Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם אתם רציניים???,

האם יבואן צריך לקחת אחריות על חוסר אחריות של אדם שהפעיל מגב שאין בו גומי?.

בפעם הבאה גם יכנסו לבור בכביש וגם כן יאשימו יבואן שבגלל שהג'אנט קל מדי או בולט מדי אז הוא אחריי לעיקום.

נ.ב

אני עובד בצ'מפיון אך תגובתי הינה אישית בלבד .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
האם יבואן צריך לקחת אחריות על חוסר אחריות של אדם שהפעיל מגב שאין בו גומי?

הפעיל מגב שאין בו גומי? אני חושב שהעבודה בצ'מפיון העבירה אותך על דעתך :-D

איתן כתב "הגומי במגב התפרק והמתכת שרטה את השימשה הקדמית" - כלומר כשהוא הפעיל את המגב היה עליו גומי, ותוך כדי פעולת הניגוב עף הגומי. כך לפחות אני מבין את זה. איתן הוא האחרון שיפעיל וישר אם אין עליו גומי, הוא פדאנט מדי.

פורסם
האם אתם רציניים???,

האם יבואן צריך לקחת אחריות על חוסר אחריות של אדם שהפעיל מגב שאין בו גומי?.

בפעם הבאה גם יכנסו לבור בכביש וגם כן יאשימו יבואן שבגלל שהג'אנט קל מדי או בולט מדי אז הוא אחריי לעיקום.

נ.ב

אני עובד בצ'מפיון אך תגובתי הינה אישית בלבד .

זה כאילו קטע אצלכם בצ'מפיון? הדבר הראשון שעשית זה להגיד שהוא הפעיל מגב ללא גומי. :evil: :evil:

בשירות לקוחות נורמלי רק מחמת הספק שהוא לא עשה את הדבר היו מטפלים ללא עלות ולא הפוך!

אני לא בא בטענות אישית אליך אבל זה מראה על היחס הכללי של החברה - קודם כל נגד הלקוח. זה מוציא אותי מהכלים.

Bimmer

פורסם
. :evil: :evil:

בשירות לקוחות נורמלי רק מחמת הספק שהוא לא עשה את הדבר היו מטפלים ללא עלות ולא הפוך!

.

מי שלא נורמלי זה הלקוחות של VAG.

אני בחיים לא יקנה יותר VAG חדשה, אחרי שראיתי מי זה צ'מפיון.

תסלח לי אבל יש הרבה טמבלים שנכווים מVAG ובכל זאת חוזרים לקנות שם מכונית חדשה.

על זכוכית שבלחץ עולה לייצרן 100$ הם יפסידו קנייה חוזרת שבה יכלו להרוייח 10000$.?!?!?

צ'מפיון מנוהלת ע"י אנשים, שכנראה לא היו יותר מדיי באקדמייה.

בשנה א' של מנהל עסקים, לומדים ששימור לקוחות הרבה יותר זול מאיתור לקוחות חדשים.

אבל אפשר להאשים בזה את ה"ישראלי מצוי", שחוזר וקונה שם מוכניות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכבים עצמם דווקא מוצלחים ו - 3 שנות אחריות יכולות בכיף לעבור ללא תקלות ואז נוסעים לטפל במוסך רון. דווקא קנייה חוזרת זה לא הבעיה.

תודה על התמיכה אגב.

Bimmer

פורסם

אחת הבעיות זה שהורידו את האחריות לשנתיים.

היתה לנו אוקטביה 2006 שבשנה השלישית לרכב שעשה פחות מ-150k - הלך המדחס, התפוצץ צינור של הטורבו, התפרק גלגל תנופה (פעמיים), הלכה המשאבת מים (לפני טיפול 120 של הטיימינג)- בקיצור חדש אבל לא מי יודע מה אמין

פורסם
+1

אחד שמבין.

אכן בצ'מפיון קיימת אחריות של רצון טוב ולי אישית החליפו בשנה השלישית את מערכת השמע המקורית וגם את פנל בקרת מיזוג אוויר חינם אין כסף.

