Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי למחוק את כל התמונות מפרופיל הפייסבוק שלי, ובמקביל להסיר תיוג שלי מתמונות שאחרים העלו.

כרגע יש לי רק אלבום תמונות אחד שהעליתי, ואני לא מתויג בשום תמונה, לא בו ולא באלבומים אחרים, ובכל זאת רשום לי מתחת לתמונת הפרופיל שיש לי 8 תמונות.

האם יש מישהו שיודע על מה ולמה? עם מי צריך ל#$%ן כדי שלא תהיה רשומה אצלי שום תמונה?

תודה מראש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שאתה מתוייג באלבומים של כאלה שהם לא חברים שלך - והאלבומים האלו מסומנים כנראים לחברים בלבד, ואז אין לך דרך להגיע לתמונות האלו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

חח הזוי משהו..

זו לא הפרה בוטה של הזכות לפרטיות?

אני מאמין שאם תמחק את חשבון הפייסבוק שלך לחלוטין - התיוגים יתבטלו. אבל אז מחקת את החשבון שלך....

Mazda 2 2013

פורסם
אם כבר באותו נושא,

איך מוחקים אלבום תמונות בפייסבוק?

כנס לאלבום, בחר ב"Edit", בחר בלשונית של Delete

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תבטל את החשבון ותפתח חדש.

זה יבטל לך את התיוגים הישנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נגיד שמצאת את הדרך למחוק חשבון בפייסבוק. היא לא פשוטה ויכולה לתסכל משתמש ממוצע.

שום דבר בפייסבוק לא נמחק בפועל ! הכל נשאר אצלם גם אם מחקת חשבון.

אם תפתח מחדש את המשתמש - כי האתר יכוון אותך "במקרה" לפעולה כזו - הכל זמין.

קישורים לתמונות והגיגים - זמינים למי ששמר אותם גם אחרי מחיקת חשבון.

אין שם פרטיות ולא תהיה. זו המדיניות.

ומומלץ מאוד לצמצם את הפעילות וההתבטאות שם, למרות האופנתיות. אתה רוצה שמעסיק או חברה יפסלו אותך בגלל שטות שכתבת פעם כשהיית בן 10? או 20?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...