Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הרכב היה נראה יפה עם הג'נט הזה במידה וזו היתה התוספת היחידה.

הפגושים המוגזמים, החצאיות, הספויילרים עליון ותחתון , הגריל , לדעתי נראים לא טוב.

הייתי מוריד את כל הנ"ל וצובע את ידיות הדלתות בלבן.

אם היו נרכשים ג'נטים ברמה כמו OZ סופר ג'לרה ששוקל פשוט כלום (יצא לי להרים אחד ביד בלי צמיג) לדעתי לא היתה מורגשת התנגדות.

דרך אגב, גם הגולף הכחולה שלי היתה מצויידת בחלק ניכר מהתוספות האלה כשקניתי אותה, לאט לאט הורדתי הכל.

לצערי הגבות לא יכלו לרדת מכיוון שהיו מודבקות עם דבק זגגים וזה היה או להשאיר או להחליף פנסים קדמיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשמחתי הרבה הגולף הזאת שלי (יש לי רשיונות למי שעדיין בספק) ולכן בסופו של דבר אני יחליט מה ולמה לשים עליה.

אני מכבד הודעות כמו שאייל רשם, זה נקרא טאקט, הביעה את דעתו האישית בלי לזלזל או לנסות לפגוע בבעל הרכב או בהחלטותיו.

קופרה, ברוך ה׳ אני לא צריך פסיכולוג, אם אני יצתרך אני יתיעץ איתך, בינתיים אל תדחוף את האף לאן שלא צריך למרות שיש רוח חזקה בחוץ.

ולבחור שאמר שאהב והתאכזב על הסמל, פשוט אין איך לשים שם סמל בגלל הגריל, אבל יש סמל מאחור.

שאו ברכה, שבוע טוב.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

כשאתה מתקין חישוקים בגודל כזה , שכנראה שוקלים הרבה עקב היותם חישוקי פוזה ולא חישוקים חזקים וקלים לביצועים אתה פוגע בכל דבר שקשור לביצועים ברכב , שיהיה עצל יותר , משקל החתגלגל הוא המשקל הכי קריטי ברכב עקב היותו משקל שלא נתמך ע''י בשילדה , ז''א משקל unsprung

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

גאנט 18 מרכיבים שיש עודף כוח ככה הכוח יורד יותר טוב לכביש עם פחות פיפורים מיותרים ..

פה, נו מה אני יגיד שלא אמרו ?:mrgreen:

מה שעשית זה

1.הפכת רכב חלש לעוד יותר חלש

2.זרקת סתם כסף על גנטים צמיגים ומי יודע כמה לקחו לך לאשר ??

3.הגבהת את הרכב סתם שזה בדיוק ההיפך ממה שצריך ..

4.יצרת עומס על כל החלק הקידמי של הרכב {בולמים ,משולשים ציריות ועוד}

5.האמת ,ורק מניסיון ,גם עשר צ'יפים לא יעזרו לך באטמוספרי בוא נגיד שכוח לא תרגיש אולי קצת זמינות ..

אבל העיקר שאתה מרוצה ,בכל זאת זה הרכב שלך ..תתחדש :king:

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם

אלוהים אדירים!! הבנאדם שאל איך להחזיר את הזריזות שאבדה לרכב בעקבות מעבר לג'אנט גדול יותר ומה שאתם עושים זה לקטול הכל החל מעיצוב הטמבונים, דרך זיופיי ספידו, צריכת דלק מוגברת ובלאי מוגבר לכל חלקי הפרונט בעקבות זה ש"הג'אנטים הם בדוק ג'אנט סיני חרא בשנקל 90 מאוטו דיפו והם שוקלים 60 קילו אחד" ועד "הפיכת רכב חלש לרכב חלש עוד יותר"

מה זה כל החמולוגיות הזאת?? אז אחלה, יש לכם מלא טורבואים ומליוניי קג"מים שיחפרו גם עם צמיגים בחתך 30 עם ג'אנטים מבטון מזויין, לפותח השרשור אין, והוא מבסוט על הגולף "תראו אותי אני ערס אחושרמוטה" שלו (אני אישית חושב שהיא נראית לא רע בכלל) כמו שהיא, והוא לא רוצה להחליף את הטמבונים, או "לעשות גבות", זה לא נותן לכם לגיטימציה להמעיט בטעם של האיש או במה שהוא עושה לרכב שלו, ש-ל-ו, לא שלכם.

