Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוץ חוקי בערד בחודש מאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו ואתה רק מאושש את הטענה שלי : אתה לא אובייקטיבי !

אתה כבר שילמתה לקורס אתה לא תעיד עכשיו שזה היה ביזבוז כסף כי לאדם קשה להעיד על החלטות כושלות שלקח בחיים קרי בפוליטיקה וקרי בצבא בסגל המפקדים בדרגות הגבוהות

מחר שלומי יקנה מוצר ב1000 שקל , המוצר שקנה לא שווה כלום גרוע ! שלומי לא יציין זאת בצורה כזאת הוא עדיין יתמוך בקנייה שלו למרות שיודע שהוא עשה החלטה מוטעת וזה מדוע ? בשביל לא לעמוד על טעיותיו הרי זה אנושי שאדם לא רוצה להודות שהוא טועה , למשל כאשר מבצעים עיסקה כזאת או אחרת ואתה הצד שיצא "פרייאר" לעולם לא תודה בפני חבריך בכך אלה או שתשקר להם שזה קיצוני או שתעדן את הפאלטה או ההחלטה המוטעת שעשיתה. אז שלומי יגיד הם נחמדים אבל לא מטורפים כמו שציפיתי , אך מעט האדם שיגיד מה שבאמת יש בליבו ויתן לעצמו "ירייה ברגל "

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נשמע לי ריאלי עופר סלח לי

אז כנס ל- HNN ותראה איזה דברים הזויים יש. כל שבוע אתה רואה רכב שהחליק לתעלה, נכנס בגדר, עבר נתיב ונכנס ברכב שעובר ממול. זה קורה כל הזמן. אתה לא חושב שחלק מהתאונות האלה היו יכולות להמנע אם אנשים היו מודעים למגבלות של הרכב שלהם ויודעים מה לעשות אחרי שהרכב עבר אותם?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר אתה יודע כמה אבל כמה אימון צריך בן אדם בשביל לשנות את האינסטינקטים שלו ? לא אימון אחד אלה הרבה ! כמו שציינתה

אז אנשים בשביל לא להידרדר לתעלה (עצה קטנה איך לא לעשות את זה זה: לא לנהוג עייף/ לא לSMS בפלאפון/ ולהיות מרוכזים)

ישלמו כל יום אימון 750 שקל ? , לא נראה לי שזה ריאלי ותשלם את הסכום הזה ואז זקנה בת 60 תיכנס בך בצומת כי לא עצרה באדום ואז כל הכסף ירד לטמיון החיים שלך גם.

פורסם

זה עוד ממשיך?

רוני , מתי בדיוק אני יגיע למצב שאני צריך לבלום 2 גלגלים על חצץ 2 על אספלט נו בחייאת רוני ? אני נוסע בתוך העיר ולפעמים שבא לי להשתגע אני נוסע לאגדיר בהרצליה:wink:

מתי? אתה נוסע לך לתומך בדרך בינעירונית דו-נתיבית. חוסר תשומת-לב רגעי או, לחלופין, ניסיון להתחמק ממכשול (כמו רכב שבא ממול) מורידים את הרכב לשולי העפר. אתה נבהל, חוזר לכביש בצורה בהולה ולוקח את הרכב לנתיב הנגדי -- והרי לך תרחיש טיפוסי של תאונה חזיתית, ממן אלו שאנו שומעים עליהם בחדשות כל הזמן

איפה אתה רוצה שאני יישם בלימת חרום ? הרי ראיתי את הסרטון של מסלולים שהוא מסביר שפשוט צריך ללחוץ הכי חזק על דוושת הבלם ולתפוס את ההגה שלא יברח מהבלימה ופה נגמר הסירטון וגם אינסקטיבית זה מה שכל נהג אחר היה עושה,

אתה רוצה להגיד לי שאם אני יצעק הולה הולה הופ תוך כדי עצירת חירום אז אני יעצור יותר מהר ? נו דיי...

ראית את הסרטון? ולמדת ממנו שצריך לתפוס את ההגה (בחוזקה)?! זה הדבר האחרון שעושים! זה מנטרל את היכולת שלך לחמוק במקרה ואינך מספיק לעצור בזמן. ואגב, לבלום בכל הכוח בבת אחת זה לא כזה פשוט. אני לא מכיר אף נהג שיעשה את זה בזמן אמת ללא תרגול, כולם מהססים ולוחצים חלש מידי בהתחלה. מעבר לכך, ניתן לקצר את מרחק הבלימה על ידי תחזוקה של הרכב, ניתוק הגלגלים מן המנוע ברכב ידני, ושחרור גלגלים נעולים ברכב עם מערכת בלמים רגילה.

