 1000 ש"ח סאב מהדגמים החדשים של רוקפורד P212S4 עם תיבה.

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063589&CategoryDesc=Punch%20Subwoofers

לינק לסאב הנ"ל.

אתה בטוח? :twisted:

כי אם כן אני קונה 3.

8)
פורסם

תקנה 2 סאבים של הפיוניר 800 ותראה מה זה עוצמה ואיכות!

וישאר לך עודף! :lol:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

הוא לא יכול לחבר 2 של פיוניר.....כי המגבר לא יעמוד ב2 אוהם גישור.

הכי הגיוני זה הרוקפורד ה200 RMS שינוצל יפה,יתאים מאוד למגבר וישאיר לך קצת עודף בכיס

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לינק לסאב הנ"ל.

אני אשמח לחבר דווקא מגבר של רוקפורד לסאב של רוקפורד.

והאם הוא באמת איכות וחזק?

ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הזה (כולל תיבה כמובן)

תודה

• תוכן חדש...