יש דרך להביע דיעה, גם אם היא שלילית והרכב והבחירה שעשה פותח השרשור לא לטעמכם (ע"ע תגובותיו של אייל)

גם אם הייתה לו פורד קא מנוע 13 סמ"ק והיה שם עלייה ג'אנט 24", הבנאדם שאל שאלה קונטרטית, תענו קונקרטית, או שאל תענו!

ונסיים בציטוט: "סייג לשתיקה, חוכמה"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הכל טוב ויפה.סביר להניח שאת הזריזות לא תצליח להגביר על ידי עידכון תוכנה אלא ,אולי,טיפה זמינות כח(סוג של זריזות).אבל מעבר לכל מה שרשמו קודמיי,דווקא כן הייתי שם דגש מאד חזק על נושא הבטיחות לאחר "שדרוג" שכזה.ואני מתכוון לבלמים.כמו שהסבירו כבר העלת משקל בלתי מוקפץ חזק מאד וזה לא משהו שהולך ברגל.הדיסקים המקוריים שלך גם ככה ברמה ירודה ועוד העמסת עליהם עומס מיותר.דעיכה תהיה מאד גבוה ואתה יכול להגיע לרמת סיכון גבוה שתשאר בלי בלמים אחרי מספר "התגרזנויות" עם חבר'יה באוטו.

תחשוב על זה טיפה:idea:

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ונסיים בציטוט: "סייג לשתיקה, חוכמה"

אתה מתכוון "סייג לחוכמה, שתיקה"...

בכל מקרה, כאשר מעלים תמונה, סביר להניח שיקבלו גם תגובות שלא ימצאו חן בעיניי מעלה התמונה. כאן זה לא פורום האדרת אגו פותח השרשור. תסלחו לי.

אי לכך, אף אחד לא יעשה כאן סתימת פיות, אלא אם עבר מישהו על כללי הפורום.

לילה טוב, מי ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עכשיו כשפותח השרשור קיבל תשובה אני אתעלק קצת.

גם לי גולף 2 ליטר ידנית ויש לה ג'נטים 15' שירדו מפולו GTI, להלן:

44284473.th.jpg

השאלה שלי היא האם אני נמצא באותה בעיה כמו פותח השרשור?

האם הם כבדים מדי ולכן מעמיסים על הרכב?

תודה רבה חברים.

Bimmer

פורסם

בוא נתחיל מזה שאני לא נמצא בבעיה ברוך ה׳.

דבר שני ג׳אנט 15 זה סטנדרטי לגולף ככה שאין לך שום בעיה.

ולכול המתענינים שילמתי 300 שקל שוחד לבוחן ועוד 200 לפקידה כדי להכניס לרישיון.

-הומור-

18׳ ניתן להתקין לגולף מ97 עד 04 ע״פי היצרן בלי שום בעיה.

לא רציתי לספר לפני שניסיתי.

והיום בהפסקת צהריים קפצתי למכון, עם הרישיון ותופס שמוכיח טענותי והבוחן בדק בספר חתם לי, שילמתי 23 שקלים חדשים לפקידה וקיבלתי אישור לסט.

בטסט הבא עוד 11 חודש אני יקבל את הרשיון כשזה מעודכן. בע״ה.

פורסם
כשקניתי את הרכב חיפשתי סטנדארטי לגמרי וזה מה שקניתי.

כול התוספות אני הוספתי, ואין שום בעיה עם החוקיות. (על חלק מהחלקים יש הטבעה של פולקסוואגן).

למה?

לא מבין אנשים שמחפשים סטנדרטי לגמרי בשביל להוסיף את כל התוספות (ולא חשוב אם זה יפה או לא) - תקנה כבר אחד עם כל הצעצועים - חלק תשמור ותחסוך כסף, ומה שלא תחליף.

גם ככה בד"כ כל האביזרים האלו רק מורידים מערך האוטו.

פורסם
בוא נתחיל מזה שאני לא נמצא בבעיה ברוך ה׳.

