Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

xado

itzik_s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר חומר שניקרה xado gel-revitalizant החומר אמור להיכנס למערכת השמן ולשקם

צילינדרים עים שחיקה ולהגדיל קומפרסיה וכמו כן להקטין חיכוך החלקים נעים

אולי יש למשהו ניסיון עם החומר הזה

איציק

פורסם
חומר מצוין...לחשבון הבנק של המוכר.

על מנת לעזור לחברי הפורומים להבין את הסוגייה אחת ולתמיד אני מציע להזמין נציגות מקצועית של היבואן כאן לפורום ולהפקיד בידי מר קיפניס את הצגת השאלות.

אחרת יש בכתובים סוג של זילות כלפי מי שמביא את החומר לארץ והכותב חשוף לתביעה.

פורסם

2 חברים שלי שניסו היו מאוד מרוצים.

פסיכולוגי?

אמיתי?

אני לא יודע.

בכל מקרה לשיקום של בעיות רציניות לא הייתי מצפה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני יכול לאשר שבמו עיני ראיתי שיפור קטן בבדיקת קומפרסיה (מ58 עלה ל61), לפני ואחרי השימוש בחומר הזה.

הוא לא מאוד יקר, ואם אתה מצפה לשיקום מזערי יש סיכוי לא קטן שהוא יעזור לך.

זה לא הונינג, אבל גם לא עולה כמו הונינג ושווה לנסות לדעתי.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

הרבה תוספים אכן עושים את העבודה,אבל רק כשיש מה לעשות למשל כשהרינגים תפוסים ומשתחררים.

הסיכון כשרינג גם שבור ומשתחרר-היה מנוע.

בהרבה מקרים,מתחילות נזילות שמן מכל האטמים שעד עכשיו הליכלוך אטם יותר מהאטם.

במנוע בלוי אין קיצורי דרך רק שיפוץ,במנוע במצב בינוני,יכולים התוספים לשמור על הקים,

במיוחד מהכיוון של הפחתת החיכוך.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
הכותב חשוף לתביעה.

פרט נמק והסבר !

בתגובתי הקודמת לא נכתב שום דבר אודות ההשפעה על המנוע, לא לחיוב ולא לשלילה. תבין אתה מה שאתה רוצה, ושואל השאלה יבין מה שהוא רוצה.

אני מכיר את היבואן הנוכחי ואת היבואן הקודם של החומר המדובר, ויודע מדוע היבואן הקודם הפסיק להביאו. אני מכיר גם יבואנים של תוספים אחרים המקובלים בשוק, ומנהל עמם דיונים מקצועיים רבים.

לא אחת שיפצתי מנועים שדפנות הצילינדרים והמסבים שלהם נשחקו בצורה מהירה מאוד כ- 3,000 עד 5,000 ק"מ אחרי הוספה של כל מיני תוספים.

מנוע תקין שנהנה מטיפול שוטף ותקין תוך שימוש בחלפים ונוזלים מתאימים ואיכותיים, לא יזדקק לשום תוסף שמן ו/או דלק לאורך חיי השירות שלו. אני כותב זאת מנסיון של מנועים במכוניות שנסעו ונוסעים מעל חצי מיליון קילומטרים בלי שפרקו את ראש המנוע, ובחלקם עם החלפת מסבים לקראת החצי מיליון. מנועים אלו לא הושקו מימיהם בתוספים כלשהם לבנזין או לשמן.

שמן טוב והחלפתו בזמן עם המסנן המתאים ישמרו על המנוע !!!

אני יכול לאשר שבמו עיני ראיתי שיפור קטן בבדיקת קומפרסיה (מ58 עלה ל61), לפני ואחרי השימוש בחומר הזה.

לאילו יחידות מדידה אתה מתכוון ? אתה מצטט נתונים שלא מתאימים ל- Bar, psi או Pascal.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

פרט נמק והסבר !

בתגובתי לא נכתב שום דבר אודות ההשפעה על המנוע, לא לחיוב ולא לשלילה. תבין אתה מה שאתה רוצה, ושואל השאלה יבין מה שהוא רוצה.

אני מכיר את היבואן הנוכחי ואת היבואן הקודם של החומר המדובר, ויודע מדוע היבואן הקודם הפסיק להביאו. אני מכיר גם יבואנים של תוספים אחרים המקובלים בשוק, ומנהל עמם דיונים מקצועיים רבים.

לא אחת שיפצתי מנועים שהדפנות הצילינדרים והמסבים שלהם נשחקו בצורה מהירה מאוד אחרי כ 3000 עד 5000 ק"מ אחרי הוספה של כל מיני תוספים.

מנוע תקין שנהנה מטיפול שוטף ותקין תוך שימוש בחלפים ונוזלים מתאימים ואיכותיים, לא יזדקק לשום תוסף דלק לאורך חיי השירות שלו. אני כותב זאת מנסיון של מנועים במכוניות שנסעו ונוסעים מעל חצי מיליון קילומטרים בלי שפרקו את ראש המנוע, ובחלקם עם החלפת מסבים לקראת החצי מיליון. מנועים אלו לא הושקו מימיהם בתוספים כלשהם לבנזין או לשמן.

שמן טוב והחלפתו בזמן עם המסנן המתאים תשמור על המנוע !!!

מדוע אינך מזהיר אותנו ? לפי דבריך יש פסול בתוסף , מה הסיבה שהפסיקו להביא אותו ?

מחד אתה שומר על עצמך , מאידך אינך מספר לנו מהן הסיבות להפסקת היבוא .

האם זו הונאה ? דבר חלש וברור .

פורסם

אדוארד אטלר שהוא כתב רכב ותיק וספקן גדול, החליט לנסות את התוסף הנ"ל על המנוע של האלפא 33 1.7 הקשישה שלו...

הוא דווקא יש די מבסוט מהתוצאות...

בכל מקרה אין לצפות שמנוע לפני שיפוץ יהפוך למנוע חדש... מקסימום מועד השיפוץ יתרחק מעט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לאילו יחידות מדידה אתה מתכוון ? אתה מצטט נתונים שלא מתאימים ל- Bar, psi או Pascal.

סליחה, אתה כמובן צודק. כוונתי היתה ל158 ו-161 PSI.

ככה זה אחרי משמרת רצופה של 13 שעות. :drinking:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תודה לכולם על ההיתייחסות נראה שהנושא שנוי במחלוקת אך במצב המנוע אצלי

(מנוע שורף שמן בצלינדר שמאל) שווה הניסיון נראה לי שאים לא יועיל גם לא יזיק

במידה ויהיו תוצאות מעניינות אני אעדכן

איציק

פורסם

בקצרה... עוד לא פגשתי חומר ש"מגדל מתכת".

המקסימום - למנוע בלוי וישן, רגע לפני המוות, אפשר להאריך את פירפורי הגסיסה בכמה שעות. אולי. זה לא יפיח בו חיים חדשים, ובטח שלא הייתי שם תוסף כלשהו למנוע תקין.

אסף.

• תוכן חדש...