Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של Seat Ibiza 1.6 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי היא שתן לרכב לרוץ כמה אלפי קילומטרים. בנוסף תדאג לבצע את החישוב בשיטה המסורתית והטובה (ולנסוע כמה שיותר על מיכל אחד, לא לתדלק כל 50 קילומטר) ולא לסמוך על מחשב הרכב.

אם אחרי כל זה עדיין תקבל צריכה של 1:6.7 תחזור לדווח כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לעשות מדידות ברכב חדש, הצריכה בהתחלה (עד איזור ה-1500-2500 ק"מ) היא גבוהה מהממוצע.

תחזור לעדכן כשתגיע לק"מ הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

-moshe- פשוט ראיתי את הרכב באותו צבע כמו שיש לך בסמלון, חונה באזור שם שאני גר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
-moshe- פשוט ראיתי את הרכב באותו צבע כמו שיש לך בסמלון, חונה באזור שם שאני גר.

הרכב שלי בצבע לבן :lol:

הרכב הקודם שלי- ההונדה הייתה ירוקה ולפני זה סופר לנסר ירוק, מאז אני לא יכול לראות ירוק :lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
בד"כ נע בין 9-13 ליטר ל-100 קילומטר בנסיעה עירונית.

בנסיעה בינעירונית 8-7 ליטר ל-100 קילומטר .

באמת מוזר...

בפולו TSI שלי הצריכה העירונית נעה בין 6.5-8 ל-100 קילומטר.

בנסיעה בינעירונית הצריכה נעה בין 5-7 ל-100 קילומטר.

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

פורסם

כמו שכתבתה 530 קילומטר בחודשיים זה כלום, כנראה שרוב הנסיעות שלך הן על מנוע קר דבר שיחד עם העובדה שהרכב צורך יותר דלק ב1500 הק"מ הראשונים יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה.

על מנת לבצע בדיקה מדויקת יותר מלא את המיכל עד הסוף,, אפס את מד האוץ, סע לאיזה טיול בת"א, תחזור תדלק באותה התחנה וחלק את מספר הקילומטרים במספר הליטרים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כמה קילומטר הרכב עבר ?

אני אכניס אותו בטיפול 15 אלף שיבדקו את התצרוכת דלק.

הרכב אצלי חודשיים עם 3,500 ק"מ

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם אני עם איביזה 1.6 שנת 2011 עם 16.500 ק"מ לרוב נסיעה עירונית ( בת ים - ראשל"צ וחזור ) בקיץ עם מזגן ונסיע רגועה לא עובר את 3000-3500 סל"ד בקושי מגיע ל 1 ל 9. יש לציין שהגיר הוא ידני.

כנראה זה פשוט מכוניות כאלא או שעבדו עלינו עם נתוני היצרן והסיפורים של המשווקים.:?

פורסם
שלום לכולם,

לא נוסע הרבה...יש לי משהו כמו 530 ק"מ בחודשיים.

תודה.

אתם לא שמים לב לזה?

ז"א 4.5 ק"מ לנסיעה בממוצע ואולי גם פחות, אולי אפילו חצי מזה לנסיעה, שזה אומר שהוא נוסע כל הזמן על מנוע קר.

הצריכה הזאת הגיונית לחלוטין!

בעל הרכב צריך לעשות נסיעה אחת ארוכה ואז למדוד את צריכת הדלק.

עדכון: הקדימו אותי.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
וכמה ק"מ אתה עושה בחודש?

1000+ נוסע מפתח תקווה לטבריה פעם פעמים בחודש.

בנוסף תדלוק האחרון (תדלקתי בתחנת דלק אחרת חד פעמי),שמתי לב כי הצריכה עלתה,כנראה הדלק על הפנים שם.

פורסם

אתה נוסע פי 4 יותר ממנו (הוא נוסע 500 בחודשיים) והנסיעות לטבריה עוזרות מאוד לצריכת דלק.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...