דבר שני ג׳אנט 15 זה סטנדרטי לגולף ככה שאין לך שום בעיה.

ולכול המתענינים שילמתי 300 שקל שוחד לבוחן ועוד 200 לפקידה כדי להכניס לרישיון.

-הומור-

18׳ ניתן להתקין לגולף מ97 עד 04 ע״פי היצרן בלי שום בעיה.

לא רציתי לספר לפני שניסיתי.

והיום בהפסקת צהריים קפצתי למכון, עם הרישיון ותופס שמוכיח טענותי והבוחן בדק בספר חתם לי, שילמתי 23 שקלים חדשים לפקידה וקיבלתי אישור לסט.

בטסט הבא עוד 11 חודש אני יקבל את הרשיון כשזה מעודכן. בע״ה.

הג'אנט אמור להיות כבד כי הוא לא איכותי ולא בגלל הגודל. או שאני טועה?

Bimmer

פורסם
למה?

לא מבין אנשים שמחפשים סטנדרטי לגמרי בשביל להוסיף את כל התוספות (ולא חשוב אם זה יפה או לא) - תקנה כבר אחד עם כל הצעצועים - חלק תשמור ותחסוך כסף, ומה שלא תחליף.

גם ככה בד"כ כל האביזרים האלו רק מורידים מערך האוטו.

כי זה הכיף שלי.

זה התחביב שלי, לקנות רכבים סטאנדרטים ולהפוך אותם לחלום הרטוב שלי.

היה לי סמוראי שהגיע לגובה של סופה וליחסי העברה של טנק.

הרכב היה כול כך רכב של שטח טכני וסלעים שבכביש הייתי מגיע ל100 ובלחיצה פול גז הייתי סוגר 120 בירידה.

אבל בשטח הוא היה אגדי.

אחריו הייתה סופה שהגיע ירוקה והפכה אדום להבה בין לילה אבל בגלל תקלות תכניות בצרורות, מנוע, טרנספר, בעיות עם הגג ברזל והחלפה לברזנט ועוד ועוד החלטתי שאני נפטר מהדבר הזה (כשהייתה תקניה לחלוטין עם טסט ל11 חודש) ומתחיל להתעסק ברכבי כביש. והגולף זה הרכב כביש הראשון שקניתי במטרה להפוך למה שאני אוהב. (בין לבין היו פונטו (אחותי בחרה וקנתה) לאנסר 91 (הייתי חייב רכב לכביש וזה עלה לי 600 שקל ומצבר) ומאזדה F פנסים עולים כי אני אוהב אותם מאוד והייתה אחת עם גיר גמור ובלי טסט במחיר טוב אז קניתי ושיפצתי את כול כולה וכרגע היא עומדת למכירה מחוסר שימוש. (אני עם הגולף ולאחותי קנינו פולו 98 מנוע 1.0)

זה למה.

פורסם
הג'אנט אמור להיות כבד כי הוא לא איכותי ולא בגלל הגודל. או שאני טועה?

כשהג'אנט גדל גם הצמיג גדל.

המידות כרגע הם 225\40\18 וזה גדול יותר ולכן הגיוני שיהיה כבד יותר אלא אם זה ג'נט קל.

הם החליטו שקניתי ג'נט זול וכבד, אני לא ראיתי בחניה שלי צוות שקילה, וגם הייתי לבד כשקניתי את הג'נט ככה שאין מי שיעיד כמה שילמתי וכמה עולה.

אף אחד גם לא טרח לשאול מאיזה חברה הג'אנט. אבל הם החליטו, שיחליטו.

פורסם

בלי להיכנס לסוגיית יפה או לא (כל אחד והטעם שלו) , אני ממליץ לך לצבוע את הידיות בצבע הרכב ולהחליף את האיתותים באיתותים מושחרים , ככה הרכב יראה יותר טוב ,פנסים חלונות ואיתותים שחורים וכל שאר הרכב לבן.

אנשים קפצו למסקנה שהג'אנט כבד בגלל שג'אנט במידה הזאת עולה לא מעט , מצד שני לא נראה שאתה חוסך אז לא צריך לקפוץ למסקנות.

אז תפרט על הגאנט והצמיג .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...