Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אחרת אני לא יכול להסביר למה בכל פעם שנגנב רכב צבאי/של מישהו חשוב הוא נמצא אחרי כמה שעות תמיד(!) אבל במקרה וזה רכב של אזרח פשוט אז חוץ מתלונה במשטרה לא יקרה כלום.

הינה דוגמא לגנבה כזאת שהתרחשה השבוע:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-815-18444-28930542,00.html

זאת סתם דוגמא מלפני כמה שנים מתוך רבות אחרות.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/617/858.html

אותי זה מרגיז:evil: .

פורסם

יש שכבות אוכלוסיה שלמות שמתפרנסות מזה:

א) חברות ביטוח (ע"י גביית פרמיות מופקעות מראש)

ב) סוכנויות רכב חדש (כי גם אם מי שגנבו לו את הרכב לא ייקנה רכב חדש, וייקנה יד שניה, מישהו אחר יקנה רכב חדש במקומו)

ג) סוחרי רכב יד שניה

ד) פירוקיות מפוקפקות ומוסכי מדרכה סוג ז'.

ה) נהגי מוניות שקונים חלקים לרכבים שלהם (זה מסביר את העובדה שרכב הכי נגנב זה סקודה אוקטביה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במקרה שפירסמת מדובר בג'יפ של יחידה מובחרת (כך כותבים) ושהיו בו אמצעי לחימה.

אני יכול להבין את החשיבות שנותנים לרכב כזה ע"פ כל רכב אחר.

אבל אתה צודק, בישראל המעמדות מובהקות באופן חריף.

אפשר לתת לדוגמא את טל מור שדרס את בנו של השופט מישאל חשין...אני עוד בטוח שהוא יקבל צינור הרבה יותר גדול

ממי שהיה דורס "סתם" אדם.

כנ"ל עורך דין קלגסבד. הוריד אישה וילד וישב פחות משנה כמדומני.

פורסם

אולי אתה שוכח שהוא הודע ולא סחב את המערכת שנים ארוכות. ואם אתה חושב ששנה זה קצת, אז אתה טועה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

צודק לחלוטין

אבל הדוגמאות לא מייצגות

שני מקרים בהם המשטרה חייבת למצוא את הרכבים כי העלמותם מהווה סיכון ביטחוני עקב נפילת אמצעי לחימה או מידע ביטחוני לכל מיני גורמים.

אני בטוח שכל מפקד תחנת משטרה ירים בשביל זה את כל הניידות שלו לסריקות

בשביל סתם רכב פרטי שגם ככה הביטוח יכסה את העלויות, לאף שוטר לא משתלם אפילו להזיז אצבע.

פורסם

זה לא עיניין של משתלם להם או לא, זאת העבודה שלהם! לי למשל אין מקיף(לא מבטחים גם אם אני רוצה) ולאוטו יש ערך סנטמינטלי גדול מאוד.

פורסם

יש שכבות אוכלוסיה שלמות שמתפרנסות מזה:

א) חברות ביטוח (ע"י גביית פרמיות מופקעות מראש)

ב) סוכנויות רכב חדש (כי גם אם מי שגנבו לו את הרכב לא ייקנה רכב חדש, וייקנה יד שניה, מישהו אחר יקנה רכב חדש במקומו)

ג) סוחרי רכב יד שניה

ד) פירוקיות מפוקפקות ומוסכי מדרכה סוג ז'.

ה) נהגי מוניות שקונים חלקים לרכבים שלהם (זה מסביר את העובדה שרכב הכי נגנב זה סקודה אוקטביה)

שכחת את המרוויח העיקרי, ממשלת ישראל על ידי גבית מיסים על הרכבים החדשים.

מי שמשלם את המחיר בסופו של יום הם כל בעלי הרכבים דרך הביטוח המקיף.

