Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW X5 4.4i - עלויות אחזקה כלליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

י.ל, יש לך צנרת על ה-X5!? תראה איזה יופי:

PO2IVPsc7UE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:evil:

תתפלא אבל כן... הרכב במקור כשהזמנתי אותו הגיע עם שני אגזוזים בצורה אובלית, ונראה לי שנה אחרי החלפתי לו את זה למה שהצגת בסרטון ל-4 כנים שתיים בכל צד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אני לא מצליח להבין איך עושים את השינוי מרכב ספורטיבי, מתנהג, מדוייק, קליק, מהיר, חד, מתקשר.

ועוברים לצד השני של הסקאלה, לרכב גדול, כבד, לא מתקשר (ביחס לרכב ספורטיבי כמובן, ולא ביחס למכוניות מקבילות בקטגוריה) מפואר, אלגנטי, בוגר וכו׳..

כשעברתי מקופרה ״מחומצצת״ (אחלה מילה אה? :wink: ) לסקודה סופרב, הרגשתי מוזר, הרגשתי שאני לא מרגיש!!, הרגשתי כבד, אפילו איטי! על אף שהייתי מהיר מאוד, מהיר בערך מכל רכב שהיה לצידי בכביש, הרגשתי שאני לא בסביבה הטבעית שלי.

כדאי שתעזוב רגע בצד את הפיתוי לרכב מרשים, מתוצרת הבווארית המפוארת והנחשקת, ותשקול שוב אם זה באמת מה שאתה רוצה.

אני הייתי מאוד מרוצה מהסקודה סופרב, אבל בפירוש לא מהשינוי מקופרה לסופרב.

בהצלחה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

קראת מה שרשמתי? ה-x5 לא בא להחליף את ה-gti.

אין קשר בין שני הרכבים, ספורטיבית לעומת suv.

י.ל, מה שאתה שמת זה בסה״כ יציאות עגולות, האוטו שלך לא נשמע ככה.

תקן אותי אם אני טועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני, אני התכוונתי לכך ששומעים בדיוק כמו בסרטון ההחלפה בוצעה בסדנא ששכחתי את שמה... יש לי גם תמונות של הפירוק והכל, אני מחר אנסה לצלם את הצליל שיוצא משם :twisted:. חוץ מזה שאתה מוזמן לשמוע בעצמך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני לא מצליח להבין איך עושים את השינוי מרכב ספורטיבי, מתנהג, מדוייק, קליק, מהיר, חד, מתקשר.

ועוברים לצד השני של הסקאלה, לרכב גדול, כבד, לא מתקשר (ביחס לרכב ספורטיבי כמובן, ולא ביחס למכוניות מקבילות בקטגוריה) מפואר, אלגנטי, בוגר וכו׳..

כשעברתי מקופרה ״מחומצצת״ (אחלה מילה אה? :wink: ) לסקודה סופרב, הרגשתי מוזר, הרגשתי שאני לא מרגיש!!, הרגשתי כבד, אפילו איטי! על אף שהייתי מהיר מאוד, מהיר בערך מכל רכב שהיה לצידי בכביש, הרגשתי שאני לא בסביבה הטבעית שלי.

כדאי שתעזוב רגע בצד את הפיתוי לרכב מרשים, מתוצרת הבווארית המפוארת והנחשקת, ותשקול שוב אם זה באמת מה שאתה רוצה.

אני הייתי מאוד מרוצה מהסקודה סופרב, אבל בפירוש לא מהשינוי מקופרה לסופרב.

בהצלחה, אבי.

למען האמת הסיבובים שהייתי לוקח עם ה4.8IS והדרך שבה הרכב היה אוחז את הכביש מזכים את הX5 לפחות בגרסא הנ"ל לתואר "ספורטיבי" לגביי חיישנים, להזמין מחו"ל זה הפתרון הכי טוב, מכיוון שהעלות היא 16% עדיף להשקיע איזו אלפייה ולהזמין כמה חיישנים שיהיו בבית.

