Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש בדיכאון טוטאלי, הרכב נמסר היום לאוטודיל, בעסקת טרייד אין[בתמורה ללאון חדשה]. והאיביזות שם פשוט על הפנים, כולן עם שיפשופים, פגיעות פח ורואים גם תיקוני צבע. ושלי? נוצצת שם, אני יודע שיחטפו אותה!

גם המוכר שם אמר שתוך יומיים היא לא פה.

אני ממש פרנואיד אני חייב לדעת לאן הרכב שלי הולך ואיזה בעלים יהיו לו. אני לא רואה אותו בתור רכב, אני ממש קשור אליו.

אם מישהו קונה איביזה 1.4 2008 ידנית שחורה קופה ומלוקקת!! מאוטודיל שיבוא אליי יש לי להביא לו את הספר רכב :-P.

אני לא מאמין שאני מרגיש ככה, ואשכרה אני מרגיש שאני צריך פסיכולוג אתם תחשבו שאני איזה מטומטם שמדבר שטויות אבל זו האמת.

בקרוב יועלו תמונות של האיביזה הכי יפה בארץ!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני כמוך אני לא עומד בפיתוי בימים אלה להתקדם לאקורד מדהימה שראיתי למכירה, הדבר היחיד שעוצר בעדי מלמכור את הרכב שלי להוסיף עוד 10 אלף בשביל האקורד ולקחת אותה איתי הביתה, היא העבודה שאני לא מסוגל לחשוב שמישהו אחר ינהג בסיוויק שלי :cry: .

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

עוד לא יצא לי לקנות או למכור רכב, לפחות לא כשהוא בבעלותי. בכל פעם שההורים שלי מכרו רכב,

בין אם זה לעבור מפולקסווגן גולף 2004 ללנד קרוזר, ומלנד קרוזר לשנתון גבוה יותר, הייתי מבואס.

אני מאמין שברגע שאני אמכור רכב שיהיה בבעלותי האישית אני אהיה בבאסה ואולי אפילו אכנס לדכאון כמו שלך ואם לא יותר. אני בנאדם מאוד רכושני.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

כנ"ל... אנחנו אולי עם שריטה אבל אין מה לעשות הרכב הוא לא רק רכב מבחינה רגשית אני מרגיש גם קשור לרכב, אם הרכב סובל גם אני סובל אשכרה ככה, (מכות חניה וכו')

אל תדאג הלאון החדשה תפנק אותך ותצא מזה בהקדם, תתחדש! :-):-)

פורסם

אל תדאגו, זה יעבור. בד בבד עם היפטרות משלט ה"נהג חדש" ועוד כל מיני דברים..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

התחושה הזאת ממש מוכרת לי. כל פעם שאני מחליף רכב, אני דואג לגורלו. אני לעיתים קרובות נזכר ברכבים שהיו לי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה תקין אתה לא ה"משוגע" היחיד לדבר,אני אחרי שמכרתי את הרכב הראשון שלי נסעתי פעם בשבוע לראות אותו במשך שלושה שבועות

.

וזה היה רכב ב11k וזה עובר אין מה לעשות,והלוואי שאילו יהיו הצרות של כולנו בחיים.

פורסם

גם אני בדיוק כמוך, כשאני מוכר רכב אני מחכה שהוא יעלם בהמשך הרחוב ולא יחזור עוד לעולם...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם שאתה מחליף חברות אתה חושב עם מי היא עכשיו ומה עושים לה? :)

נשמע שאתה נקשר יותר מידיי לרכוש,זה נועד לשרת אותך חביבי אל תגזים...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
גם שאתה מחליף חברות אתה חושב עם מי היא עכשיו ומה עושים לה? :)

חחח כמה נכון...

איזה לאון הזמנתם ובאיזה צבע? ידנית?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...