Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר קמתי לבעיה חדשה באוטו

האוטו הוא אאודי A4 שנת 99

נכנסתי הבוקר לאוטו , היה שכבה עבה של טל (לא אדים ) מהצד הפנימי של החלון

שהמפשיר אדים לא הזיז לה בכלל נאלצתי לנקות את החלון מבפנים עם סמרטוט

יש כיוון למישהו ? עניין כזה יכול להצביע על רטיבות ?

פורסם

התעבות של אוויר לח בתוך הרכב על השמשה.

תופעה נורמלית כאשר הלחות גבוהה במשך היום והטמפרטורה בלילה נמוכה (קוראים לזה חורף).

האם כל החלונות היו סגורים היטב במשך הלילה?

פורסם

חפש בתוך הרכב רטיבות, על השטיחים בעיקר, בדוק אם אין חדירת מים לרכב, בד"כ שיש רטיבטת בתוך הרכב זו התוצאה.

או שסתם נשאר חלון פתוח בלילה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

עדכון קטן

אחרי שבדקנו שכל הניקוזים פתוחים ואין כלום סתום (סאןרוף ומצבר )

גילינו סימנים של רטיבות על השטיח (לא שטיחון ) בצד נוסע בצד הימני הפינה למעלה

אני מתחיל לחשוד שאולי הראדאטור חימום נוזל , למרות שיש חימום באוטו (ומתחיל לגרד לי הגוף מזה )

אם למישהו יש כיוונים יצירתיים אשמח לשמוע

פורסם

במידה וישנה נזילה של מים ירוקים (אינני בטוח מה צבע המים באאודי בשנים הללו) ניתן לקחת מנורה אולטרה סגולה ולהאיר את אותו אזור של הנזילה.

באם מדובר על נזילת מי קירור (ירוקים), הנוזל יאיר כמו סיטקלייט , כך תוכל לאתר את מקור הנזילה.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בדוק שהחלון הקדמי שלך מקורי (לוגו VW אאודי) ולא איזה תחליף של OSG שהורכב בארץ. מנסיון הם לא מתאימים ב100 אחוז (היה לי באחד הרכבים הקודמים והחלפתי למקורי על חשבוני רק כי זה הרגיז אותי :))

רדיאטור חימום פנימי זה משהו שבהחלט יכול לקרות ברכב בגיל הזה, תראה אם מרקם המים שומני .

היתה לי תופעה של כניסת מים מדלת הנוסע בגלל חורי ניקוז סתומים (באחת הגולפים הקודמות, אני אפילו לא זוכר באיזה),

הסתבר שנתקעו שם מלא כרטיסי ביקור בתחתית הדלת שמנעו ניקוז המים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...