Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, עדכון:

לאחר דין ודברים, כולל פנייה של מחלקת השירות ליצרן, התקבלה החלטה "לפנים משורת הדין", כהגדרתם, להזמין לי שמשה חדשה מגרמניה וגם להחליף מגב.

אתמול הודיעו לי שהיא הגיעה ואני מכניס את האוטו למרכזי בבני ברק (אין אפשרות אחרת) ביום ראשון.

מאוד מקווה שתיעשה עבודה טובה. היום חבר הכניס אותי לסרטים שעלולים לעשות עבודה לא מושלמת וייכנסו לי מיים ורוח.

במציאות השריטה הרבה פחות בולטת מבצילום (היתכן שהיא הפכה לפחות עמוקה???), אז אני מאוד מאוד מקווה שאני לא עושה טעות.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם עושים עבודה טובה,אין מים ואין רוח,אולם ברכב של ההורים (קרייזלר נאון) הוחלפה שמשה ללא מקורית,ואם מסתכלים למטה רואים קצת עיוותים,תבדוק את בשמשה החדשה שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב, עדכון:

לאחר דין ודברים, כולל פנייה של מחלקת השירות ליצרן, התקבלה החלטה "לפנים משורת הדין", כהגדרתם, להזמין לי שמשה חדשה מגרמניה וגם להחליף מגב.

אתמול הודיעו לי שהיא הגיעה ואני מכניס את האוטו למרכזי בבני ברק (אין אפשרות אחרת) ביום ראשון.

מאוד מקווה שתיעשה עבודה טובה. היום חבר הכניס אותי לסרטים שעלולים לעשות עבודה לא מושלמת וייכנסו לי מיים ורוח.

במציאות השריטה הרבה פחות בולטת מבצילום (היתכן שהיא הפכה לפחות עמוקה???), אז אני מאוד מאוד מקווה שאני לא עושה טעות.

החלפת שמשה היא פעולה פשוטה.

בנוסף שמשה מקורית תתאים 1:1 - ויותר נדיר שיש איתן בעיות, להבדיל מהחלופיות שלא תמיד זהות ב-100% למקור.

אל תדאג.

פורסם

"לפנים משורת הדין" לדעתי אומר בצ'מפיון שהיצרן בכל מקרה מכסה את זה במסגרת האחריות.

סיפור משבוע שעבר: הפולו 2008 של אחותי נכנסה לטיפול שגרתי באחד ממוסכי רשת צ'מפיון (אצלי במשפחה לא מוכנים לשמוע על מוסכים לא מורשים ) והתברר על הדרך שהמאווורר לא תקין , מחיר מאוורר חדש מקורי? משהו כמו 1500-1600 לפני מע"מ. מחיר תחליפי - 600 ש"ח.

ניתנה הוראה להרכיב תחליפי (לא הצליחו להשיג אותי בטלפון כדי שאפנה אותם להחליף למקורי במקום אחר),

פתאום המוסך "נהיה נחמד" ואמר: לפנים משורת הדין, יש לנו השתתפות של 70 אחוז במחיר החלק.

כמובן שבמחיר של מקורי נמוך מתחליפי נרכש המקורי.

עודכנתי על המקרה הזה בדיעבד ואני דיי בטוח שעוד קצת התעקשות והחלק היה מוחלף בחינם במחווה של רצון טוב כי הרכב סיים אחריות ממש לפני חודש חודשיים...

אז מה היה לנו ? שיטת מצליח? ואז התברר שכנראה היה RECALL על החלק הזה או הוראה מהיצרן לסבסד את העלות?

לקוח תמים שהיה נותן אור ירוק להחליף למקורי במחיר המלא היה אוכל אותה כנראה.

ואם נחזור לעינייננו - איתן לדעתי לא צריך להיות חשש להחליף את השמשה. היא מגיעה קומפלט עם הגומיה עליה.

אם אתה ממש בלחץ אולי מרק יוכל למצוא לנו ב ELSA הוראות הרכבת שמשה ותוכל לוודא במוסך שאכן עושים זאת BY THE BOOK.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - הסיפור שלך ממחיש בדיוק את הסיבה שלא כדאי לקנות רכב מצ'מפיון בארץ.

גם רק שנתיים אחריות וגם אז אחריות חלקית ושהם מקיימים אותה הם מתנהגים כאילו עשו לך טובה.

לכל רכב יש תקלות.

זה מובן ומקובל.

השאלה איך מטפלים בתקלות האלו.

בצ'מפיון בד"כ מתנערים מהן ומאשימים את הלקוח.

אולי יגיע יום ויהיה יותר מיבואן אחד ל-VW

פורסם

הרכב האמור סיים את האחריות שלו,

אני רוצה לסייג שזו ספקולציה שלי שהיה RECALL אבל ברורה רוח הדברים.

