Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצפיית סרטי HD במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש מחשב דיי ישן שמחובר בכבל DVI לHDMI לטלוויזיה FULL HD לידי

E8400

4 ג'יגה ראם

8800GTS E92

מריץ סרטים על FULL HD באיכות מדהימה ללא קרטועים בעזרת K LITE, לא ניסיתי פשוט משהו אחר כי זה עובד מצויין !

לא חייב אפילו סרטים של 30 ג'יגה, אפשר להוריד את הFULL HD הרגילים מטורנט ליץ, נראים מדהים במרחק צפייה נכון.

פורסם

שלום וערב טוב לבעלי הנסיון.גם אני בשלבי שידרוג המחשב הישן שלי,וחיבורו לטלויזיה החדשה שלי.אז מחשב פנטיום 4,עים מעבד 3,2 G \ו2G DDR1 זיכרון\וכרטיס מסך ATI 9250,עים שני יציאות\ומחובר לTV עים כבלVGA\.כרגע הבעיה שבYOU TUBE רואים טוב,סרטים בצפיה ישירה גם רואים טוב,אבל בשידור ערוץ 10 בנענה 10 בגרע שאני מגדיל מסך ,התמונה נעלמת .אשמח להסבר היכן הבעיה,ותודה למגיבים.

פורסם

אני רואה שאין פיתרון לבעיה.

כבר כמעט ויתרתי ואמרתי שכל פעם אני יעביר סרט להארד דיסק הנייד ואני יחבר אותו ב USB לטלויזיה, אבל עוד בעיה, לא יודע איך מפעילים את התרגום לסרט בלי תרגום מובנה ועוד יותר מזה- איך אפשר לשמוע דרך המגבר שמחובר למחשב? כשאני צופה דרך הUSB אני שומע דרך הרמקולים של הטלויזיה בלבד, איך אפשר ליראות את הסרט בUSB ולשמוע דרך המגבר?

פורסם

כן כבר הזכרתי שאני משתמש ברזולוציה הזו-

1080P 1920 X 1080 60HZ

בא לי להביא את כולכם פה אליי הביתה שתיראו את ההבדל העצום הזה בין הצפייה בסרט דרך המחשב והצפייה דרך הUSB שהעברתי, שמיים וארץ כאילו סרט אחר נשבע.

פורסם
הורדתי את זה:

Splash PRO HD Player v1.4.1.0 Incl Patch-JW

איך עושים את ה UPSCALE?

לא מצאתי את הפיצ'ר הזה ...

תודה.

בזמן שאתה מנגן וידאו, תלחץ על O ותפעיל את הmotion^2.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יוהווו טוב תשמע הורדתי את התוכנה והיא עושה פלאים, האיכות השתפרה ברמה העלתי את המושן לדרגה 10 ובאמת יש שיפור אבל אני לא מצליח להגדיל את התמונה לכל המסך, חפרתי בהגדרות ולא הצלחתי.

פורסם
אוקיי הפעלתי את זה והעלתי את זה ל 10 (וליד זה רשום 60)

האם אחרי שאני עושה את זה אני אמור לראות 23.976 FRAMERATE כשאני לוחץ על I לקבלת מידע?

כשאתה לוחץ על I אתה מקבל את המידע המקורי של הקובץ.

תפעיל Demo mode כדי לראות את ההבדל כמו שצריך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
כשאתה לוחץ על I אתה מקבל את המידע המקורי של הקובץ.

תפעיל Demo mode כדי לראות את ההבדל כמו שצריך.

לא משנה, אפשר לראות את ההבדל בלייב אם מורידים את הפיצ'ר ומחזירים בשביל לראות את ההבדלים.

עוד לא יצא לי לראות עם הפיצ'ר הזה סרט, מעניין איך זה יהיה :twisted:

בכללי נראה אחלה - תודה רבה :)

• תוכן חדש...