Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של Seat Ibiza 1.6 2010

Ernesto
שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש לי סיאט איביזה 2010 1.6 105 כ"ס DSG משהו כמו חודשיים.

נתוני היצרן אומרים שצריכת הדלק בעיר היא משהו כמו 1:12 . טוב, צפיתי לצריכת דלק של 1:9 או 1:10... כבר תידלקתי פעמיים וצריכת הדלק לא מגיעה ל 7:1 ! (1:6.7) . אני לא נוהג באגרסיביות ומשתדל לנסוע רגוע, ו לא נותן למנוע לעלות מעל 3000 סל"ד.

95% מהנסיעות הן בתוך העיר, עיר עם הרבה ירידות ועליות...

לא נוסע הרבה...יש לי משהו כמו 530 ק"מ בחודשיים.

האם יש לי פה בעיה או שזה ישתנה ? או שצריך לעשות משהו כדי לשפר את צריכת הדלק?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הצריכה משתפרת מעט עם הזמן.

לצורך השוואה, אני עם ה-1.4 ובנסיעות עירוניות בי-ם (כפי שציינת - הרבה עליות ומורדות) מגיע בקושי ל 1:10..אולי פעמים מועטות מ. הדרך יראה טיפה יותר אבל רק בערב כשאין פקקים והכל רגוע.

אצלך מנוע גדול יותר, ובקושי עשית קילומטראז' על האוטו.

אישית ראיתי שיפור מאוד גדול ב-3 תידלוקים הראשונים (שלושתם היו בנסיעה בינעירונית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם אותו נפח מנוע אך ידני מגיע ל-1\10 ובנהיגה ממש רגועה 1\11 כל זה עירוני

בנהיגה בין עירונית הממוצע הוא 1\13 אם כי הגעתי ל-1\16 בנסיעה בין ערונית ולא עברתי את ה-90 קמ"ש

הכל תלוי באופי הנהיגה שלך ובתנאי הדרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש לבדוק בחור, 1/6.5 זה מה שהרכב שלי עושה בתוך העיר... לא חושב שזה נורמלי לאיביזה...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כבר נשמע יותר מדי טוב בשביל צריכה עירונית נטו.

פעמים רבות נכתב בפורום שהמאות או אלפי הקילומטרים הראשונים הם בעלי צריכת הדלק הכי גרועה ועם הזמן זה משתפר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי חברה תודה. אז יש למישהו עצות להקטנת צריכת הדלק? לפחות לפני שהולכים לבדיקה? כפי שאמרתי אני נוהג רגוע ולא נותן למנוע לצרוח למעל 3000 סל"ד ו משתדל לא לתת הרבה גז בהאצות . אך לצריכת דלק כזו לא ציפיתי.

לא, זה מנוע רגיל לא TSI , האם ל TSI צריכה תובה יותר?

Black Joker , כן נסיעה עירונית באלפי הקילומטרים הראשונים הם בעלי צריכת הדלק הכי גרועה, אך מדובר ב משהו כמו 250-270 ק"מ בחודש :)

אם יש לעוד מישהו ( חוץ מ eran ו niro , תודה :) ) אוטו זהה/דומה אשמח לשמוע את דעתו בעניין .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע קצת מוגזם.

או שהרגלי הנסיעה שלך קיצוניים להחריד או שמשהו פגום.

רוב האנשים מדווחים על צריכת דלק טובה בכמה עשרות אחוזים מזו שאתה מציין.

היא אפילו קיצונית ביחס למנוע שלי, 1.4 אטמוספרי רגיל באיביזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטרף לנירו, איביזה 1.6 ידני 2010, אני עושה 1 ל10 /11 בממוצע כאשר רוב הנסיעות בעיר ומדי פעם בבין עירוני. אני גר במרכז.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שמכיר את כבישי נצרת ואת העליות והירידות הרבות, כמה כבישים צרים ופקקי תנועה, אולי יודע על מה מדובר בצריכת דלק כזו. אני חושב שמכוניות שחייבות להתמודד עם פקקים בעליות, והרבה זמן מיותר על הכביש, נותנות צריכת דלק הרבה יותר פחות מהציפיות.

מה דעתכם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...