אני בטוח שיש מקרים כאלה גם אצל יבואנים אחרים, אבל אנחנו שומעים יותר על צ'מפיון בגלל כמות חובבי הרכב הגדולה שרוכשים מהם רכבים ספורטיביים ,כי כידוע אצלם היצע הרכבים הספורטיביים הוא הגדול ביותר.

אבל אני מסכים איתך, אין סיבה לקנות רכב חדש מצ'מפיון, אמנם קל לי לומר זאת כי אני לא יכול להרשות לעצמי רכב חדש או אפילו קרוב לזה אבל עדיין - לקנות רכב עם היסטוריה מוכחת ואפס תקלות בתקופת האחריות זה לדעתי מתכון לעתיד נקי יותר. ככה אני בוחר את הרכבים שלי לפחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכולם על התגובות המעודדות.

זו הולכת להיות פעם ראשונה בחיי במוסך של צ'מפיון :| .

משרשור בפורום שירוקו למדתי שחייבים להקפיד להגיד להם לא לשטוף את האוטו. בחור עם אוטו בצבע זהה לשלי (שחור) ומאותו חודש (יוני 2010) כתב שהוא הכניס את האוטו לפליקס, ביקש שלא ישטפו ובכל זאת שטפו במכונה, מה שגרם להמון שריטות ברכב.

על מה עוד להקפיד?

פורסם
אייל - הסיפור שלך ממחיש בדיוק את הסיבה שלא כדאי לקנות רכב מצ'מפיון בארץ.

גם רק שנתיים אחריות וגם אז אחריות חלקית ושהם מקיימים אותה הם מתנהגים כאילו עשו לך טובה.

לכל רכב יש תקלות.

זה מובן ומקובל.

השאלה איך מטפלים בתקלות האלו.

בצ'מפיון בד"כ מתנערים מהן ומאשימים את הלקוח.

אולי יגיע יום ויהיה יותר מיבואן אחד ל-VW

ממש אבל ממש לא מדוייק. כול מקרה נבחן לגופו של עניין ובמקרה שלי הוחלפה במסגרת האחריות מערכת השמע המקורית ללא שום דיונים או וויכוחים עם מחלקת השירות של צ'מפיון.

וגם ברכב הקודם שהיה ברשותיי גולף דור 4 שסבלה יחסית לגולף הנוכחית ממספר ליקויים שכולם תוקנו במסגרת האחריות וגם שנה אחרי תום האחריות.

תתפלא אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות.

עניין של ייבוא מקביל לא רלוונטי מכיוון שמי שקובע האם במסגרת האחריות יוחלף חלק X או Y זה ייצרן הרכב במידה וכול תקופת האחריות היא של ייצרן הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא עדיף שחברה עם נסיון בהרכבת שמשות על בסיס יום יומי ,כמו אוטו גלאס שתעשה את העבודה במקצועיות יותר גדולה מהילדים של צמפיון ?

כמות השמשות שאוטו גלאס מחליפה ביום נראה לי שווה לשנה אצל החברה מצמפיון ?אוו שאני טועה ?

פורסם
הוחלפה במסגרת האחריות מערכת השמע המקורית ללא שום דיונים או וויכוחים עם מחלקת השירות של צ'מפיון.

וגם ברכב הקודם שהיה ברשותיי גולף דור 4 שסבלה יחסית לגולף הנוכחית ממספר ליקויים שכולם תוקנו במסגרת האחריות וגם שנה אחרי תום האחריות.

תתפלא אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות.

זה יפה שאתה מרוצה מהשירות,כי נשמע שהם עושים חרא רכבים!

כאמור, מתוך שלושה שסיפרת לנו עליהם כאן, שלושתם נכנסו למוסך לצורך תיקונים במהלך האחריות (שאצל VW היא רק שנתיים!).

אני היחיד שכשהוא קונה אוטו חדש לא רוצה לשמוע על מוסך חוץ מטיפולים שוטפים?!

פורסם
זה יפה שאתה מרוצה מהשירות,כי נשמע שהם עושים חרא רכבים!-למה סתם לירות לכול הכיוונים ?

כאמור, מתוך שלושה שסיפרת לנו עליהם כאן, שלושתם נכנסו למוסך לצורך תיקונים במהלך האחריות (שאצל VW היא רק שנתיים!).

אני היחיד שכשהוא קונה אוטו חדש לא רוצה לשמוע על מוסך חוץ מטיפולים שוטפים?!

תתפלא שתקלות ברכבים חדשים הם לא דבר שכיח אצל הרבה ייצרנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
תתפלא שתקלות ברכבים חדשים הם לא דבר שכיח אצל הרבה ייצרנים.

הן לא אמורות להיות דבר שכיח (או שהתכוונת נדיר?), אבל לך יש סטטיסטיקה של 100% אצלם.

אני לא הייתי קונה אצלם אפילו מריצה, אחרי הרכב הראשון.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.

• תוכן חדש...