אני מכרתי את הקוגר לא מזמן, הבאתי לקונה שקית עם איזה 50 סנסורים שפירקתי בכמה חודשים ממכוניות.

הב.מ.וו X5 נוחה, אישית אני מעדיף את הבודי הקודם על הנוכחי, די אמינה ואני חושב שבישראל מנוע ה3.0 הוא בחירה מצויינת.

haters will hate

פורסם
קראת מה שרשמתי? ה-x5 לא בא להחליף את ה-gti.

אין קשר בין שני הרכבים, ספורטיבית לעומת suv.

י.ל, מה שאתה שמת זה בסה״כ יציאות עגולות, האוטו שלך לא נשמע ככה.

תקן אותי אם אני טועה.

כנראה שפספסתי, קבל את התנצלותי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
למען האמת הסיבובים שהייתי לוקח עם ה4.8IS והדרך שבה הרכב היה אוחז את הכביש מזכים את הX5 לפחות בגרסא הנ"ל לתואר "ספורטיבי" לגביי חיישנים, להזמין מחו"ל זה הפתרון הכי טוב, מכיוון שהעלות היא 16% עדיף להשקיע איזו אלפייה ולהזמין כמה חיישנים שיהיו בבית.

אני מכרתי את הקוגר לא מזמן, הבאתי לקונה שקית עם איזה 50 סנסורים שפירקתי בכמה חודשים ממכוניות.

הב.מ.וו X5 נוחה, אישית אני מעדיף את הבודי הקודם על הנוכחי, די אמינה ואני חושב שבישראל מנוע ה3.0 הוא בחירה מצויינת.

את ה X5 תוכל להגדיר "ספורטיבית" ביחס לג'יפים אחרים, לא ביחד לגולף GTI, או לכל קטנה חמה אחרת.

מה לעשות, הטכנולוגיה מרחיקה את הגבולות, אבל הפיסיקה נותנת דעתה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני חובב סיבובים אבל רכב ספורטיבי הוא גם רכב שנוסע חזק בקו ישר, אבל כנראה שלא נהגת על הרכב.

ה4.8IS מתנהגת ממש שונה, נהגתי על כל הגרסאות, וזאת מרגישה כמו הוט האצ' .

הנה משהו נגד חוקי הפיזיקה שלך : מרכב גבוה וסיבובים ...

http://www.youtube.com/watch?v=Sn4TjkATImM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

אתחיל מהסוף, חוקי הפיזיקה הם אינם שלי.

והסרטון שאתה מציג כאן בגאווה גדולה רק מוכיח את הטענה שלי.

הרכב הגדול והמגושם הזה לא מסוגל לעשות את מה שהגולף הקלילה והחזקה תעשה בלי הרבה דרמות.

נסעתי גם נסעתי, על X5 3.0I וגם על ה 4.8.

הרכ בהחלט מרשים, מרגיש איכותי, שלם, חזק, שקט ונעים.

אבל מכאן ועד ללטעון שהרכב ספורטיבי ? ממש לא.

אספר לך עוד משהו, בתקופה שהייתי בעלים של איביזה קופרה, לקוח שלי קנה X5 3.0I 2010, עם צמיגים+ג'נטים מגודלים משהו.

אם להיות עדין, הקופרה עשתה צחוק מהיצור המגודל הזה.

ולדובדבן שבקצפת, לשיא שבהודעה שלך, לטענה הבדיחתית שלך, בשילוב הודעה עם ניסוח מתנשא, על רכב שנוסע חזק בקו ישר, הוא כזה שנחשב לספורטיבי, לא חביבי, לא בבית ספרי.

ולשם הדוגמא: אודי A8 קווטרו עם מנוע בהמתי ומשקל המתנשא ל 2 טון, שמאיצה כמו פנתר מהרמזור, לא ספורטיבית בעיניי, עם הגה מת, דוושת ברקס ספוגית והתנהגות של נדנדת ילדים בפניית פרסה ימינה (או שמאלה, מה שתבחר:wink:)

ב.מ.וו X5, איכותית וחזקה כמה שלא תהה, ספורטיבית היא לא.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

או.... בעיניך ! זאת המילה שעושה את ההבדל :)

אני לא מתנשא חלילה, אבל אפשר להנות בסיבובים גם עם בהמה כבדה שאוחזת טוב.

