Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בן חצי שנה עם 3000 ק"מ ובסה"כ נסע פעם אחת בגשם. הגומי במגב התפרק והמתכת שרטה את השימשה הקדמית.

האם צ'מפיון יכירו באחריותם?

בצילום רואים בבירור את השריטות.

Scraches.jpg

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התשובה היא לא.

למה לא ? הוא לא קנה מגב ב10 שקל בתחנת דלק והרכיב אותו לבד,

זה מגב מקורי שהגיע עם הרכב והתפרק על החלון

פורסם

אולי הגומי התפרק כתוצאה מהפעלת המגבים ללא מים קרי על ייבש ?

אולי הגומי נקרע כתוצאה מניקוי הרכב במכונת שטיפה ?

אולי ציפור או עורב קרעו את הגומי לגזרים ? תתפלא אבל אני תפסתי עורב על חם בפארק הלאומי שמנקר לי את הגומי המקיף של השמשות הקידמיות.

הרבה אולי....

איזה כייף לי :)

פורסם

ואולי הם יבואו לקראת לקוח שלהם שרכש מהם רכב חדש, אה רגע אנחנו מדברים על צ'מפיון, קבלו ביטול על מה שאמרתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אולי ציפור או עורב קרעו את הגומי לגזרים ? תתפלא אבל אני תפסתי עורב על חם בפארק הלאומי שמנקר לי את הגומי המקיף של השמשות הקידמיות.

הרבה אולי....

ומה זה קשור.

האחריות איננה שם בשביל לתקן פגם ייצור בלבד. הרי במצב כזה קיבלת מוצר לא תקין. שעליו לא צריך אחריות. כי הוא לא תקין מראש.

האחריות היא לנזק שנגרם לרכיבים, בדיוק כמו מנוע של שואב אבק שמת אחרי שנה.

פה המגב נדפק. ואם באחריות לא אומרים שהמגב איננו חלק מהאחריות, אז יש אחריות על המגב ועל הנזק שהוא יעשה.

וכל בית משפט יראה את זה.

פורסם

את המגב שהתפרק הם לא יחליפו לך במסגרת האחריות ("כי האחריות שלך אדוני לא מכסה גומיות") אז אתה רוצה שיתקנו/יחליפו את השמשה שנשרטה? :lol:

פורסם
ומה זה קשור.

האחריות איננה שם בשביל לתקן פגם ייצור בלבד. הרי במצב כזה קיבלת מוצר לא תקין. שעליו לא צריך אחריות. כי הוא לא תקין מראש.

האחריות היא לנזק שנגרם לרכיבים, בדיוק כמו מנוע של שואב אבק שמת אחרי שנה.

פה המגב נדפק. ואם באחריות לא אומרים שהמגב איננו חלק מהאחריות, אז יש אחריות על המגב ועל הנזק שהוא יעשה.

וכל בית משפט יראה את זה.

שורות המחץ.

מי קבע שהיא פגם בייצור או בהרכבה ?

לפני מסירת רכב חדש ללקוח הייבואן עושה צ'ק ליסט לפי דרישת הייבואן.

חבר יקר, אני לא מדבר מתוך פילוספיה צרכנית אלא מתוך היכרות של הייבואן ומדיניות ייצרן הרכב VAG.

אני רכשתי מתוצרתם 3 רכבים במהלך שני העשורים האחרונים והיד עוד נטוייה. אני מכיר את הרוחות הנושבות כאשר מדובר על תקלה/פגם שניתן להחיל על הקונה ולא על הייצרן :-D

פורסם

תבדוק גם מול חברת הביטוח - אם יש לך כיסוי על נזק לשמשות - לא משנה ממה הוא נגרם הם יכסו.

אתה יכול לאמר שאבן עפה לך על השמשה ופגעה בוישר - הם לא יכולים לעשות כלום וגם לא יבדקו - ישלחו אותך לזגג רכב ונגמר הסיפור.

אבל קודם תנסה אצל היבואן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכל מקרה, במידה ותחליף (לא משנה כמה זה יעלה או לא יעלה לך) תדאג שאתה מחליף לשמשה מקורית ואצל בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה.

Bimmer

פורסם

בביטוח שמשות רשום במפורש שלא תינתן שמשה מקורית אלה "שווה למקורית".

לכן עדיף ללכת קודם לצ'מפיון ולנסות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרבה אולי....

גומי קרוע/אכול/מפורק לא גורם לשריטה בשמשה.

שריטה עמוקה נגרמת כאשר כל מבנה הלהב (כל החלק שמחליפים כאשר המגב בלוי) מתפרק ומשאיר את הזרוע שמחוברת למנוע החשמלי במגע ישיר עם השמשה.

לעניות דעתי האחריות אמורה לכסות נזק זה.

לא בטוח שחייבים להחליף שמשה. יש אפשרות לפוליש מקצועי שיעלים את השריטה, בעיקר אם היא לא עמוקה מאוד.

פורסם
בביטוח שמשות רשום במפורש שלא תינתן שמשה מקורית אלה "שווה למקורית".

לכן עדיף ללכת קודם לצ'מפיון ולנסות.

כמובן שעדיף ללכת לצ'מפיון ולנסות.

התכוונתי, שאם הדבר יגיע לידי הביטוח הרי שהוא יכסה רק שמשה חליפית ולא מקורית. במקרה זה עדיף לקחת כסף במקום שמשה ולהוסיף את הההפרש מהכיס וכך לקבל שמשה מקורית.

Bimmer

פורסם
גומי קרוע/אכול/מפורק לא גורם לשריטה בשמשה.

שריטה עמוקה נגרמת כאשר כל מבנה הלהב (כל החלק שמחליפים כאשר המגב בלוי) מתפרק ומשאיר את הזרוע שמחוברת למנוע החשמלי במגע ישיר עם השמשה.

לעניות דעתי האחריות אמורה לכסות נזק זה.

לא בטוח שחייבים להחליף שמשה. יש אפשרות לפוליש מקצועי שיעלים את השריטה, בעיקר אם היא לא עמוקה מאוד.

קרא בבקשה שוב פעם את ההודעה של פותח האשכול, אני מתייחס למה שכתב פותח האשכול ותו לא.

ברור מעל לכול ספק ששמשה לא יחליפו לרכב זה.אני מקווה שהוא יקבל רכב חדש במסגרת האחריות.

נמתין לתשובתו של בעל הרכב.

• תוכן חדש...