Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מבצע חבר - מיצובישי לנסר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי בכתבה הבאה:

 

 

מבחינת מחיר - 12 אלף הנחה זה פצצה....

 

אבל איך הלנסר 2011? מישהו שמע?

 

אני מעדיף את ה1.5 - מבחינת חסכון בדלק...

 

תודה!

פורסם

לדעתי, לא תוכל לרכוש משפחתית יותר טובה ב 108 אלף ש"ח.

 

אגב, לגבי צריכת הדלק - אני לא בטוח לנסר 1500 סמ"ק עם גיר אוטומטי תהיה משמעותית יותר חיסכונית מלנסר 1800 סמ"ק עם גיר רציף.

יש הפרש במחיר, אבל גם האבזור שונה והמנוע 1800 סמ"ק מפיק 140 כ"ס (אבל הם מורגשים לא מתחילת הנסיעה).

יש לחבר שלי מיצובישי לנסר 1800 סמ"ק משנת 2008 - מכונית מוצלחת מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי לנסר חדשה שעברה 5400 ק"מ. מנוע 1.5 מספיק חזק ואוטו די זריז . בנוסף רכב חסכוני בהרבה ממזדה 3 שהיתה אצלי עד לפני חודשיים.

בידוד רעשים גרוע, פלסטיקה קצת זולה וקצת משמיעה רעשים. מושב נהג לא נוח לדעתי. סה"כ אני מרוצה מהרכב וחושב שהוא עדיף על מזדה 3.

פורסם
יש לי לנסר חדשה שעברה 5400 ק"מ. מנוע 1.5 מספיק חזק ואוטו די זריז . בנוסף רכב חסכוני בהרבה ממזדה 3 שהיתה אצלי עד לפני חודשיים.

בידוד רעשים גרוע, פלסטיקה קצת זולה וקצת משמיעה רעשים. מושב נהג לא נוח לדעתי. סה"כ אני מרוצה מהרכב וחושב שהוא עדיף על מזדה 3.

אתה אומר שבידוד הרעשים גרוע,הפלסטיקה זולה ומקרקשת,והכסא לא נוח.

אז איך לעזאזל אתה מרוצה מהרכב?

פאקים כלכך מהותיים לדבריך,ואתה מרוצה??

פורסם

הכל יחסי! רכב יותר זריז מפלויינס, פלסטיקה יותר איכותית מאשר ב I30 או פורטה ועושה פחות רעש מאשר איביזה שלי בת 10. לעומת זה מושב באיביזה יותר נוח. ג'טא של חבר יותר איכותית אבל שותה יותר דלק ופחות מרווחת מאחור (גם מרגישה קצת כבדה 1.6).

בקיצור אני אכתוב מחדש , מתוך המבחר שהיה לי עכשיו (SX4,פורטה,I30, מזדה 3, פוקוס ) זהו רכב שהכי אהבתי. אבל זה רכב גישור אצלי ותכלס לא הייתי מזמין אחד כזה ל3 שנים. אני מעדיף (ומתכוון להזמין) אוקטביה או ג'טא.

פורסם

הבנתי שהלנסר בשנים האחרונות היו אכזבה קשה והרבה חברות ליסינג תקועות עכשיו עם רכבים....

יש מצב שתהיה לי בעייה למכור את הרכב עוד כמה שנים??

(קחו בחשבון שאני הולך לעשות עליו רק 7000 קמ בשנה)

×
×
  • תוכן חדש...