האם בעינייך הS8 אינה ספורטיבית? ומה לגבי הS63? והB7?

ובאמת שקשה לי להבין איך אתה קורא לרכב נדנדה, במיוחד שראיתי ריסון מרכב גרוע יותר במכוניות מיני בעלות אופי ספורטיבי.

וברור שהקופרה תעשה צחוק מה3.0, מכונית רכה עם מנוע די חלש והג'אנטים הגדולים הם רק מגרעת.

כל דבר בחיים הוא יחסי, ובחיי היום יום יש פשרות, אחרת היית נוסע על קארט לעבודה.

שורה תחתונה:

הX5 נותן מענה מצויין לחובב הנהיגה שחפץ בSUV.

haters will hate

פורסם

הX5 (בגרסת המנוע החזק ועם המתלים הנכונים) נותן אופציה מעולה לנהג הספורטיבי שאין לו ברירה אחרת וחייב SUV ולא רוצה לקנות קאיין מכל מיני סיבות.

היא אמנם SUV ספורטיבית מצויינת אבל מפה ועד להכריז שהיא מרגישה כמו הוט האצ' זה מאוד מוגזם.

אני אישית מעדיף את הדור הראשון של הX5, הרבה פחות מגושם ובעל פידבקים ותחושות טובות יותר מהדור הנוכחי שקצת יותר מנותק (לעומת הדור הראשון כן? לא לעומת המתחרים.)

פורסם

לפני הקניה ,תבצע בדיקה במוסך כמו שצריך ,וחשוב לבדוק בוצה במנוע ,יש לרכבים נטיה עכב טיפולים שלא נעשו בזמן ,כמו החלפת שמנים וכו ליצר בוצה .

פורסם
או.... בעיניך ! זאת המילה שעושה את ההבדל :)

אני לא מתנשא חלילה, אבל אפשר להנות בסיבובים גם עם בהמה כבדה שאוחזת טוב.

האם בעינייך הS8 אינה ספורטיבית? ומה לגבי הS63? והB7?

ובאמת שקשה לי להבין איך אתה קורא לרכב נדנדה, במיוחד שראיתי ריסון מרכב גרוע יותר במכוניות מיני בעלות אופי ספורטיבי.

וברור שהקופרה תעשה צחוק מה3.0, מכונית רכה עם מנוע די חלש והג'אנטים הגדולים הם רק מגרעת.

כל דבר בחיים הוא יחסי, ובחיי היום יום יש פשרות, אחרת היית נוסע על קארט לעבודה.

שורה תחתונה:

הX5 נותן מענה מצויין לחובב הנהיגה שחפץ בSUV.

הנוסח של ההודעה הזאת שונה מההוא שהיה בהודעות הקודמות שלך.

הכל יחסי. על זה אני מסכים איתך בהחלט.

להגיד על x5 ספורטיבית זה לנסות להצחיק.

להגיד על x5 שהיא יותר מחוברת לנהג ביחס לרכב מאותה קטגוריה, זה מדוייק בהרבה.

אני חושב שהגענו לעמק השווה.

לילה טוב ושבת שלום, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ה X5 לא אמורה להיות ספורטיבית, אלא לתת נסיעת כביש איכותית, בנוסף לנסיעת שטח

בסיסית ומוגבלת, יחד עם גודל של SUV, וזו המטרה לשמה בנו את הרכב הזה.

לאנשים שרוב זמנם נוסעים בכביש, אבל רוצים רכב גדול, ומפנטזים שפעם הם יירדו לשטח,

ובפועל אולי השטח היחידי שרואים זה איזה שביל גישה מסכן... ואני אומר את זה בתור בעלים של X5.

נכון, הגרסאות החזקות מהנות יותר, אבל עדיין זה SUV, ולא פרייבט, ולא ייתן לעולם מה שרכב

ספורטיבי "רגיל" נותן.

• תוכן חדש...