Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה מעט מסובכת, מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

אני רוצה לקנות רכב משפחתי אבל עם "אופי ספורטיבי", בתקציב של עד 120 אלף.

עדיף ידני (יותר זול), מנוע 1.6 יספיק, אמין ולא זולל הרבה דלק.

חשוב לי גם שהערך של הרכב לא ירד בצורה דראסטית, ותכף אסביר למה...

אני מתבלט אם לקנות חדש או משומש (דגם חדש, שנת 2003\2004), אני די מפחד להדפק בקטע הזה עם רכב שחוק\שהתעללו בו.

כרגע יש לי סוזוקי בלנו 2000, מנוע וגיר לא רעים, חוץ מזה "בררה", עוד בעייה היא שהערך של האוטו הנ"ל צונח בצורה דראסטית אחרי 4-5 שנים..

אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש לכל המגיבים :)

פורסם

אני מתבלט אם לקנות חדש או משומש (דגם חדש, שנת 2003\2004), אני די מפחד להדפק בקטע הזה עם רכב שחוק\שהתעללו בו.

כרגע יש לי סוזוקי בלנו 2000, מנוע וגיר לא רעים, חוץ מזה "בררה", עוד בעייה היא שהערך של האוטו הנ"ל צונח בצורה דראסטית אחרי 4-5 שנים..

אני לא בטוח לכוונתך באופי הספורטיבי אבל יחסית למחיר ולידני הוא יכול לרכוש טויוטה קורולה ראנאקס שתעמוד בדרישות ושהמראה שלה נראה קצת ספורטיבי.

לגבי הסיוויק, תרד מזה. האוטו לא ברמה של המשפחתיות המובילות ואין לו ממש קשר לספורטיביות.

פורסם

בתקציב שרשמת אין מכונית משפחתית ספורטיבית.

1. או שתתפשר על ב.מ.וו 328 משומשת, או אלפא 156 וכו'.

2. או שתכפיל את הסכום שיש לך פי 2 - ותקנה חדשה.

3. או שתבין שלקורולה/סיביק וכו' אין קשר לספורטיביות.

עכשיו תנסח בבקשה את השאלה שוב:

האם אתה עדיין מחפש רכב ספורטיבי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה זה בשבילך אופי ספורטיבי ?

כמעט שום מנוע 1.6 לא יתן ביצועים יחסית טובים.

הפוקוס נראית מתאימה לך, אולי גם קסארה.

שתיהן קיימות בגרסאות 1.6 ו2.0 ליטר, בגרסת ה2.0 עם כ130-140 כוח סוס שתיהן יתנו ביצועים טובים.

לשתיהן התנהגות כביש טובה, והן נכנסות בתקציב.

בקיצור מומלץ מאוד, קח בחשבון.

פורסם

אני לא בטוח לכוונתך באופי הספורטיבי אבל יחסית למחיר ולידני הוא יכול לרכוש טויוטה קורולה ראנאקס שתעמוד בדרישות ושהמראה שלה נראה קצת ספורטיבי.

לגבי הסיוויק, תרד מזה. האוטו לא ברמה של המשפחתיות המובילות ואין לו ממש קשר לספורטיביות.

120K ש"ח זה ממש לא מספיק בשביל קורולה חדשה. GLI (סדאן) עולה 125K ש"ח על הכביש, הראנקס כבר נושקת ל-130K ש"ח. ואם הוא ירצה גיר ידני אבל הוא בטח יצטרך להוסיף עוד קצת כסף כי מדובר ב"הזמנה מיוחדת" ...

אם אתה מוכן לרדת בגודל אז יאריס TS היא אופציה מצויינת, היא עולה כ-105K ש"ח על הכביש, תוכל להוסיף גם כל מני שטויות (בתשלום) כגון חיישני חניה, ג'אנטים, ספויילר וכו' ...

בקטגוריה הזו (של היאריס) יש גם את הפולו 16V שהיא לא להיט אבל רכב נחמד עם אופי ספורטיבי ואבזור עשיר (וגם מחיר מנופח) ...

