Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עוד אין טרד של האח הגדול 3 ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה סיכוי למשהו מעניין ב 19:20 רק מה, כנראה שקשת משתינה על המשלמים שלה...בקשת

פשוט חתכו את ליהי בתוך משפט סופר מעניין ועברו להראות את אלעד ... ישן, למשך 10 דקות !

זבלים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 482
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט ביזיון !

אני לא מקנא בארוס של ליהיא. אני מאמין שהוא אוכל סרטים כבדים עכשיו :(.

שבע שנים של חברות עפים ככה, זה פשוט לא ייאמן ומאוד מעצבן.

פורסם
פשוט ביזיון !

אני לא מקנא בארוס של ליהיא. אני מאמין שהוא אוכל סרטים כבדים עכשיו :(.

שבע שנים של חברות עפים ככה, זה פשוט לא ייאמן ומאוד מעצבן.

לא בידיוק , הפרה הקטנה אמרה עוד לפני הבלאגן הזה

שהיא רכשה שנאה אל בן זוגה כי הוא התעכב עם הצעת הנישואין :shock: ושהיא לא ממש מתרגשת אל החתונה המתקרבת :shock:

על כל אלה , לא עושים דברים כאלה, בטח שלא בטלויזיה

פורסם

הוא אמור לייצג את ה"ישראלי" בספרד ???

אוי ואבוי. רק זה חסר לנו..

(לא שיש לי משהו נגד ג'קי, הוא בסדר , אבל בינו ובין ייצוגיות יש פער ברוחב היקף החזה של דנה)

פורסם

כן, ג'קי טס לספרד, אם אני זוכר נכון הוא יודע להגיד באנגלית פחות או יותר "בננה" לטענתו.

מעניין איך ואיזה תקשורת תהיה לו עם האחים בספרד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם אני.

פרק מצוין!

אגב, הרגשתי שהעריכה היתה מכוונת כדי להבליט את ליאם ולהציגה באור חיובי. כנראה שזה עזר - יורם "ניצח" אותה ברגע האחרון (אם שמתם לב, ארז טל אמר שההדחה היתה מאוד צמודה ואז פלט שיורם היה קרוב מאוד למישהי - ואז מהר שינה כיוון).

אם זה מעניין מישהו מי זו הספרדייה שתיכנס לבית - הנה היא:

http://www.youtube.com/watch?v=u9G2otEXSfA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה שבטוח - בחורה עם חזון :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

טוב, היא המקבילה הספרדית (מספרד) לפרחות הישראליות.

היא נכנסה להריון בגיל 17, רואה בטיפוח הגוף מטרה בפני עצמה, לא יודעת לעשות כלום בלי תמיכה מאבא'לה שלה ועשתה ניתוח להגדלת חזה שעליו אבא שלה שילם.

כל מה שכתבתי זה מה שהיא אומרת על עצמה.

המשימה הדבילית שנתנו לה על ההתחלה זה לקחת את כל המזוודות של הדיירים האחרים ולהכניס אותן לבית. כל מזוודה שלא נכנסת, הדייר נשאר בלעדיה (ואומרים לו את זה גם, כדי שיתעצבן עליה).

פורסם

הדיירים לא מפסיקים לחפור לה במוח, והיא לא ממש מבינה אנגלית, שידברו איתה כבר עברית ולא ישברו את השיניים...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...