Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

איך יודעים אם הטורבו ברכב דיזל מתחיל למות ?

האם הוא מתחיל לעשות רעש שריקה מוזר?

האם מרגישים ירידה בכוח לפני שהוא נדפק או רק כשהוא מסיים את תפקידו?

כל מידע יעזור,

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

רואים הרבה עשן מהאגזוז,חוץ מזה תבדוק פיזית הכי טוב ופשוט.

פרק את הצינור הכי קרוב לטורבו ותגיע לטורבינה ותבדוק אם יש חופש(מעלה מטה עם האצבע).

בהצלחה

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

לפעמים אין שום סימן מקדים.

לדוגמא, היתה לי קנגו DCI, הטורבינה הפסיקה לפעול אחרי 25 אלף ק"מ בלבד (רכב בן שנה וחודשיים).

התברר, שהציר של הטורבו פשוט נשבר.

התסמינים שהרגשתי לאחר הופעת התקלה - לא היתה אפשרות לעבור 2500 סמ"ק בשום הילוך, החל מהשלישי.

(כמובן שהטורבו הוחלף בחדש במסגרת האחריות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ציין מה הבעיה ברכב, לחילופין, אם השאלה הינה כללית, אנא ציין זאת, ולהבא, ציין בכותרת סוג רכב או "שאלה כללית" בנוסף, לשאלה עצמה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טורבו לא תקין יגרום למספר תסמינים:

עשן שחור, עשן לבן, רעש, תצרוכת שמן וחוסר סחיבה.

כל אחד מאלו יכול להעיד על מגדש לא תקין שמסיים או סיים את החייו, יחד עם זאת, כל אחד מהתסמינים האלו יכול להעיד על תקלות אחרות במנוע ולכן תתדרש בדיקת מומחה.

פורסם

אני מדבר על טנדר דימקס 2004 מנוע 3.0 TDI,

אין לו עשן ולא אוכל שמן ולא חוסר סחיבה,

הבעיה שלי היא שמלפני יותר משבועיים התחלתי לשמוע איזה צרחה או שריקה מאיזור המנוע בזמן נסיעה במיוחד בהילוכים 123 וזה בא בסל"ד גבוהה יעני מעל 2.5סל"ד ובלחיצה חזקה על הגז.

ולפעמים אין את השריקה הזאת ולפעמים יש,

אז אני חושב יותר שזה הטורבו שעושה את השריקה המוזרה הזאת, מה דעתכם?

פורסם

בהחלט יתכן.

ציר המגדש עלול לזוז על צירו ואז לפגוע קלות בבית המגדש, זה משמיע זווחה בטון מאוד גבוה שמגיע יחד עם עלית או ירידת לחץ הגידוש.

יש לפרק את צינור כניסה/ יציאה של המגדש טורבו ולבדוק סימני פגיעות על האימפלרים ולבצע בדיקת חופש צירי ורדיאלי. יתכן שלבצע בדיקות אלו ידרש פירוק המגדש מהרכב.

פורסם

לא הרעש הזה לא מהרצועות ואני בטוח מזה,

כי לפני שבוע בדיוק החלפתי את כל הרצועות לחדשות כי הם התחילו גם לצרוח, ואני יודע לזהות בדיוק את השריקה שלהם כי כבר החלפתי אותם 3 פעמים בטנדר הזה.

• תוכן חדש...