Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלבנים בהחלט מצויינים!

אבל הבשר המקומי, במידה והוא איכותי (מרעה חופשי מרמה"ג) הוא מעולה!

רק שאנטרקוט ממוצע יעלה לך איזה 130 ש"ח.:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לנו פה גם את נציג מסעדת דוניה רוסה בעין הוד רק שעקב הארועים בכרמל ועקב זה שלא שמענו ממנו פה לאחרונה, אני חושש שלא בטוח שיש עדיין מסעדה :-(

פורסם
הלבנים בהחלט מצויינים!

אבל הבשר המקומי, במידה והוא איכותי (מרעה חופשי מרמה"ג) הוא מעולה!

רק שאנטרקוט ממוצע יעלה לך איזה 130 ש"ח.:-(

130 לקילו אצל הקצב או לסטייק במסעדה?

פורסם

לסטייק במסעדה.

פורסם

אפשר פשוט ללכת למסעדות לא כשרות שמגישות בשר לא כשר.

אני ממליץ על פראג הקטנה בתל אביב.

כמו כן BEAR N HOUSE בראישון לציון,יותר בכיוון של בר אך הבשרים שלה ממש מעולים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רק בשר מצויין לדעתי.

למרות שאני גר 2 מטר מהסניף של רמת החייל, העדפתי ללכת לסניף המקורי בסלמה ולא התאכזבתי.

(חגגתי שם את יום הולדתי לפני חודש)

היה ב30.11 ערב של כפי יכולתך ושבוע לפני כבר כל המקומות היו מוזמנים, מקווה בפעם הבאה להצליח להשתחל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני רק רוצה לעדכן אתכם במשהוא, 99% מהמסעדות בארץ עובדות משיקולי עלות עם בשר מיבוא .

בשר מיובא חייב להיות כשר, אין יבוא בשר לא כשר מכל סוג לישראל.

בשר קפוא אפשר להשביח ע"י הפשרה איטית ויישון לרמה טובה מאוד.

לפני כשבועיים נכנסה תקנה חדשה של הרבנות שבשר מיובא חייב להיות מוכשר!

מרגע זה ואילך רמת הבשר מזעזעת ואם הייתם לאחרונה במסעדות בשר ואמרתם לעצמכם משהוא בסגנון "מה קרה להם, היה להם אחלה סטייקים", הסיבה נעוצה בבשר המוכשר.

חסר נוזלים, חסר טעם, סיבי, מלוח מידי, ללא כל יכולת יישון ובעל גוון "מעורר תיאבון"אפור :-(

חובבי הבשר האיכותי יצתרכו להתחיל לברור בפינצטה את מעט (מאוד) המסעדות שמגישות בשר מקומי ונתחיל גם לשלם הרבה כסף עליו.

במילה אחת, בעסה!

אם קלטתי אותך נכון באגירה, אתה אומר שבפעם הבאה שאני רוצה ללכת לאכול כמו שצריך וגם להינות מהאוכל אצטרך לעשות את זה בפסטיבל ה"אכול כפי יכולתך" של עדן מרקט? :wink:

Confidence In Motion

פורסם
שתף! שתף!

כולנו עוברים מידי פעם באזור ולא נתנגד לשמוע המלצה על מסעדה טובה.

מסעדת גלרי סמען, עכו, רחוב בן עמי 65 (כמדומני זה כביש הכניסה מצומת עכו). יש חניה קלה לידה.

מנות שיפוד ענקיות ועשויות בדיוק כמו שצריך: רך ועסיסי, צלוי בדיוק של שניה, תיבול עדין וטעים. יש גם דגים ופירות ים.

חומוס משובח, לא דגמנו את הסלטים (הבטחתי למלצר 1000 ש"ח אם ישכנע את בני לאכול סלט) אבל סלט הירקות שטרפתי לבד היה טרי וקצוץ דק, חומוס טעיייים, טחינה סמיכה. עונג שבת אחר הצהריים. צ'יפס שיכולים להיות דוגמה לכל מסעדה.

תמורה מצויינת עבור 60-70 שח לאדם כולל שתיה קלה וקפה (והמון פפריקה לג'וניור).

בנצרת אני אוכל באל ג'נינה, ליד ככר המעיין, בערך ממול תשרין. אוווווח... אחרי זה הצקצוקים בשפתיים בזמן הנהיגה בירידות מערבה הן בגלל הטעם שנשאר, לא בגלל האחיזה של האוטו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • אחראי פורום
פורסם
יש לנו פה גם את נציג מסעדת דוניה רוסה בעין הוד רק שעקב הארועים בכרמל ועקב זה שלא שמענו ממנו פה לאחרונה, אני חושש שלא בטוח שיש עדיין מסעדה :-(

במזל גדול, לבעלים ולמסעדה שלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על הבשורות הטובות! :-D

פורסם
פעם בחודש ביום שלישי במסעדת "רק בשר" בת"א (רמת החייל) יש אכול כפי יכולתך. הייתי פעם אחת ואני מת לחזור (ממליץ בחום).

קודם כל נתחיל מזה שהם מתחילים עם הבשרים הכי טובים, לא דוחפים לך את הזבל בהתחלה ורק בסוף נותנים איזה סטייק טוב ("חוויות" מקאסה דו ברזיל, פאפאגיו וכל המקומות האלה שכבר ביקרתי והתאכזבתי). רק בסוף הערב הם מוציאים צ'וריסוס וקבבים (שהם הבשר ה"זול" אבל גם הוא משובח).

במהלך הערב יש בירה חופשית (גולדסטר) ויין חופשי, שתיה קלה, נשנושים בצד (סלט, צ'יפס וכו'), קינוח אחד לכל זוג.

המחיר הוא 140 ש"ח לאדם, זה לא זול אבל מצד שני גם לא יקר. ניתן להוזיל קצת את העלות של הסיפור ע"י הצטרפות כחבר מועדון (עלות סימלית שמוחזרת לך בקניה הבאה).

בקיצור, אחת החוויות הכי טובות שהיו לי בחיים, האוכל משובח, בעל הבית נחמד, אין שום הרגשה של התקמצנות והמקום גם מעוצב בצורה מרשימה (ולא מרגיש כמו מסעדת פועלים).

לא מצאתי פרטים באתר.

עדיין בתוקף? איך מגיעים לזה?

תודה

פורסם

צריך להתקשר ולהרשם. האירוע בד"כ מתקיים בסוף כל חודש (יום שלישי אחרון או לפני אחרון של חודש). יש 2 מושבים, הראשון מתחיל בשבע (או שבע וחצי) והשני בתשע (או תשע וחצי).

צריך להיות עם האצבע על הדופק, יום יומיים אחרי שפותחים את ההרשמה היא נסגרת ונפתחת רשימת המתנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...