Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיג'ו 206XS, פיאט פונטו HGT.

תודה צביקה,

התבוננתי היום בכמה HGT ביד 2 ואפילו מצאתי אחת דיי מתבקשת יפייפיה אמיתית ...רציתי בבקשה חוות דעת לגבי רכב זה.

הרכבים שעומדים אצלי כרגע על הפרק הם פולו GTI 2000 \פונטו ספייס HGT,אשמח לעוד תגובות

פורסם

אז ככה אני קצת יותר יחדד את החיפוש שלי אחרי רכב ספורטיבי(בעל כוח ואחיזה) מהנה לנהיגה.

דרישות:

1הרגשת נהיגה ספורטיבית כייפית (רוב הזמן עירונית בינעירונית אחת לשבוע)

2מנוע,גיר אמין ואיכותי(כמובן שמקבל טיפולים)

3טיפולים שוטפים והחזקה כללית לא במחירי דירות להשכרה

4אחיזת כביש טובה(אני לא הולך לקחת סיבובים ב140 קמ"ש)

5תמורה טובה

6 מראה מצוין

7שלא תטחן דלק(אני מבין שאלה מנועים שובבים אבל עדיין רק שלוחצים)

שפשוט יהיה רכב מהנה ושכיף להיות הבעלים שלו,

לבנתיים נבדקו הדגמים הבאים:

פולוGTI 2000 ,פונטו HGT 2001 , פגו 206 XS

אני לא ממהר לקנות רכב,אבל מאוד חסר לי הרכב לאחר שנתיים שהיה בבעלותי רכב צמוד

פורסם

הפולו יותר מאובזרת מאשר ספורטיבית לטעמי, הHGT היא הכי "ספורטיבית" באופייה לטוב ולרע.

את הXS אני מאוד אוהב, אמנם פחות חזקה מהHGT, וגם בזמני מסלול היא נופלת ממנה אבל אני מאוד אוהב לנהוג על הרכב בייחוד כשיש עליו צמיגי 195\55 r15 ולא מידה 14.

לא מזמן עזרתי לחבר לחפש אחת ואחרי הרבה חיפושים (אבל לא הרבה זמן)היתייאשנו והוא קנה גולף עקב הרבה נזילות מראש מנוע, תקלות חשמל וגירים שחוקים.

או שלא היה לנו המזל למצוא אחת טובה או שהן פשוט לא מזדקנות טוב.

את הפולו יהיה לך הכי קשה למצוא מבחינה סטטיסטית עקב חוסר מכירות כדגם חדש ובנוסף היא שווקה רק שנה אחת.

אני הייתי מתמקד בפיאט ובפיז'ו ומי ש"נופלת" ראשונה במצב טוב הייתי לוקח.

בהצלחה.

פורסם

אכן הבעיה של הפולו היא הידיים והמחיר המבוקש,אך אני מאוד מסופק מכל האיבזור שבה(קסנון,פנסי ערפל,סאנרוף*,פלסטיקת הפנים נראית מאוד חדשה לרכב משנת 2000(הכוונה לא מתרחקת באיכות ובתצורה משל רכב בשנים 08-09 )) גם דובר כאן על האחיזה המעולה שלה והתנהגות כביש מצוינת,

לגבי ה-HGT רק ממה שקראתי כאן בפורום דיברו על הרכב רק כ-רכב חזק לרוב דיברו על חסרונות של היגוי גרוע,אחיזה לא מתאימה לכוח של האוטו ,פלסטיקים עדינים, הפנים דיי מראה ישן ולא חדיש ,בעית סינכרון בגיר,רעש ויראטור שגורם לרכב להישמע כמו בלק-אוק צבאי .

על הפזו' לא כ"כ חיפשתי ,מתמונות הרכב נראה נהדר לרוב מגיע עם חישוקים שהבעלים מתאימים להם,גג פנורמי בחלק מהדמים(סוויט:-D ) פנסי ערפל ורכב שנראה דיי טוב ...מבחינה מכנית אין לי כ"כ מושג לגביו.

אם טעיתי כאן באחד מהסעיפים אשמח שתתקנו אותי ברצוני לקנות רכב בצורה המדויקת ביותר זה לא רכב ראשון ואינני רוצה ליפול בקטנות שאח"כ מגיעות לגדולות,אני באמת אשמח להכוונה מדויקת לגבי הרכבים שציינתי ואני פתוח לעוד הצעות .

לילה מצוין .

פורסם

לאור רשימת הדרישות שציינת אני חוזר על המלצותיי מההודעה הראשונה - 206XS ופונטו HGT.

הבחירה בינהן היא עניין של טעם אישי. הפונטו חזקה ומהירה יותר, ה-XS מתנהגת ומתקשרת יותר על הכביש.

נזילה מראש המנוע (או ליתר דיוק, מהאטם שבין הראש לבלוק) היא תופעה מוכרת וידועה ב-XS מתחילת שנות ה-2000. לפעמים מדובר בנזילה מבית הטרמוסטט, לפעמים נדרשת החלפה של אטם הראש המקורי. השני לא זול במיוחד, אבל גם לא נורא.

וכן, במיוחד ברכבים כגון אלו עם ניחוח ספורטיבי, חשוב שתבחר מכונית שמורה ומטופלת. אל תתפשר כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...