Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for Speed Hot Pursuit החדש: מטורף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו סרטון של המשחק החדש... פשוט טירוף איך שזה נראה אמיתי! מישהו יכול לאמר אם גם במשחק זה נראה ככה או שזה רק הפרומו הזה באיכות כזאת?

1080p HD ורמקולים על גבוהה מומלץ!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה.. אתה גנוב קצת..

זה תמונות אמיתיות לא יודע איך לא שמת לב.. אבל זה וידאו .. לא שום גיימפליי..

וזה ב100 וודאות,זה שיש אפקטים שמדמים כביכול שאולי חשבת,אבל זה צילום אמיתיים,

הם רק באו להראות את הגמפליי של המשחק במציאות.

פורסם

אני בספק שהם יעשו משהו שמתקרב בכלל לחווית נהיגה אמיתית.

המומחיות שלהם היא לעשות משחקי ארקייד, ובשביל זה הNFS המקוריים הם מעולים ודי מיותר לעשות אחד חדש.

אם EA יפסיקו להוציא משחקים חדשים, הם יפסיקו להרוויח.

גם אם "משחק חדש" משמעותו שינוי של פיקסל וחצי, והוספת ספרה בשם (לדוגמא Virtual Pocket Billiard 2011 במקום Virtual Pocket Billiard 2010), עדיין יימצאו מספיק כאלה שיקנו אותו כי הוא חדש (ותתפלא, יש מקומות בעולם שבהם נהוג לקנות משחקים :screwy: ).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
וואלה.. אתה גנוב קצת..

זה תמונות אמיתיות לא יודע איך לא שמת לב.. אבל זה וידאו .. לא שום גיימפליי..

וזה ב100 וודאות,זה שיש אפקטים שמדמים כביכול שאולי חשבת,אבל זה צילום אמיתיים,

הם רק באו להראות את הגמפליי של המשחק במציאות.

זה שזה תמונות אמיתיות הבנתי.. ולפי ההתנהגות של המכוניות רואים שזה לא אמיתי.. אבל השאלה שלי הייתה אם יש מצב שהמשחק מתקרב לאיכות הזאת?

פורסם

אם EA יפסיקו להוציא משחקים חדשים, הם יפסיקו להרוויח.

גם אם "משחק חדש" משמעותו שינוי של פיקסל וחצי, והוספת ספרה בשם (לדוגמא Virtual Pocket Billiard 2011 במקום Virtual Pocket Billiard 2010), עדיין יימצאו מספיק כאלה שיקנו אותו כי הוא חדש (ותתפלא, יש מקומות בעולם שבהם נהוג לקנות משחקים :screwy: ).

ופה לא סתם שינו רק את השם.

העלילה שונה. אתה יכול לשחק עכשיו גם בתור המשטרה.

אף פעם לא היה משהו דומה ל-NFS.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

וואי וואי אני הולך לפוצץ לכם בועה מזה גדולה ! זה משחק גרוע !

יש לי אותו כבר שבוע בערך , וזה פשוט חוזר על עצמו , אין עלילה ! כל המירוצים אותו דבר ! אין אפשרות לשפר את הרכב רק לבחור צבע!

פשוט משחק משעמם וחבל על ההורדה שלכם אני לא משחק בו הוא לא מעניין אותי ,

הדבר היחידי שחיובי לגביו זה בהחלט הגרפיקה שהיא מטמטמת, חוץ מזה פשוט בדיחה כל מירוץ אותו דבר המכוניות נוסעות אותו דבר רק המהירות משתנה , באמת חבר'ה ביזבוז זמן

הם צריכים להוציא underground 3 וזה יהיה משחק מפגר

פורסם

בעסה לשמוע את זה :| למרות שתכלס הגרפיקה זה מה שעושה את המשחק מהנה.. אולי בכל זאת שווה להוריד רק כדי לטעום עד שימאס?

• תוכן חדש...