Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מת על התוכנית הזאת , סיוון "המוח " פצצת על ויפה ברמות .יהיה מעניין לדעתי , צריך לתת להם עוד קצת זמן בישול על אש קטנה .

אני רואה פיצוצים גג עוד שבועיים.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יקומו עלי הרבה חברי פורום אבל אני אומר את דעתי על התכנית:

התכנית הזו היא בזיון לטלויזיה.

בושה וחרפה. תת רמה שלא האמנתי שאי פעם נגיע אלייה.

איך הורים מסכימים לילדים שלהם לראות את התתכנית הזו?

איזה מסר הילדים מקבלים מהתכנית הזו (ומעוד תכניות רבות ודפוקות שיש בטלויזיה)

ואיך זה שכל הישראלים כמו עדר (אותו עדר שקונה משפחתומטיות כי השכן קונה ואותו עדר שעושה מה שכולם עושים)

מתמכרים לתכנית הזו.

איך זה שאנשים פשוט לא יוצאים מהבית ומרותקים לטלויזיה רק בגלל התכנית הזו.

זה פשוט טירוף איך שאנשים מרותקים למסכים ואסור, אבל פשוט אסור להפריע להם לראות "הפח הגדול".

ולמי שיש צל של ספק:

1)יש לי טלויזיה בבית

2)ניסיתי, באמת שניסיתי לראות את התכנית כמה וכמה פעמים והזדעזעתי

3)אני לא חרידי

4)אין לי תכנית אחרת שמתחרה ב"פח הגדול" ממש לא.

פורסם

זה מעביר את הזמן הרבה יותר טוב מהרבה סדרות "איכות" ...

לא כל היום צריך לראות ערוץ 8 ונשיונל.

זו דעתי, ואני מקבל שיש אנשים שלא מסוגלים להסתכל על זה ואני גם מקבל אנשים שמכורים ליפים ולאמיצים זכותם :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יודעים מה?

גרסת ה VIP לדעתי הרבה יותר מעניינת. כי יוצא להכיר באמת דמויות מוכרות.

והגרסה ה"רגילה" היא תוכנית מזעזעת חסרת צד חינוכי שגורמת לריקבון פני הנוער בארץ ישראל ולהתמוטטות השפה העברית...

פורסם

ואיך זה שכל הישראלים כמו עדר (אותו עדר שקונה משפחתומטיות כי השכן קונה ואותו עדר שעושה מה שכולם עושים)

מתמכרים לתכנית הזו.

זה פשוט טירוף איך שאנשים מרותקים למסכים ואסור, אבל פשוט אסור להפריע להם לראות "הפח הגדול".

ולמי שיש צל של ספק:

1)יש לי טלויזיה בבית

3)אני לא חרידי

זכותך לחשוב ככה. מה שאני יודע זה שאני רואה את זה כי זה מעניין אותי ולא מפני שכל שאר העדר גם רואה את זה.

זכותך לא לאהוב את התוכנית הזאת, אבל מכאן ועד לפסול ז'אנר שמקובל על רבים עוד רב המרחק.

ומעניין שאיכשהו בכל עונה קם מישהו שכותב תגובה בסגנון שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מתמכרים לתכנית הזו.

ולמי שיש צל של ספק:

1)יש לי טלויזיה בבית

3)אני לא חרידי

לא צריך כל הזמן דברים אינטילגנטיים. מותר לפעמים סתם לראות בידור נמוך ופשוט.

אישית לא צופה אדוק בתכניות כאלה אלא מידי פעם מציץ. לשלם על ערוץ כזה או לשבת מולו כל הזמן בטח שלא בא בחשבון מבחינתי (בשביל זה יש תכנית של שעה ברוטו עם כל מה שמעניין בדיוק כמו מבזק הספורט בחדשות. בשביל מה לשבת לראות משחק כדורגל שלם בשביל שער אחד יפה?)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פורום רכב ואף אחד לא הזכיר את המיאטה "היחידה בארץ" של יואב ? אהבתי את הסלון מאוד - את הצבע (מדבקת קרבון?) לא אהבתי בכלל.

הרעיון של הגמד ענק והוא ה"רעיון" של העונה.

מותר קצת רכילות?

