Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קיבלתי ליידי מחשב נייד של לנובו שמותקן עליו ויינדוס ויסטה

אני רוצה לבצע פירמוט מלא למחשב והתקנה של מערכת הפעלה חדשה לצורך העניין XP 3 שיש ברשותי

הכנסתי את הדיסק ועשיתי BOOT דרך הדיסק וזה רושם שזה לא מזהה הארד דיסק להתקין עליו

מה אני צריך לעשות?

אולי התקנה של ויינדוס 7 תזהה את הארד דיסק הזה?

אולי FDISK?

נכון לעכשיו יש מערכת הפעלה והמחשב עובד. והארד דיסק כמובן תקין.

מה עליי לבדוק ?

תודה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בטל את הAHCI בביוס ולאחר מכן תתקין.

מומלץ לא למחוק את מחיצת האתחול בלנובו למקרה שתרצה להתקין מחדש את הויסטה.

אולי עדיף לך לשדרג זכרון למחשב ולהשאר עם הויסטה? SP2 שלה מצויינת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

את האמת מומלץ לא לגעת בכלל במחיצות של לנובו, מסיבה מסויימת לנובו חשבו שזה יהיה מצחיק לשכתב בOKR שלהם את גודל המחיצות.

אם במקרה אין לך אפשרות לשינוי AHCI בביוס (נתקלתי בלנובו אחד כזה) תצטרך ליצור דיסק אם XP שיכלול דריור לSATA מובנה.

אודי A4

דימה.

פורסם
את האמת מומלץ לא לגעת בכלל במחיצות של לנובו, מסיבה מסויימת לנובו חשבו שזה יהיה מצחיק לשכתב בOKR שלהם את גודל המחיצות.

אם במקרה אין לך אפשרות לשינוי AHCI בביוס (נתקלתי בלנובו אחד כזה) תצטרך ליצור דיסק אם XP שיכלול דריור לSATA מובנה.

נכון מאוד, מומלץ להיכנס לאתר של לנובו ולהוריד משם את הדרייבר SATA, אח"כ אתה נכנס לhttp://www.nliteos.com/

ויוצר לך מע' הפעלה עם דרייבר SATA מובנה.

בהצלחה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אם כבר נגענו בנושא, ארז אתה בטוח יודע איך להפעיל את הכפתור המעצבן של לנובו?

אחרי שאני הופך את המחיצה למחיצת מערכת (ID12) והיא רביעית ברשימה הכפתור עדיין לא עובד אבל מBOOT MANAGER אפשר לעלות ולשחזר את המערכת.

אודי A4

דימה.

פורסם

תאתחל הגדרות ביוס להגדרות מפעל ותראה אם הכפתור חזר לסורו, זו הגדרה בביוס אם אני לא טועה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...