Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מישהו קונה איביזה 1.4 2008 ידנית שחורה קופה ומלוקקת!!

quote]

שנתיים פלוס ביחד, ועדיין אתה מכנה אותה "קופה"? אין דבר כזה איביזה קופה. האצ'בק- כן, שלוש דלתות- מתקבל, סופר מיני- בהחלט.

אבל בהחלט שמבין ללבך, מקווה שהמחליפה לא תאכזב.

פורסם

עיצה שלי, עדיף לך לא לדעת מה קורה איתה...

מנסיון עצוב שלי, אחרי שאני מכרתי את האופל שלי, אחרי 4 שנים ביחד, כאב לי מאוד והיא היתה חסרה לי,וגם חשבתי מה קורה איתה..._אבל עדיף היה לי לא לדעת,כי מסתבר שגיסי ראה את הרכב במקרה 3 חודשים מאוחר יותר, אחרי שהיא עברה תאונת צד כנראה..._כואב לדעת וטוב שלא אני ראיתי את זה.

פורסם

אני חושב שמי שנקשר לחפץ ברמה כזו, רצוי שייבדוק חסכים בחייו ו/או קשיים ביצירת קשרים משמעותיים עם בני אדם ו/או יציקת תוכן משמעותי לחיים (עבודה, תחביב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ידנית או DSG?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני חושב שמי שנקשר לחפץ ברמה כזו, רצוי שייבדוק חסכים בחייו ו/או קשיים ביצירת קשרים משמעותיים עם בני אדם ו/או יציקת תוכן משמעותי לחיים (עבודה, תחביב).

יש לך תמונה של במבי עם פרפר ואנחנו צריכים לבדוק חסכים בחיינו? :-P

נ.ב.

אני מקווה שאתה מבין שהכל נאמר ברוח טובה :)

Bimmer

פורסם
יש לך תמונה של במבי עם פרפר ואנחנו צריכים לבדוק חסכים בחיינו? :-P
\

טענו נגדי שהתמונה הקודמת היתה מאיימת, אז הפקתי לקחים ושמתי תמונה שמתאימה לשם שלי, עפר (במבי), ולא תפגע בנפשם הרכה של המשתמשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...