Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנונמוביל מהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החנון הצעיר ובעל האמצעים ינהג דווקא ברכב מיני חדש ב60K כי זה מה שאבא ואימא החליטו שהוא יקנה- רכב זול חסכוני ובטיחותי עם שקט נפשי.

החנון הצעיר והממוצע ינהג ביאריס/סיריון/אקסנט/גטס שנקנתה מחברת ליסינג בעידוד ההורים.

החנון הצעיר והעני ינהג במאזדה 121 אוטומטית כי אמא שלו חושבת שזה רכב חמוד.

החנון המבוגר עם עבודה מסודרת ינהג ברנו פלואנס, כי זה הרכב הכי גדול שהליסינג בעבודה מציע. (תראו את עובדי רפא"ל:lol: )

החנון המבוגר שאין לו ליסינג מהעבודה ינהג גם ברנו פלואנס, כי השכן החנון בחר כזאת בליסינג, כנראה הוא מבין.

החנון בגמלאות בדרך כלל ינהג בקורולה אוטומטית שהבן שלו עזר לו לקנות (בהנחה מהליסינג).

החנון בגמלאות העשיר ינהג באונסיס חדשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מיוצר בסוריה נכון?

איזה חננות הסורים האלה, אצלנו היה סוסיתא שזה הרכב הכי מאצ'ו, בנוי מפיברגלאס כמו מכונית נאסקר!:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני הגעתי למסקנה נוספת.

הפריוס שלדעתי גם זוכה בתר'ד הזה.

המסקנה היא שהפריוס לא רק של חנונים קשים אלא גם צמחוניים.

שזה בכלל שיא.

:roflmao:חזק

אני היתי מוציא חוק השמדה לכל הפריוסים האלה. אין יותר מעצבנים מהם. אפילו לא זקנות

בג'אסטי אוטומטית.

פורסם

BMW_E30_Touring_front_20080625.jpg

גם סטיישן, גם אני מאותת בכל פניה (אפילו בתוך חנייה) וגם שומע רוק (קלאסי לא הזבל של היום)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אני לא חושב שיש "אוטו לחנונים" כי זה תחום שלא מעניין אותם.

לחנונים יש דרכים רבות להקצין את חנוניותם, ואוטו הוא לא אחת מהן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה עם זאת :-)

כמו שאומרים אמת בפרסום :lol:

לה יכולים גם לקרוא, פרוסקימוביל.

ולא סתם, צבע תואם, סדאן עם טסות פלסטיק. יאמי!

1271762_1.jpg

פורסם

אני מראש מצטער אם מה שאני הולך לרשום כאן יפגע במעריצי המכונית, לא זאת הכוונה.

עם זאת, אם בחנונים עסקינן, אז שכחתם את החנון הגדול מכולם, זה שנפל, ואינו יכול לקום!

בנימה יותר רצינית, כל פעם שקראו לי חנון, ממש התנגדתי לכך היות ולא הייתי הולך עם שלייקס, משקפי ראייה עם מסגרת שחורה, ומגושם כמו פיל בחנות חרסינה, והייתי רחוק שנות אור (גם בשיא החנוניות שלי) מסטיב ארקל!

Steve-Urkel-White_l.jpg

steve urkel car 2.jpg

פורסם

יותר כמו דרך חיים מאשר מנטליות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בנימה יותר רצינית, כל פעם שקראו לי חנון, ממש התנגדתי לכך היות ולא הייתי הולך עם שלייקס, משקפי ראייה עם מסגרת שחורה, ומגושם כמו פיל בחנות חרסינה, והייתי רחוק שנות אור (גם בשיא החנוניות שלי) מסטיב ארקל!

היום עם צורת הלבוש של סטיב ארקל היית יותר עונה להגדרה של היפסטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...