פורסם

ברור שיש מרוויחים מהעניין, כמו ממשלת ישראל וחברות הביטוח

אבל מפה ועד ללרמוז שהעניין מאורגן יש מרחק גדול

המצב בגניבת רכבים לא גרוע יותר מעניין הפריצות לבתים או עסקים

גם כשפרצו אליי הביתה, פעמיים, לא הגיעה ניידת מז"פ

פשוט כי למשטרה יש דברים יותר מעניינים/חשובים על הראש

פורסם

ומה שעצוב, זה שגם לא נותנים לאזרחים לקחת את החוק לידיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נניח שבאמת לא איכפת לאף אחד, מאלו שיכולים לעשות ולהנחות את אנשי השטח - אז מה?

לומדים, לצערי, להתרגל לתשובה מרגיזה של "ככה זה".

הרי אם רוצים - קל לפרטל בכבישים הרלבנטיים, אין הרבה כאלו, אפשר לתפוס גנבים לילה אחר יום. וגם לתת שיניים למי שצריך.

אפשר. איך אומרים? פעם. אולי.

נסה לכתוב למפכ"ל החדש.

סיכוי טוב שתקבל תשובה של "מכתבך הועבר לדורמים המתאימים, וקצת אמפטיה "הדברים חשובים, נכניס לתוכנית העבודה, אבל יש עדיפויות אחרות, בעיות תקציב, מחסור בכח אדם"

להמשיך?

ככה זה.

רק לפני כמה ימים היה בפורום שרשור על זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מה לגבי יחידת אתגר?

בזמן פעילותה פורסמה ירידה ניכרת בגניבת רכבים.

אם זכור לי נכון היחידה התפרקה עקב חוסר תקציב:roll:

הם חזרו לפעול?

פורסם

מילא הזמן שישב. כל השערוריה במהלך חקירתו: לא לקחו ממנו דם כדי לבדוק שכרות, לא בדקו אם שלח SMS, לא בדקו מהירות מופרזת (פשוט שכחו שיש כזה דבר חוקי פיסיקה) - כאן הבעיה.

ולגבי המשטרה באופן כללי: דעתי היא שהם פשוט (בעיקרם) אסופה של בינוניות עצלה, שבמקום להתעסק בדברים האמיתיים מחפשים ילדים בני 15 שלוקחים מבסוטון (ולשם הבהרה: אין לי ילדים בני 15, אבל אם במקום לטפל בזה היו מטפלים למשל בניסיון דריסה בעת פריצה לבית, ואחרי שעוד הביאו להם את מספר הרכב (!), הייתי מרגיש קצת יותר טוב...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבעיה היא שישנם הרבה גופים אינטרסנטים במדינה שאמורים להלחם בבעיה אבל בפועל לא עושים דבר כי הם מרוויחים מהגניבות, מבחינתם זה win-win situation.

חברות הביטוח נשארות עם דמי הפוליסה של הרכב הגנוב, יבואני רכב מרוויחים על כל רכב שמכרו, משרד האוצר מרוויח מיסים הן מיבוא ומכירת רכב והן מרווחי היבואנים וחברות הביטוח.

הבנקים ממתן הלוואות לרכישת רכב, המשטרה חוסכת דלק וכח אדם בכך שאינה רודפת ועוצרת גנבי רכב.

בתי משפט שממילא עמוסים ה1001 תיקים כל יום אין צורך בעוד בתיקים ולשב"ס יש פחות אסירים לטפל ולהשגיח עליהם.

ואני בטוח יש עוד אינטרסנטים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
זה לא עיניין של משתלם להם או לא, זאת העבודה שלהם! לי למשל אין מקיף(לא מבטחים גם אם אני רוצה) ולאוטו יש ערך סנטמינטלי גדול מאוד.

עם אוטו כמו שלך הייתי מתקין ברז דלק מכאני מוחבא איפשהו באוטו. ככה גנבים לא יוכלו להתרחק יותר מכמה עשרות מטרים.

מנסיון עם הטנדר שהיה לאבא שלי.

• תוכן חדש...