Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת קטנוע עד 10K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש קטנוע והסכום שעומד לרשות הקניה הוא 10,000 ש"ח.

על מה אתם יכולים להמליץ?

הכיוון הוא 250 סמ"ק ומעלה.

אני נוסע כל יום כ40 ק"מ.

חשוב שהוא יהיה נוח ורך על הכביש.

חשבתי על קימקו-גרנד דינק, מה אתם אומרים עליו?

וכמובן שיהיה חסכוני.

תודה, זאב.

פורסם

הגרנד דינק הוא כלי אמין מאוד ויש לו הרבה כוח, שיוט של 100 הוא עושה ללא בעיה.

אז היתרונות:

עלויות אחזקה נמוכות, מנוע נמרץ, מושב נוח, רצפה שטוחה, יש מקום אחסון לקדסה וחצי.

והחסרונות:

(אני מנסה לא להשוות אותו לבורגמן או למג'סטי)

מראות מוגזמות ולא נוחות בהשתחלות בין רכבים, בסיס גלגלים די קצר, שיכוך מהמורות סביר.

אז בכללית מדובר על קטנוע די טוב ומכיוון שאתה מדבר על 40 ק"מ ביום אני חושב שהוא יתאים בול.

haters will hate

פורסם

הליך הבחירה המומלץ-

ראשית האם חשובה לך רצפה שטוחה או לא.

• העדיפות היא לקטנועים שאין להם רצפה שטוחה כיוון שהשילדה בנויה בצורה קשיחה יותר ומעניקה תכונות הגוי ויציבות טובות יותר.

• לאחר ההחלטה הזו עליך לבחור בכלי עם החישוקים הגדולים ביותר האפשריים,אך שים לב.קטנועים בעלי חישוקים גדולים הם בעלי מרווח רגליים ותא מטען קטן יותר.

סה"כ הכול עניין של פשרות אך שים לב-אל תקשה על עצמך.מבחינת איכות כול הטיוואנים די דומים.גרנד דינק,גוי רייד,גוימקס.היפנים טובים יותר אך יקרים יותר לאחזקה.

אז לסיכום-הצרכים הם שיקבעו.רצפה,מרווח לרגליים,תא מטען.

בהצלחה

MOTOPRO אופנוע קטנוע האתר הראשי בארץ לאופנועים וקטנועים

פורסם

אני פשוט יצאתי מנקודת הנחה שאתה מחפש כלי עם רצפה שטוחה כי התעניינת בגרנד דינק.

ברמת העיקרון נסיעות מבחן יתנו לך את האינדיקציה הטובה ביותר לגביי נוחות ופרקטיות.

אופציה טובה ואני חושב שגם בעלת תמורה מצויינת לשקל היא הבוורלי של פיאג'ו, 500 סמ"ק, מנוע גמיש מאוד, גלגלים גדולים ועיצוב רטרו. (הופתעתי לראות את משטרת התנועה בניו יורק משתמשים בו), יש לו תא מטען קטן ומגן הרוח המקורי לא ממש אפקטיבי.

haters will hate

• תוכן חדש...