Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע - היו להם שתיים כאלו - אחת כסופה אחת כחולה

הרכבים האלה עשו מ0 למאה ב7 שניות בערך - אני נתתי קיק באחת מהן וההרגשה היתה שקו האופק מתקרב אליי.

זה בטוח לא המאזדות 6 הסטנדרטיות וגם על ה2.3 שנסעתי עליו - זה עדיין לא זה.

הרכב פשוט שאג מעמידה במקום.

אבל אם לאמר לך שהרגשתי מהרכבים האלה רעש יניקה שיסגיר את המגדש - לא ממש, דווקא רעש מאוד עדין - חשוב גם להבין שזה רכב מנהלים עם בידוד רעשים סביר ביותר אז זה מסביר את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי אין חשש לומר שהרכב עבר שיפוץ גיר. להפך מי שקונה גיר משופץ אמור להיות מרוצה מהענין כי עכשיו הוא מקבל גיר כאילו חדש.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

yonisi, אני דווקא מתיחס לשיפוץ גיר באופן מאוד זהיר, לא חסרים חפיפניקים למרות שיש אומנים אמיתיים. לפעמים זה "שיפוץ" כאשר במקום כל האטמים שמו סיליקון, סדרו רק את הבעייה ומתקבל גיר שקודם לא תפקד ועכשיו הוא יתפקד בקושי בזמן המכירה.

לא תמיד עושים שיפוץ מלא הכולל החלפה של הכל, לפעמים מחליפים סולנואיד או בסגנון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי מה שאתה אומר עדיף כבר לקנות גיר חדש או לעשות תיקון שכזה רק אצל המוסכים המורשים או אפילו המרכזי בכדי לקבל אחריות על התקיון לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מכונים שעושים שיפוץ איכותי ועושים אפילו שיפוץ למוסכים מורשים, לרכבים של כוחות הביטחון וכד'. מכון כזה אני מכיר בצפון והוא ניקרא גירומטיק (המחירים סבירים מאוד יחסית לרמת מקצועיות הגבוהה והיסודיות, כמה שאני יודע הם עושים שיפוצים עבור UMI).

אחרי שיפוץ שלהם אני מקבל שהגיר שופץ. בחלק ממוסכים מרכזיים גם עושים שיפוץ (במרכזי בד"כ זה שיפוץ מלא במחיר של בסביבות 15,000).

אבל יש מקומות שלא עושים את העבודה בצורה כל כך יסודית, עושים אומנם בזול, אבל זול וזוגלובק זה בשני המקרים נקניקייה באותו המקום.

הבעייה מתחילה כאשר מוכר לחוץ למכור את הרכב, מוצא מכון לפי שיקולי המחיר הזול ביותר ואז מקבל איכות בהתאם שלא שווה כלום. במקרה כזה גיר חדש עדיף (חדש זה לא גיר מפח זבל או איך שאוהבים ליקרוא לזה פירוק, זה לא גיר שעבר שיפוץ, אלא גיר חדש שמגיע בקרטון מיצרן ויש אליו 0 ק"מ). בBMW שהייתה לי היו לי בעיות בגיר (בעיטה במעבר הילוך מסויים), שמתי גיר חדש. חדש אצלי זה חדש. במכון זול פשוט היו מחליפים סולנואיד ואחרי כמה זמן הגיר היה מתקלקל, כי הוא שחוק ולא החליפו לו מצמדים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...