Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון רכשתי ג'נט 18' עם צמיג חתך נמוך.

התכנון היה 17' אבל העניינים התגלגלו, סיפור ארוך ובסוף קניתי ג'נט 18'. מדהים, חייב לציין.

האחיזה של הרכב בכביש, בפניות ובסיסבובים מדהימה, אף פעם לא יצא לי לראות רכב שיושב ככה עם הבולמים המקוריים שלו.

הבעיה שלי זה בהתחלת נסיעה, אני מרגיש שהרכב איבד מעט מהזריזרות שלו.

הגולף שלי הייתה מאוד זרירזה בפניות ובהאצות ועכשיו אני מרגיש כאילו זה לוקח לה עוד חצי שניה לבצע את "המשימה".

יש משהו לעשות כדי שאני יוכל לאכול את כול העוגה ולהשאיר אותה שלמה? או שזה המחיר שמשלמים כשעוברים מ15 סטאנדרטי ל18'.

* בכביש בנסיעה רגילה ובמהיריות גבוהות אין השפעה לרעה, לא מרעיש ולא מאט את הרכב, ולא שובר את הגב כמו שנוהגים להזהיר. האמת נסיעה מהנה, מורגש שהרכב יושב על הכביש ולא עומד על עקבים.

אם מישהו רוצה לראות תמונות שיבקש אני יעלה.

שבת שלום.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדעה שלי אומנם לא תהיה פופלרית, אך אם הכוונה היא רק להחזיר את הזריזות שאבדה בשל הג'אנטים.

ניתן להתקיו צ'יפ ברכב שעלותו כ2000 ש"ח.

השיפור כשלעצמו יוסיף מס' קטן של סוסים ולא יהיה מורגש מאוד, אך אולי יהיה מספק בפיצוי על העלייה הגדולה בקוטר.

נסה לקבל באחת הסדנאות גרסת נסיון לכמה ימים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטער על האיכות, זה מהפאלפון.

מי שבכל זאת יש לו דברים רעים להגיד שישמור אותם בבטן בבקשה, אין לי חשק להתעצבן סתם בגלל טעם של מישהו אחר.

IMG_2220.jpg

IMG_2221.jpg

פורסם
הדעה שלי אומנם לא תהיה פופלרית, אך אם הכוונה היא רק להחזיר את הזריזות שאבדה בשל הג'אנטים.

ניתן להתקיו צ'יפ ברכב שעלותו כ2000 ש"ח.

השיפור כשלעצמו יוסיף מס' קטן של סוסים ולא יהיה מורגש מאוד, אך אולי יהיה מספק בפיצוי על העלייה הגדולה בקוטר.

נסה לקבל באחת הסדנאות גרסת נסיון לכמה ימים.

עידן

האמת שחשבתי על זה, והבנתי שבאמת אפשר להתקין צ'יפ כזה לניסיון של כמה שעות.

השאלה שלי זה אם צ'יפ לא יעשה נזק עתידי למנוע?

כמובן זה יצתרך לחכות כמה חודשים כי אחרי הסט הנ"ל המינוס חזר, ואני לא מציין מספרים :wink:

פורסם

את הג'אנטים מאוד אהבתי.

את כל הפלסטיקה המיותרת קצת פחות.

טוב תעשה לדעתי אם תסיר חלק מהמראות, ספויילרין, גבות וכו'.

גם הרכב יראה אלגנטי יותר ומצועצע פחות וגם תחסוך משקל.

בקשר לדעות שיכול ויהיו, אין היגיון לעלות תמונות לפורום ציבורי ולבקשר רק תגובות אוהדות.

אם אתה שלם עם בחירתך זה מה שחשוב.

עריכה- אני מודע לצ'יפ עם נסיון של כמה שעות, בכוונה רשמתי שתנסה להשיג צ'עפ עם נסיון לכמה ימים.

רק כך תוכל לדעת בדיוק מה הצ'יפ שווה.

לא הייתי חושש לנזק למנוע, הצ'יפ הנ"ל לא אלים במיוחד או משהו בסגנון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני אוהב את הרכב שלי מאוד, כמו שהוא, בגלל זה, בגלל הפלסטיקיה כמו שציינת ביקשתי לא לקבל תגובות כאלו כי אני יודע שיש אנשים והמחון שיעדיפו את הרכב ללא כול זה.

אבל זה הרכב שלי וטוב לי איתו ככה, ולכן אני מבקש לשמור יצרים רעים בבטן.

לגבי המראות חצי גם אני לא אוהב אותם אבל רכב סגור זה חדש לי יחסית, עד עכשיו נסעתי בים יום על סופה וסמוראי פתוחים שהראות שלהם מושלמת ורכב סגור אני מרגיש שאני לא רואה את כול הכביש, ולכן הם חשובות לי כרגע מבחינה בטיחותית בלבד.

Dead justice הרכב שלי הוא מנוע 2.0 ידני.

פורסם
את הג'אנטים מאוד אהבתי.

את כל הפלסטיקה המיותרת קצת פחות.

טוב תעשה לדעתי אם תסיר חלק מהמראות, ספויילרין, גבות וכו'.

גם הרכב יראה אלגנטי יותר ומצועצע פחות וגם תחסוך משקל.