מדוע בשירשור הזה יש רק השמצות ואין אף דוגמא ואף פירוט של מקרה, בו פנה לקוח עם בעיה דומה ליבואן המדובר וקיבל סירוב ?

פורסם
זה כאילו קטע אצלכם בצ'מפיון? הדבר הראשון שעשית זה להגיד שהוא הפעיל מגב ללא גומי. :evil: :evil:

אני לא בא בטענות אישית אליך אבל זה מראה על היחס הכללי של החברה - קודם כל נגד הלקוח. זה מוציא אותי מהכלים.[/

quote]

ידידי,

אל תנסה להפוך דבריי כדבריי החברה בא אני מועסק וזאת כי ציינתי שזו דעתי בלבד ותו לא .

ביום שאני אקבל כסף עבור כתיבה באתרים אז תהיה בטח גם יהיה סימלון וחתמה בהתאם עד אז בבקשה ממך ומעוד הרבה לעשות הפרדה מוחלטת בין אדם שכותב באתר מזה שנים לבין אותו אדם שביום יום עובד בחברה זו או אחרת וזאת כי ישנם אנשים שיכולים להבין ממה שכתבת דברים שיכולים להסב נזק מבלי שאפילו הייתה כוונה לכך.

תודה מראש.

דדי,

פורסם

אתה לא יכול לכתוב דבר כזה.

"אני מבקר מסעדות במקצועי והסטייק שלכם מזעזע אבל אל דאגה, זאת דעתי האישית ולא דעת החברה בא אני מועסק".

אין פה דעות אישיות, בבעיות אחריות, ברוב המקרים, כמו גם המקרה הזה העניין הוא די שחור ולבן.

אתרגם את זה למקרה הנ"ל:

הלבן: להפעיל קצת שיקול דעת ולהבין שלפעמים יש פגמים בייצור, כמו המגב הזה ולקחת אחריות על התקלות שהוא גרם.

השחור: לבוא ולהגיד שהלקוח אדיוט ולא יודע להשתמש במגבים, תלש מהם את הגומי ועוד כל מיני דברים מופרכים, כי הסבר הגיוני אין לזה.

Bimmer

פורסם

א- למיטב זכרוני אז מותר לי להביע את דעתי גם אילו היה מדובר במיצובישי לנסר או טויוטה בדיוק כמו שאתה מביע את דעתך.

ב- גם אילו חשבתי משהו שהוא לא נכון אז אתה יכול להסכים (מבלי להחשיב את זה שאתה מכיר את הבעלים-איתן)כי דברים כאלה קרו=אנשים הפעילו מגב מבלי לשים לב ,ואני כאן באתר לא מכנה אף אחד כלקוח וזאת כי שעות עבודתי הם בין 8 ל6 :-D.

ג-אחריות או לא אז תהיה בטוח כי לי אין נגיעה לפינה זו וזאת כי תפקידי בחברה הינו נסיעות הדגמה,

לאחריות ישנם אנשים אחרים שיותר בקיעים ממני.

דדי,

פורסם

אתה מפספס לגמרי את הנקודה:

אני לא בא בטענות אישית אליך אבל זה מראה על היחס הכללי של החברה - קודם כל נגד הלקוח. זה מוציא אותי מהכלים.

תבין, בכל חברה בסדר גודל של צ'מפיון לא מתעסקים בדברים האלה (האשמות הלקוח). פותח השרושר כתב שחור על גבי לבן כי הגומי התפרק תוך כדי פעולת המגב.

ואתה בתגובה רשמת:

האם אתם רציניים???,

האם יבואן צריך לקחת אחריות על חוסר אחריות של אדם שהפעיל מגב שאין בו גומי?

עכשיו אתה יודע מה? אם זה היה רכב בן שנה + אוקיי בסדר יכול להיות שזה אשמתו שהוא לא החליף את המגבים או רכש זולים. אבל הרכב עשה 3000 ק"מ אתה לא חושב שזה המגב המקורי של פולקסוואגן שסופק עם הרכב???

Bimmer

• תוכן חדש...