1. אני שומע יותר מדי אנשים כבר מהמרים על ג'קי. אני לא טוען שהמשחק מכור, חס וחלילה, אבל נראה שהעם כבר אמר את דברו.

2. היום, סטודנט באחת הכיתות שאני לומד, טען שמשלמים לא פחות מ-6000 ש"ח ליום ליורם המתנחל - מישהו יכול לאמת או לשלול זאת?

ב-VIP, כאשר מביאים מפורסמים, אני עוד יכול להבין את התשלום למשתתפים, אבל אם זה קורה פה, אז ממש חבל.

פורסם
בסך הכל זה כמו מצלמה בכלוב של הקופים בספארי.

אוסף של יצורים מוזרים שכלואים במקום סגור ואנחנו מתבוננים בהם ותלהבים מהשטויות שהם עושים.

יופי של הגדרה!

ממה שהספקתי לראות העונה אין מפלצות כדוגמת עינב בובליל או מעיין חודדה, שזה קצת מאכזב וקצת לא, אבל יש בהחלט אוסף של ווירדוס מעורבב עם כמה טמבלים ואפילו כמה נורמליים שלא ברור מה הם עושים שם (למשל הגמד - שעושה רושם של מישהו אינטיליגנטי בהחלט, בניגוד ל"מדענית המוח" שבעיקר יוצא שרמ...)

יש מספיק תוכניות זבליות בטלוויזיה. לא צריך להתנפל דווקא על האח הגדול, שמעולם לא התיימר להיות יותר ממה שהוא (טוב, אולי קצת התיימר להיות מראה לחברה הישראלית, אבל לא באמת). ובנוגע לילדים: כיום הם כבר ממילא אבודים - לא קוראים ספרים, לא מתעניינים בדברים בעלי משמעות, לא חושבים על העתיד שלהם, חסרי ידע כללי ובאופן כללי הרבה הרבה מתחת לילדים אחרים במדינות מפותחות. האח הגדול זה לא מה שיקלקל אותם.

טוב, אולי אם הם יפתחו ערוץ 20 באמצע הלילה ויראו את מפגן הציצים וההתגפפויות שהולך שם...

1. אני שומע יותר מדי אנשים כבר מהמרים על ג'קי. אני לא טוען שהמשחק מכור, חס וחלילה, אבל נראה שהעם כבר אמר את דברו.

2. היום, סטודנט באחת הכיתות שאני לומד, טען שמשלמים לא פחות מ-6000 ש"ח ליום ליורם המתנחל - מישהו יכול לאמת או לשלול זאת?

.

1. מה זה אמור להיות, הצבעת רחמים? הרי ברור שמשהו לא לגמרי תקין עם הבנאדם...

2. 6000 ליום? נו באמת... משלמים להם שכר מינימום על הפסד ימי העבודה. זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם כבר אז דנה (שתי סיבות, לא יותר..)

+1... או +2 :wink:

אחלה מילפית.

אני לא יודע מי זה היורם המדובר.

אבל כשאנשים הולכים להיות סגורים עד לכשלושה חודשים, איזו בעיה יש עם תשלום תמורת זה?

בינתיים משהו צריך להוריד את שכר הדירה ויתר התשלומים שהתחייבו אליהם לפני כן.

אופנוען

פורסם

יש פרס אחד והוא לא קטן, אומנם הדרך אליו לא קצרה כלל, אך הזכייה היא עדיין אופציה ממשית.

כמו כל תחרות, צריך להיות רק פרס בסוף ולא לכל אורך הדרך, זו לפחות דעתי.

רוני, אם אני לא טועה, ג'קי דיסלקט והוא ציין זאת כמה פעמים.

לגבי השכר מינימום, וובכן זו שמועה ובינתיים ר-ק שמועה.

פורסם

עניין השכר זו לא שמועה ,

משלמים להם בגין ימי עבודה שהפסידו משהו כמו 4000-4500 אלף לחודש

(אם אני זוכר יש איזה חוק שמחייב אותם)

הגמד ענק , לא פחות מזה ואני שונא את הבחור שהפריד בין סיוון לסיוון

פורסם

ברור שהם מקבלים כסף , אבל זה לא סכום קבוע לכולם יש כאלו שמקבלים יותר ויש כאלו שפחות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...