בקשר לדעות שיכול ויהיו, אין היגיון לעלות תמונות לפורום ציבורי ולבקשר רק תגובות אוהדות.

אם אתה שלם עם בחירתך זה מה שחשוב.

עריכה- אני מודע לצ'יפ עם נסיון של כמה שעות, בכוונה רשמתי שתנסה להשיג צ'עפ עם נסיון לכמה ימים.

רק כך תוכל לדעת בדיוק מה הצ'יפ שווה.

לא הייתי חושש לנזק למנוע, הצ'יפ הנ"ל לא אלים במיוחד או משהו בסגנון.

עידן

עידן אני ישמח אם תוכל להפנות אותי (אפילו בה"פ) למקומות שבהם יסכימו לתת לי צ'יפ כזה לכמה ימים.

עדיפות לאיזור המרכז\דרום.

פורסם

לצערי מה שאתה מבקש לא קשור ליצרים רעים, ולא לדברים רעים. ואם אתה כבן אדם לא תהיה פתוח לביקורת, לעולם לא תדע מה לא בסדר ולעולם לא תדע להשתפר.

אף אחד לא בא ואומר את מה שיש לו מרוע לב, יצר הרע, ועוד שלל דברים שהרב שלך אומר לך בהקשר של דברים רעים ואין לו אחיזה עם המציאות.

זכותך, כמובן, לבקש לשמור את עניין הטעם. וככה השרשור שלך גם יראה. עם 3 תגובות.

תהיה פתוח לביקורת. תאמין לי. מכל הבחינות יהיה לך טוב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

איזה שיפור מקבלים עם צ'יפ על מנוע אטמוספרי? הבנתי שמבחינת סוסים זה שיפור זניח ולא משתלם, מה עוד מקבלים בחבילה הזאת? ומה היתרונות של צ'יפ כזה עלפילטר פתוח (שבעצמו לא נותן מי יודע מה) + צנרת יניקה + פליטה.

אני שואל את זה, כי מצד אחד המון אנים אומרים שצ'יפ על מנוע אטמוספרי זה בזבוז כסף ופה יש מין קונצנזוס של להציע את זה לבנאדם.

נ.ב: הג'אנטים יושבים נהדר על הרכב, מאוד מחמיא לו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איזה שיפור מקבלים עם צ'יפ על מנוע אטמוספרי? הבנתי שמבחינת סוסים זה שיפור זניח ולא משתלם, מה עוד מקבלים בחבילה הזאת? ומה היתרונות של צ'יפ כזה עלפילטר פתוח (שבעצמו לא נותן מי יודע מה) + צנרת יניקה + פליטה.

אני שואל את זה, כי מצד אחד המון אנים אומרים שצ'יפ על מנוע אטמוספרי זה בזבוז כסף ופה יש מין קונצנזוס של להציע את זה לבנאדם.

נ.ב: הג'אנטים יושבים נהדר על הרכב, מאוד מחמיא לו

כמות הסוסים שמתווספת במנוע אטמוספרי לעומת מנוע מוגדש כאשר מחליפים תוכנת ניהול מנוע (צ'יפ בשפת העם) היא נמוכה בהרבה אבל הבחור דיבר כרגע על כך שהרכב איבד מזריזותו עקב עלייה בגודל הג'אנט והאופציה הכי הגיונית להחזיר את המצב לקדמותו ויכול להיות לגם יותר טוב היא עם תוכנת ניהול מנוע ....

פורסם

מה רע בשביט, ביקשתי, סימן שיש לי סיבה לא?

לא יודע מה נכנסת כאן לעניין הדת והרב אבל אין שום קשר.

יש אנשים שלא יאהבו את הצורה של הרכב שלי ויתחילו להכנס לזה שהטמבון לא יפה והחלון מושחר מידי.

ואני שאלתי שאלה על זריזות הרכב ביחס לג'נט.

ולא מעניין אותי כרגע מה דעת החברים על הטמבונים.

הנושא היה על הג'נט ולכן לא הייתה לי בעיה להעלות תמונות שלו, ואני לא חושב שיש כאן מישהו שיגיד שהג'נט מכוער.

ולכן אין טעם להכנס לזה, לטמובנים, לפנסים או למשהוא אחר.

והנה בגלל אחד כמוך שבכלל חורג מהנושא השרשור נגרר למקומות לא קשורים.

ונושא השרשור הוא השפעת ג'נט 18' על זריזרות הרכב ודרכי שיפורי הזריזרות.

אז זה חרג לעניין הצ'יפים והיו שהעלו את עניין הפילטר וזה כוונת השרשור.

לא הטמבונים ושאר הירקות.

שא ברכה, שבת שלום.

פורסם

הרכב ניראה טוב לדעתי.

לנושא הגאנט,היית צריך לקחת בחשבון מראש שעליה כזאת קיצונית במידה תעלה לך בהאצה.

חוץ מי זה אמורה להיות לך תופעה של צריכת דלק מוגברת וזיוף מד מהירות[מעל מה שיש במקור],לא יודע אם שמת לב לזה.

חברת אבסולוט מייצרת תוכנה לרכב שלך ואותה ניתן להשיג בE&A..

Renault Clio TCe 120 EDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...