Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלאגים האלו הם חדשים הוחלפו לפני שבוע, הייתי אצל בעל מקצוע ואמר מה שאמר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על מצב המנוע לפי הפלאגים האלה.

צילמתי 3 פלאגים, שימו לב אחד חום יותר בחלקו העליון.

P1010033.JPG

P1010034.JPG

P1010035.JPG

פורסם

הפלאגים עשו את שלהם, הם יצאו נקיים וטובים רק הצבע החום מעיד על פלאג קר מידי.

השתמש בפלאגים מתאימים למנוע, כי ניראה שהפלאגים האלו דרגת החום שלהם אינה מתאימה.

פורסם

צריך תמונת תקריב של האלקטרודה אבל על פניו הפלאגים נראים לי תקינים. המתן לתגובת מומחים ממני.

אגב אתה יכול לחפש בגוגל תמונות של plug conditions ולהשוות עם הפלאגים עצמם.

פורסם

זה שחום בחלקו העליון, על החרסינה, מעיד על בעיית אטימה של המצת ואיבודי ניצוץ, הוא גם מפוייח יותר באלקטרודה השלילית אך זה אולי בגלל איבודי הניצוץ ולאו דווקא מעיד על בעיית מנוע כלשהי.

פורסם

זו גם אפשרות.

אחרי שתרכיב חוטי הצתה חדשים, תחזיר את המצתים למנוע רק בסדר אחר. אם באותו מיקום המצת שוב יצא מפוייח, עם סימן עטרה חום על החרסינה, יתכן שיש תקלה מסויימת בצילינדר הזה.

פורסם

שלום רב !

האם הרכב מאבד מי קירור?

הצבע החום על החלק הקרמי, עלול להעיד על חדירת מי קירור לתא השריפה, באם הרכב לא מאבד כלל מי קירור, החשד של יתקבל כמופרך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
זו גם אפשרות.

אחרי שתרכיב חוטי הצתה חדשים, תחזיר את המצתים למנוע רק בסדר אחר. אם באותו מיקום המצת שוב יצא מפוייח, עם סימן עטרה חום על החרסינה, יתכן שיש תקלה מסויימת בצילינדר הזה.

תקלה מסויימת? איזה?

פורסם

אגב אם לא הייתי מובן, אני דיברתי על החרסינה הפנימית מסביב לאלקטרודה, צבע חום בחרסינה הזו מעידה על מצת קר, דרגת חום פלאג לא מתאימה.

מערכת הצתה לקויה בהחלט יכולה לגרום לצבע החום בחרסינה הפנימית, למשל MISSFIRE (החטאת בעירה), הרי ציינת שסליל ההצתה אינו תקין ודורש החלפה.

צבע חום על החרסינה החיצונית אינו מעיד על דבר חריג.

פורסם

אותה טועה. צבע חום בחרסינה החיצונית מעיד על מה שכבר רשמתי. על החרסינה הפנימית, צבע חום יכול להעיד על שימוש בתוספי דלק או חדירת נוזל קירור, בטח אם יודעים שהמצת שהורכב אינו קר מהדרוש.

• תוכן חדש...