Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206

Yoav Yogi Gman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לפני כשבועיים קניתי אוטו ראשון, פג'ו 206 קטנה ונחמדה.

לצערי הייתה לי תאונת חניה קטנה ברוורס, והאוטו קיבל מכה מקדימה, והפלסטיק קצת יוצא החוצה עכשיו,

רציתי לדעת האם כדאי להפעיל ביטוח בעניין(כמו שהמוסכניק המליץ לי) או שאין טעם

ואם אני כן מפעיל ביטוח, האם לומר שאני זה שגרם לפגיעה או לומר שזה קרה לאוטו בזמן שלא הייתי לידו(כן אני יודע שזה לשקר, עדיין תנו את דעתכם האובייקטיבית ;) )

דבר שני, באיזה מוסך הייתם ממליצים לי לקחת את האוטו לטיפול? (היום שמתי אותו במוסך מורשה של פג'ו ליד היכל נוקיה)

תודה רבה על העזרה והמידע שכל הפורום הזה נתן לי במהלך החודשים האחרונים!!

פורסם

לביטוח זה ממש לא משנה אם דפקו לך את הרכב או שאתה דפקת אותו.

אין דרך לדעת כמה הנזק והאם כדאי להפעיל את הביטוח.

לך תבדוק כמה יעלה לתקן (אם בכלל צריך לתקן) ואז תעשה חישוב פשוט של השתתפות עצמית יחד עם אובדן הנחה של העדר תביעות בשנה הבאה, ותראה לבד אם כדאי או לא.

פורסם

אין לי המלצה למוסך.

הטלפון מצריך SIM נוסף (או כל פעם להעביר את ה- SIM) - כל חברת סלולר יכולה לספק לך SIM עבור מכשיר Spirit.

ה- SIM נכנס בצד ימין למעלה, ואז הוא מקושר למספר שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...