Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל ניסאן סאני 1993 Nissan Sunny

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קיבלתי ב"מתנה" ניסן סאני 93' מסבא של אישתי. הרכב במצב מיכני וקוסמטי טוב מאוד, לכן החלטתי להשקיע בו מעט מאמץ ולהחזיר אותו למצב תקין כדי שנוכל להשתמש בו בזמן הקרוב (בדיוק חזרנו לארץ אחרי תקופה ארוכה בחו"ל).

הבעיות העיקריות הן דווקא במערכת החשמל:

1. מערכת הנעילה המרכזית לא מצליחה לפתוח ולנעול את כל הדלתות. כנראה שאין לה מספיק "כוח" לסובב את ארבעת כפתורי הנעילה.
  2. את דלת הנהג ניתן רק לפתוח מבחוץ עם מפתח, אך לא ניתן לנעול אותה ע"י הכפתור כשהדלת פתוחה, אלא רק כשהיא סגורה (לנעול מבפנים) והיא גם לא ננעלת עם המפתח. מה שאומר שכדי לנעול את הרכב אני צריך לפתוח את הדלת האחורית ודרך הדלת האחורית להכניס את היד ולנעול את דלת הנהג :?
  3. יש שריקה מהאלטרנטור שבאה מהרדיו. קראתי על כמה פתרונות על איך להאריק את המערכת לשילדה. מהו הפתרון הטוב והפשוט ביותר?
  4. המנוף הפותח את תא המטען לא עובד יותר, איך אני מחבר שוב את הכבל?
  5. יש רעש מהחלונות בנסיעה מהירה, האם יש חומר שניתן להוסיף לאטימה טובה יותר בגומי של הדלת/חלון?

תודה רבה!

אסף

פורסם

1. לכל דלת יש מנוע משלה. זה כנראה בעיית מגעים או פיקוד. המערכת היא משוכללת (ג'וק בקרה בכל יחידה) ולא אמינה. למעשה, זו המערכת היחידה שאני יכול להגיד שאיננה אמינה בסאני :lol:

2. אני בספק. הקונסולה של הרדיו/מזגן עשוייה מברזל ומחוברת למרכב ככה שקל לשים חוט הארקה נוסף. האם הרעש רק בקליטת רדיו או גם בהשמעת דיסק? אולי אלו הפרעות ממערכת ההצתה ולא האלטרנטור?

5. אם הגומיות אינן שלמות יש להחליף אותן בחדשות. אי אפשר "להוסיף" כלום.

:turn-l:
פורסם
1. לכל דלת יש מנוע משלה. זה כנראה בעיית מגעים או פיקוד. המערכת היא משוכללת (ג'וק בקרה בכל יחידה) ולא אמינה. למעשה, זו המערכת היחידה שאני יכול להגיד שאיננה אמינה בסאני :lol:

2. אני בספק. הקונסולה של הרדיו/מזגן עשוייה מברזל ומחוברת למרכב ככה שקל לשים חוט הארקה נוסף. האם הרעש רק בקליטת רדיו או גם בהשמעת דיסק? אולי אלו הפרעות ממערכת ההצתה ולא האלטרנטור?

5. אם הגומיות אינן שלמות יש להחליף אותן בחדשות. אי אפשר "להוסיף" כלום.

שלום יובל ותודה על התגובה.

2. אני אבדוק את המצב בחיבור AUX, ככל הנראה ההפרעה היא סטנדרטית מהאלטרנרטור כיוון שהשריקה היא בהתאם לסל"ד.

5. האם עדיין ניתן להשיג גומיות לרכב 93'? האם יש חשיבות למקוריות הגומיות?

תודה!

פורסם

שלום,

לגבי מספר 2 רציתי לציין כי העובדה שדלת הנהג לא ננעלת ע"י הכפתור כשהדלת פתוחה איננה תקלה אלא מנגנון נגד

נעילת המפתח בתוך הרכב.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

בדקתי לגבי הרדיו -

הוספתי חוט הארקה נוסף והבעיה עדיין קיימת, גם ברדיו וגם ב-AUX - מין שריקה שעולה ויורדת לפי הסל"ד.

:roll:

יש הצעות?

לגבי הנעילה המרכזית -

זה בדיוק מה שחשבתי לגבי המנגנון נגד נעילת דלת הנהג בטעות. אם כך מה הפתרון? הדלת לא ננעלת מבחוץ ע"י המפתח אלא רק מבפנים, והשלט רק פותח את הדלתות אבל בלחיצה לסגירה אין למנגנונים מספיק "כוח" לנעול את הדלתות.

:?:

פורסם
יש קבל (קונדנסטור) על היציאה של האלטרנטור יתכן שהוא סיים את חייו , וזה יכול לגרום לרעשים ברדיו.

תודה!

-> מטרת הקבל היא להוריד את המתח העובר להארקה מהאלטרנטור?

פורסם

מטרת הקבל היא לסנן רעשים שנגרמים מהאלטרנטור , במידה וזה מנוע עם קרבורטור יתכן שגם המפלג הוא עם פלטינות (לא הצתה אלקטרונית) ואז גם על המפלג צריך להיות קבל .

אני לא מכיר את הדגם עם קרבורטור, אלה רק את הדגם המוזרק.

• תוכן חדש...