Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממצב אנשים

הייתי היום בסוכנות יונדאי והזמנתי את ה I10 ה1.1 הידנית במבצע חבר ב 60700 ש"ח

אני עדיין מתלבט בין הידנית לאוטומטית שעולה במבצע כ 68900 ש"ח.

האם ההפרש במחיר מצדיק קניה של אוטומט שמן הסתם יהיה יותר נוח לנהיגה וקל למכירה?

אין לי בעיה לנהוג בהילוכים.

פורסם

לגבי נוחות הנהיגה אף אחד ללא יכול לייעץ לך - אתה צריך להחליט בעצמך אם שווה לך 8000 שקל כדי "לשחרר" את יד ימין ורגל שמאל (אם אתה שואל אותי לבחירה שלי - גם באותו מחיר הייתי לוקח ידני). קח בחשבון שעם מנוע קטן כ"כ, תיבה אוטומטית עלולה לפגוע בזריזות של הרכב.

בנוגע לסחירות, אני בכלל לא בטוח שגם בקטגוריה הקטנה הזאת, יישמרו אותם כללים של שוק הרכב הישראלי. מי שיקנה את הרכב הזה כמשומש הוא ככל הנראה לא האדם בעל האמצעים הגדולים ביותר, ולא בטוח שהוא ירצה את כאב הראש של האפשרות ששיפוצה (היקר) של התיבה ייפול במשמרת שלו.

פורסם

מחזק את דבריו של הבחור מעליי, רכב כזה, שזול בבסיסו, שהטכנולוגיה בינונית והביצועים על הנייר לא מרשימים, עדיף כבחירה הגיונית להיות עם תיבה ידנית.

מחיר קנייה זול יותר, עלויות טיפול זולים יותר, פחות מתכון לבעיות, והכי חשוב, תקבל רכב זריז וחסכוני יותר.

בהצלחה ותתחדש.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אל חשש.

רוב הציבור יודע שתיבה ידנית חסכונית ואמינה יותר מאוטומטית. מי שבעתיד יחפש רכב כזה מחפש גם מקסימום חסכון ולכן אם רכבך יישמר כמו שצריך אתה תמכור אותו בפרק זמן קצר ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לכל הרוכשים במסגרת חבר.

ההצעה אטרקטיבית רק במידה ואתם משלמים במזומן!!!

אם תקחו את אחד ממסלולי המימון של חבר ההלוואה תישא ריבית ברמה של ריבית הפריים (3.5%).

כלומר ההנחה שקיבלתם (3%) התקזזה מייד בחישוב הסכום הסופי אותו תצטרכו לשלם.

המחיר הסופי יהיה 64150 לעומת מחיר הנחה התחלתי של 60700

קונה רגיל לעומת זאת שהלוואת המימון נושאת ריבית 0% ישלם מחיר סופי של 63900 בדיוק כמו

שהוצג לו במעמד ההזמנה.

ותחשבו על זה :lol:

פורסם
לכל הרוכשים במסגרת חבר.

ההצעה אטרקטיבית רק במידה ואתם משלמים במזומן!!!

אם תקחו את אחד ממסלולי המימון של חבר ההלוואה תישא ריבית ברמה של ריבית הפריים (3.5%).

כלומר ההנחה שקיבלתם (3%) התקזזה מייד בחישוב הסכום הסופי אותו תצטרכו לשלם.

המחיר הסופי יהיה 64150 לעומת מחיר הנחה התחלתי של 60700

קונה רגיל לעומת זאת שהלוואת המימון נושאת ריבית 0% ישלם מחיר סופי של 63900 בדיוק כמו

שהוצג לו במעמד ההזמנה.

ותחשבו על זה :lol:

רק לפרוטוקול בשביל אנשי "חבר"

ההנחה היא בגובה 5 אחוז ממחיר המחירון ומקבלים בנוסף אזעקה+מרימי חלונות+חיישני רוורס.

בקשר לקנייה במזומן - הצדק עמך.

פורסם

מתי יצא המבצע?

כמה צורכת האוטומטית?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

ידנית, גם ככה הרכב די חלש והביצועים שלו לא מדהימים.

אז נכון, רגל שמאל ויד ימין יהיו בשימוש, אבל בתמורה לכך תקבל אמינות גבוהה יותר, חסכון בדלק, שמירה על חיי המנוע (מישהו אמר 5 הילוכים לעומת 4 שגורמים למנוע לעבוד בסל"ד גבוה יותר?) וביצועים טובים יותר.

דווקא למכוניות קטנות בארץ יש שוק טוב בידני, ע"ע פיאט פונטו לכל הדורות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גיר ידני לא בהכרח אמין יותר. במכוניות שלנו היו הרבה בעיות קשורות לקלאץ'. מצד שני לא נדיר למצוא מכונית אוטומטית שנסעה מאות אלפי קילומטרים בלי להזדקק לשיפוץ גיר.

• תוכן חדש...