Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לעודד שגם מרצדס C230 מודל 2007 של אבא שלי, נכנסה ללא מעט תיקונים בתקופת האחריות, כולל החלפת הגה שהתקלף ותיקון בתיבת ההילוכים שנתקעה בהילוך ראשון.

למה אף פעם לא כתבתי על זה? כי הוא קיבל מהמוסך של כלמוביל בפ"ת שירות שהולם את המותג, כולל איסוף והחזרה לבית הלקוח (משהו שאני לא הייתי מסכים לו, אבל ללקוחות מבוגרים יותר זה מתאים) ורכב חלופי.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על זה בדיוק דיברתי.

מצ'מפיון תקבל בעיקר מבט מאשים - כאילו אתה אשם בזה ואתה בא בכוונה לנצל אותם.

מה אכפת לי שהאוטו מתקלקל (בגבול הטעם הטוב כמובן) - קורה. כולה אוטו.תסדרו ויהיה בסדר.

בשביל אני משלם מס צ'מפיון בסך 20% ומעלה מערך הרכב לא?

פורסם
הן לא אמורות להיות דבר שכיח (או שהתכוונת נדיר?), אבל לך יש סטטיסטיקה של 100% אצלם.

אני לא הייתי קונה אצלם אפילו מריצה, אחרי הרכב הראשון.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך.

+1

גם אני קיבלתי מהם את הכווייה, לא מוכן לשמוע יותר על הרכבים שלהם.

אחרי הגולף שהיתה לי......הלכו באוטו הזה דברים שלא צרכים ללכת.

פלג_

פורסם
+1

גם אני קיבלתי מהם את הכווייה, לא מוכן לשמוע יותר על הרכבים שלהם.

אחרי הגולף שהיתה לי......הלכו באוטו הזה דברים שלא צרכים ללכת.

פלג_

הייתה לך גולף ? :-P

איזה כייף לי :)

פורסם
על זה בדיוק דיברתי.

מצ'מפיון תקבל בעיקר מבט מאשים - כאילו אתה אשם בזה ואתה בא בכוונה לנצל אותם.

מה אכפת לי שהאוטו מתקלקל (בגבול הטעם הטוב כמובן) - קורה. כולה אוטו.תסדרו ויהיה בסדר.

בשביל אני משלם מס צ'מפיון בסך 20% ומעלה מערך הרכב לא?

אני לא בעד צ'מפיון או משהו , אבל תוכל להזכיר לי מה ההיסטוריה שלך עם רכבי VAG ?

אם אני זוכר נכון היתה להורים שלך איזו בורה בת 10 או משהו בסגנון.

כנ"ל לגבי פלג - בסוף נגלה שהיתה לו גולף בת 20 מונית לשעבר :)

אני אישית לא מוכן לוותר על מוצר טוב , בגלל יבואן גרוע. יש מספיק אנשים שיודעים לטפל היטב ברכב הזה , כמו מוסך רון למשל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבורה שהייתה בת 10 שנגנבה - נקנתה כחדשה. אז לי להבדיל ממך הייתה VW חדשה באחריות - אתה קונה רק רכבים ישנים אחרי אחריות וקל לך לרוץ למוסך רון. בוא נראה אותך קונה פעם אחת רכב חדש ואז תבין שאי אפשר ללכת איתו למוסך רון (למרות שהחוק מרשה - המציאות לא).

אני הייתי בעלים של VW יותר מ-10 שנים שהוחלפה באודי, שזה אותו שירות צ'מפיון, אז תאמין לי שאני יודע דבר או שניים, להבדיל ממך שכאמור קונה גולף משומשת בת 5 ואין לו מושג אי השירות/אחריות שם.

חוצמזה - אף אחד לא אמר לוותר על המוצר הטוב. אבל גם אני חושב שלשתוק על השירות שלהם זה טעות.

פורסם

לא אהבתי את הנימה של הדברים שלך.

יש לי מושג טוב מאוד, כי אני עם ואגיות מ2001-2002 אבל מטפל אצל רון רק ב3 השנים האחרונות . (כשאני אומר אני, אני מתכוון אני, לא מתכוון להורים שלי שנוסעים אך ורק ביפניות)

עד שנחשפתי לרון, טיפלתי בחברה (במרכזי, בפליקס) אז אני יודע מה זה שירות גרוע כי חוויתי אותו.

נעשו לי דברים שלא ייעשו ואני את הלקח למדתי וכאמור : כל עוד זה תלוי בי אני לא אטפל שם לעולם.

כמו שאמרתי - אני לא מגן על צ'מפיון.

פשוט רציתי להכיר את המקרים עליהם נסמכו כאן.

אגב, באיזה גיל היית כשההורים שלך קנו את הבורה? ("...אז לי להבדיל ממך הייתה VW חדשה באחריות..")

אני שואל כי אוראל מנמק רכישת פאביה בבעיות שהיו בפולו של ההורים שלו כשהוא היה בן 9 :)

נ.ב. אל תעליב את הרכב שלי, הוא עוד לא הגיע ל5, קניתי אותו בן פחות מ4 :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההורים שלי בכלל לא ידעו איפה המוסך.

שהרכב היה שלהם בהתחלה אני נסעתי איתו למוסך ואחר כך שהוא עבר אלי אז... גם אני לקחתי אותו למוסך. ככה שניסיון לא חסר.

בקיצור - מוסך רון זה טוב, אבל זה בהחלט לא פותר את צ'מפיון מלתת את השירות שמגיע לך.

שאתה קונה VW חדשה - היא יותר יקרה בד"כ משאר הרכבים בסגמנט - אחת הסיבות זה כיוון שצ'מפיון חותכים עמלה שמנה מאוד ומנסים למתג את זה כמותג "פרימיום" - סבבה. מותג פרימיום זה לא רק לקחת כסף פרימיום, אלא גם לתת שירות פרימיום. את החלק השני הם שכחו.

• תוכן חדש...