אם אתה ממש חייב ללכת על משפחתית אז הרכב הכי ספורטיבי שיש כיום בקטגוריה זה המאזדה 3 2000 סמ"ק, אופציה נוספת זה פוקוס 2000 סמ"ק אבל היא מגיעה רק בגיר אוטומט ...

במשפחתיות 1600 סמ"ק הקורולה הכי מהירה, בעלת התנהגות בטוחה, בלי שמץ של ספורטיביות, אמינה (חוץ מבעיה של רפידות בדגם הסדאן), תעמוד בהתעללות שאתה לא תדמיין (נבדק). האבזור שלה כיום לא משהו, גם בגרסאת ה-GLI, ולפי דעתי תג מחיר של 125K ש"ח מחיר ממש מוגזם ...

לסיכום, אם אתה באמת רוצה משפחתית ספורטיבית אז תצטרך לעלות למאזדה 3 2000 סמ"ק (שגם יוצאת קצת מעל התקציב אבל לפחות היא שווה את התוספת), אם אתה רוצה ספורטיבית קטנה אז תוכל ללכת על יאריס TS מאובזרת עם כל רשימת האופציות בתשלום ועוד להשאר עם עודף ביד. אם אתה מתעקש על 1600 סמ"ק אז תצטרך להסתפק במאזדה 3 העגלתית אבל בעלת התנהגות טובה לבין הקורולה הזריזה אבל בלי שמץ של ספורטיביות ...

בהודעה הראשונה שלך אני לא רואה שום אזכור לדרישה לרכב שנראה טוב. אומנם הקורולה לא נראת כמו מיליון דולר אבל אם אתה פוסל את הקורולה עוד לפני שנהגת בה בגלל שהיא לא נראת משהו אז אתה מוזמן להיכנס לסוכנות מאזדה הקרובה לביתך, לקנות מאזדה 3 חדשה ונוצצת שתראה פי 100 יותר טוב מהקורולה אבל כאשר כל קורולה מגעילה תעקוף אותך ברמזור או בקו ישר אני לא חושב שהמראה שלה יעזור ...

ההודעה האחרונה מדליקה לי נורה אדומה, מה זה בשבילך רכב עם "אופי ספורטיבי" יש כאלה שבשבילם רכב עם אופי ספורטיבי זה פנסים שקופים, יש כאלה שבשבילם אופי ספורטיבי זה כל היום 0 ל-100 ויש כאלה שבשבילם אופי ספורטיבי זה כל היום לנסוע על הצד ...

אם אתה רוצה להתחיל להיכנס לשוק המשומשות (רכבים בני שנתיים שלוש) אז יש אופציות הרבה יותר טובות כגון סיאט לאון, גולף GTI וכו' ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שראנאקס 1.6 ידנית בסיסית כן בתקציב (שירים טלפון, מקסימום יגידו שלא בתקציב ואז היא תרד מהפרק).

2. רז, לא אמרתי שהקורולה ספורטיבית, אמרתי שיש לה מראה קצת ספורטיבי.

פורסם

בתקציב שלך ובדרישות שלך נכנסת יפה יפה פוקוס 1.6 ידנית...

רכב זריז עם שלדה מצויינת והגה עדיף והכי חשוב שתהיה 5 דלתות ולא ארבע...

כי היא הרבה יותר יפה ככה..

מה גם שזה הרמת גימור הגבוהה .

אז מה היה לנו כאן?

שלדה מצויינת רכב יחסית זריז ונראה יפה וספורטיבי (בערך)

114,000 בבקשה... לפני מיסים ורישוי...

בסביבות ה120K על הכביש...

מה אתה אומר?

סבבה לא?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

מה לגביי אופל אסטרה GSI 2.2?

זה אוטו ספורטיבי, איכותי, משפחתי.

נראית לי אחלה בחירה ותוכל לקנות גם יד שנייה לא יקרה במיוחד.

• תוכן חדש...