Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוץ חוקי בערד בחודש מאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה שלי מתי יהיה אפשר לקחת את האיביזה 1600 המתוקה שלי , לשלם למסלול ולהיכנס לעשות עקפות ופשוט ליהנות

כשתעזוב את ארץ כנען, אז זה יקרה.

לצער כולנו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים תהיו אופטימיים...

נמאס כבר לשמוע את הפסימיות של אנשים, תהיו חיוביים ודברים חיוביים יקרו.

פעם לא היה חוק הספורט המוטורי והאטימות של האנשים גם השפיע היום שיש מודעות לכל העניין זה הזמן להיות אופטימיים.

לדעתי לא יעבור הרבה זמן שמישהו יבין שיש פה עסק ואפשר להרוויח ולבנות מסלול חוקי כמו באירופה לרכבי כביש.

אני מימין שהמירוץ הזה הוא אחד מבין רבים שעוד יהיו בזמן הקרוב.

Detailer.gif
פורסם

מחכה לראות מה יהיה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שינוי מבנה, התערטלות במקום ציבורי, נהיגה בקלות ראש, נהיגה תחת השפעת סמים... אלה רק חלק מהסעיפים שהשוטר הנחמד עשוי להדביק עליך.

לפני שרכב עולה על נגרר מורידים ממנו לוחיות רישו ושמים גם דילדו וגם קרני הצבי על מכסה מנוע.

פורסם

אני רואה שאלוהים שמע את זעקתינו... סוף סוף יאאלה אני מקווה שהמדינה המפגרת שלנו תעזור בכספים בעיניין הזה...

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

S G לא נראה לי שזה יקרה , קודם יש לך להשקיע במערכת החינוך הלקויה , בעזרה לקשישים , בעזרה לעניים , בעזרה לבעלי מוגבליות , בעזרה לעולים חדשים , והעזרה לא נגמרת

אני לא חושב שהמדינה תשקיע מכספי המיסים של תושבי ישראל על מסלול מירוצים לכמה מאות אלפי פאנטים :wink:

צריך יזם פרטי שישקיע כאן כמו איזה גיידמק כזה או מיליונר יהודי מניו יורק

פורסם
לפני שרכב עולה על נגרר מורידים ממנו לוחיות רישו ושמים גם דילדו וגם קרני הצבי על מכסה מנוע.

מדבר מניסיון, אה?

:lol:

S G לא נראה לי שזה יקרה , קודם יש לך להשקיע במערכת החינוך הלקויה , בעזרה לקשישים , בעזרה לעניים , בעזרה לבעלי מוגבליות , בעזרה לעולים חדשים , והעזרה לא נגמרת

:nono:

אתה טועה ידידי. ובוא אסביר לך למה.

השקעה בכל אלה, דורשת הוצאה של כסף.

מריוצים לעומת זאת = הגדלת הכנסות המדינה מ... ד ל ק. בין היתר.

מצב עגום ביותר. לכן אני מאמין שיהיו מירוצים בקרוב...

כמובן שיש להשקיע, הרבה יותר ממה שנעשה כיום.

רק תחשבו אם היו לוקחים את הקצבאות של אלה שלא עובדים לפרנסתם, כולנו יודעים על מה אני מדבר, ומשקיעים בחינוך, המדינה הייתה יפה הרבה יותר.

בעודף (אשכרה!) אפשר לעשות את כל מה שציינת ועוד ועוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

meh, אני מעדיף להיות אופטימי בעניין הנ"ל. מצפה כבר להגיע לאירוע כצופה (וכנהג, אם מישהו רוצה להיות ספונסר שלי :lol: )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מישהו יכול אולי להסביר לי, מה הקשר בין "מסלול" למירוץ ראלי?

עמדתי לרשום תשובה רצינית, ואז ראיתי מי כתב את השאלה, ועכשיו אני כבר לא יודע מה לכתוב.

אני אוהב ציניות, אבל לפעמים זה פשוט לא במקום.

מכל האנשים אני מניח שאתה כבר ביקרת באי אילו מירוצי ראלי, ואני מניח שאתה יודע שלא מגיעים לשטח ומתחילים לתת בגז.

סימונים לאורך המסלול צריך? צריך.

מחסומים כדי למנוע מעבר של כלי רכב לאזור המסלול צריך? צריך.

סימון אזורי צפייה והקמת מחסומים או סס"לים למניעת מעבר קהל למקומות מסוכנים צריך? צריך.

היתרים מכל הרשויות בהם עובר המסלול צריך? צריך.

תאום ותכנון גישה לרכבי חירום וחילוץ צריך? צריך.

ואני בטוח שיש עוד דברים שאני לא בקיא בהם (אבל הייתי מתאר לעצמי שאתה כן)

למעשה, ההכנות שקשורות למסלול של מירוץ ראלי הרבה יותר קשות וארוכות מההכנות למירוץ על מסלול קבוע.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

השאלה שלי מתי יהיה אפשר לקחת את האיביזה 1600 המתוקה שלי , לשלם למסלול ולהיכנס לעשות עקפות ופשוט ליהנות

בלי כל בילבולי ביצ*ם

אתה מתכוון למשהו כזה? (אני, בסופ"ש האחרון, בתמורה ל 25 יורו, במכונית סטנדרטית)

פורסם

פשוט לא הוגן ..

מה הפרוצדורה להיכנס למסלול ?

יש תידרוך ?

צריך להוציא מסמכים מסויימים ?

או שפשוט כמו לקנות מגש פיצה משלם להם כסף בכניסה מכניס את האוטו בלי בדיקה בלי כלום ומתחיל לעשות סיבובים

איפה נמצא המסלול אני לא מזהה את השם מה גם שאני בקושי מצליח לבטא אותו ?

פורסם

המסלול הוא זנדוורט בהולנד. משהו כמו 20 ק"מ דרומית מערבית לאמסטרדם.

יש מספר ארגונים שעושים שם ימי מסלול.

בפעמים הראשונות הייתי בימי מסלול בהם יש תדריך לפני עליה למסלול ובדיקה טכנית לוודא שמיכל נוזל הבלמים מקובע, הקוטב החיובי של המצבר מבודד ושיש עין גרירה באוטו למקרה שנדרש חילוץ.

הפעם הזאת היתה עם ארגון אחר. כל הכללים מפורסמים באינטרנט ואתה חותם על שחרור מאחריות שבו אתה מצהיר שיש לך רשיון נהיגה ושאתה מכיר את החוקים ועומד בהם. אין בדיקה של שום דבר - הכל מתבסס על אחריות אישית. משלם את הכסף ועולה למסלול.

בכל מקרה, אין צורך ברשיון מירוצים או משהו כזה.

• תוכן חדש...