Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זול ואמין עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב,רצוי שנתון גבוה (עד כמה שניתן כמובן במחיר ההזוי הזה..) אבל אין מה לעשות,זה מה יש.

אני עדיין נהג חדש, מחפש רכב שכל העבודה שלו תיהיה לקחת אותי מפה לשם בתוך העיר.

שלושה דברים שהכי חשובים לי :

1)בטיחות! דבר ראשון.

2)אמינות..אני לא מחפש רכב שיראה כל חודש מוסך. אין לי כסף לזה.

3)צריכת דלק נמוכה עד כמה שאפשר.. באמת שאין לי כסף מיותר.

רצוי לציין שאין לי בעיה עם רכב ידני,שכן הבנתי שצורך פחות דלק בממוצע מרכב אוטומט..

אך כמובן שגם אוטומט יתקבל (ואפילו בברכה) אך לא על חשבון הוצאות דלק.

תודה רבה מראש !

פורסם

מכוניות אוטומטיות שצורכות אותה כמות דלק או פחות ממכונית ידנית הן קצת כמו פוליטיקאי ישר. קיים בעיקר בתאוריה.

בתקציב שלך אין מכוניות רובוטיות, שמציעות תפעול אוטומטי עם תצרוכת של תיבה ידנית.

בכל מקרה, לתקציב ולדרידות שלך מומלצות שלוש מכוניות: פיאט פונטו ("ספייס"), פיז'ו 206 ורנו קליאו B, לשלושתן ציון ארבעה

כוכבים במבחן ריסוק, שנחשב לגבוה יחסית בתקציב שלך. הפונטו תהיה החסכונית והזולה ביותר לאחזקה, ה-206 מעט נוחה

ומהנה יותר לנהיגה (אך גם מעט יקרה יותר לאחזקה), והקליאו נוחה יותר אך עלויות האחזקה שלה גבוהות יחסית.

אני ממליץ בחום לבחור בגרסה ידנית, שתהיה זולה יותר לאחזקה וחסכונית יותר בדלק, ולזכור שמכונית ב-10,000 שקל זקוקה

לאחזקה ואוזן קשבת, אז אל תשכח לוודא שאתה משאיר כמה אלפים בצד למקרה של תקלה גדולה או שדרוג כלשהו.

פורסם

פיאט פונטו ספייס או פיאט פונטו (רגילה, לא ספייס, הישנות) מודל 2000 מדגם S80 עשויות להיות סבירות. 2 כריות אוויר וABS. סביר ביותר לדעתי בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

206 ב-10K? אולי אחרי תאונה קשה (ולפני תיקון).

לא תמצא בטיחות ב-10 אלף, רוב המכוניות בתקציב הם או מלפני עידן NCAP, או ממש בתחילתו. ולמקרה שאתם לא יודעים כל שנה מחמירים את הבדיקה, ככה שרכב שקיבל 5 כוכבים בשנת 2000 שקול ל 3-4 כוכבים בדירוג של היום.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבדיקות לא מוחמרות כל שנה, מאז הקמת Euro NCAP הבדיקות השתנו פעמיים או שלוש לכל היותר. בכל מקרה, שיטת המבחן

העיקרית והדירוג לבטיחות מבוגרים כמעט ולא השתנה מתחילת ימי המבחנים ועד היום. ובתקציב הזה ניתן לרכוש מכונית עם ארבעה

כוכבים שתציע רמת בטיחות נאותה.

פורסם

לא כל שנה מילולית, אלא מדי פעם. חוץ מזה ששינויים מינוריים נעשים לעיתים קרובות, כדוגמת תוספת ניקוד על התראת חגורה, תוספת ניקוד על ESP וכדומה. בכל אופן תכנס ליד 2 תחפש עד מחיר של 10K לא תמצא רכבים מעל שנת 2001, וגם הם יהיה מועטים 99% יהיו 1999 ומטה.

סתם כמה דוגמאות:

פיאט פונטו - 4 כוכבים.

סיטרואן קסרה, פיגו 306, פורד פיאסטה - 3 כוכבים.

הונדה סיוויק - 2.5 כוכבים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...