Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב שלום לנכבדי הפורום

הרבה זמן שאני רוצה להתקין בקרת שיוט לרכבי, ומסתבר שזה אפשרי :)

קניתי לי ערכה של בקרת שיוט עם הסברים איך לחבר ברכב

בגדול לא סיפור, סה"כ ידית אורות שמאלית + חיווט למחשב הרכב והפעלה דרך וואג-קום.

הבעייה היחידה שלי היא שהבנתי שיש סוג של חיישן בהגה שהוא רגיש ויכול לעשות בעיות ברגע של פירוק לא נכון של ההגה.

לא נראה לי שזה כזה סיפור גדול לפרק את ההגה אבל עדיף מדריך מפורט שלא יגרם נזק :)

האם אפשר למצוא מדריך שיעזור לי בפירוק של ההגה למטרת הוצאת יחידת הידיות של האורות+איתות?

פורסם

אני מעריך שחיפוש בגוגל יניב לך תוצאות - התחושה שלי היא שבחו"ל יהיה הרבה יותר ניסיון בדברים האלו מאשר בארץ, ובפורומים השונים בוודאי תמצא מדריך מפורט (אני לא זוכר שראיתי מדריך כזה עבור הסיאט כאן).

פורסם

קרוב לוודאי שהחלק אליו אתה מתכוון הוא הסליל של הצופר. בלעדיו, הצופר פשוט לא יעבוד.

החלק עצמו הוא עדין ביותר, ובטיפול לא נכון הוא יוצא מכלל פעולה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זכיתי לעריכת כותרת :) דווקא יש זיתים שחורים למכירה.

אלעד לא התכוונתי לצופר, קראתי באיזה פורום לא זוכר כרגע על מה בדיוק דיברו אבל יש שם איזה רכיב אלקטרוני שמעביר את מצב ההגה או משהו דומה לזה, יכול להיות שדיברו שם על לאון MK2.

מרק יש לך איזה תרשים לפירוק?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אחרי קריאה מדוקדקת ממה צריך להזהר בפירוק ההגה ברכב לפי המדריך שהוספתי פה, החלטתי שאני מתחיל את השלב הראשון, פירוק ההגה והחלפת ידית האיתות+ אורות גבוהים לידית החדשה עם בקרת השיוט.

צריך להזהר מאוד בפירוק כרית האויר, יש לפרק את המינוס מהמצבר ולגשת לפירוק הכרית, בשלב פירוק ההגה יש לשים לב לחיישן מצב ההגה שהוא לא מאבד את הכיוון שלו כי אז תהיה לכם בעיה בESP

חדי העין יוכלו לראות את ההבדל לאחר ההרכבה של הידית החדשה

השלב הבא זה חיווט המערכת למחשב הרכב.

IMG_0086.jpg

פורסם

אכן הידית של האיתות הוחלפה בידית שיש לה 2 תוספות

1 הפעלה של בקרת השיוט on/off

2 קביעת מהירות נסיעה

סה״כ נראות כמעט אותו דבר פרט ל 3 לחצנים שנוספו לה + חיווט נוסף שמתווסף למחשב הרכב.

והכי חשוב שהחלקים מקוריים וניתן להזמין באייביי או במוסך מורשה.

• תוכן חדש...