את העובדה שאתה נוהג מדהים , זה לא מלנהוג במגרש חניה וזה לא מלנהוג בדרך נמיר זה מהמסלולים שעשיתה בחול שנתנו לך במה ללמידה נכונה ושם יכלתה באמת ללמוד איך לנהוג

אף אחד לא מתיימר להיות נהג מדהים, לא נסיון וגם לא קורס נהיגה מתקדמת יהפכו אותך ל"נהג מדהים", הם יהפכו אותך לנהג מודע יותר ומעט יותר מיומן. הנהגים המדהימים האמיתיים הם, כמו שאמרתי, המדריכים ה"גדולים" (ע"ע איתי אלון או און יעקובסון). אתה עברת הדרכה אצל אחד מהם כדי להבין על מה אתה מדבר?!

פורסם

אני שונא לצטט את עצמי אבל לפעמים זה מתבקש (בעיניי לפחות):

smallars - סע לשלום, המפתחות בפנים. שיהיה לך בהצלחה, עם גישה כזו, בהחלט תגיע רחוק.

ועל הדרך...

עופר אתה יודע כמה אבל כמה אימון צריך בן אדם בשביל לשנות את האינסטינקטים שלו ? לא אימון אחד אלה הרבה !

הנה, כבר מצאנו טעות אצלך: נהיגה היא לא אינסטינקטים, מי שנוהג על אינסטינקטים לא יודע לנהוג (כמו שצריך).

את כל זה ועוד, לומדים בקורס נהיגה מתקדמת. כזה שאתה בחיים לא תעשה, ולעולם לא תבין "מה עשית לא בסדר" אם חס וחלילה תעשה תאונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה אגב לא מזיק כל כך לרכב. אני עברתי קורס עם גרוטאה: אוטו חצי מת שאפילו המדריך שלי אמר לי שכדאי להחליף אותו מה שיותר מהר ואני מצטט: "למכור רכב כזה זה למכור פח נטו" ואני לא הייתי היחיד. מצד שני, היו גם רכבים חדשים לחלוטין, שזה גם משהו שאנשים בדרך כלל לא רוצים "לקרוע". ובקורס הנערך בכביש ציבורי שוחק את הרכב עוד פחות.

פורסם

ערס קטן, אתה צודק 100%.

סע בדרכים ישרות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אותי לא הצלחתם לשכנע מדוע אני צריך לשלם 750 שקל בשביל לגמור את האוטו במגרש חניה

בהצלחה לכם :wink:

אתה ממש לא צריך. פשוט אל תתפלא אם לא תלמד ככה כלום. ובוודאי שלא תוכל ללמוד היטב נהיגה ספורטיבית לפני שתשלוט היטב בטכניקות של נהיגה מתקדמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ביום שיהיה לי מסלול בארץ שיתן לי במה ליישום נהיגת מירוצים/נהיגה מתקדמת

אני יהיה הראשון שישלם

כל עוד אין בארץ מסלול אין לי שום טעם להשקיע כסף בלימוד שכזה

פורסם

שוב, מה שאתה אומר כאן הוא שטות גמורה והוכחה שאתה לא באמת קורא את מה שכתבתי. אין קשר בין נהיגה מתקדמת שמיועדת לבטיחות, לנהיגה ספורטיבית שמיועדת למסלול. הטכניקות המדוברות כאן הן של נהיגה מתקדמת, לא ספורטיבית. ואגב, גם טכניקות של נהיגה ספורטיבית אפשר ליישם על הכביש, ובכלל לא צריך מסלול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שוב, מה שאתה אומר כאן הוא שטות גמורה והוכחה שאתה לא באמת קורא את מה שכתבתי.

בתור מישהו שפעיל באופן קבוע באירועים רבים של שיח אקדמי, הבנתי את זה מהר מאוד, ובדיוק בגלל זה איחלתי לחייל לנסוע בדרכים ישרות ו"בהצלחה" בהמשך תפקידו.

פורסם

אנשים קטנים חושבים בקטן.

אם אתה לא מבין למה אתה צריך הדרכה כדי לדעת להכיר טוב יותר את המכונה הזאת שאתה מפעיל על בסיס יומי במצבים שהם לא מצבים שיגרתיים אז באמת שאף אחד פה לא יוכל לשכנע אותך. אני רק מאחל לך שתגיע למצב כזה שזה לא ייגמר בפגיעות בנפש.

בתור אחד שביצע את הקורסים ויותר מפעם אחת,אני יכול לספר על כמה פעמים שמה שלמדתי הוציא אותי ממצבים שהיו יכולים להיגמר רע מאוד. אחד מהם היה ילד שקפץ לי לכביש רטוב שאני בנסיעה בכביש עירוני על 40 קמ"ש ומרחק הבלימה פשוט לא היה מספיק כדי לעצור בזמן.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...