Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע פרצה במושב אצלנו שריפה אשר לצערי :cry: לא פסחה על הרכב שלי,

(פונטיאק פיירבירד משנת ייצור 1974) מהרכב לא נשאר כלום (פח בלבד).

לצערי לא צילמתי שום תמונה של הרכב,

עד חודש יולי השנה (אז רכשתי אותו) רכב זה חנה בשכונת ג'סי כהן בחולון אז אם מישהו בעבר במקרה

צילם אותו אני אשמח לאיזו תמונה, לרכב היו חצאיות מפיברגלס, והוא היה בצבע שחור עם ג'נטים שחציים צבוע בשחור.

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

משתתף בצערך ומקווה בשבילך שהנזק נגמר במכונית בלבד.

מה שעכשיו מתבקש זה איזשהו "תיקון" - יבוא של אחת מקורית ויפה מארה"ב, שלא עברה מליון ידיים ואינסוף בעלי מקצוע חאפרים בשלושים ושש שנותיה בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תן תמונה של הרכב לאחר השריפה.

לא מצליח להעלות תמונות

ועם הרכב נשרפו לי מלא חלקים שהיו של הברנדה של סבא שלי

חלקים חדשים

משתתף בצערך ומקווה בשבילך שהנזק נגמר במכונית בלבד.

מה שעכשיו מתבקש זה איזשהו "תיקון" - יבוא של אחת מקורית ויפה מארה"ב, שלא עברה מליון ידיים ואינסוף בעלי מקצוע חאפרים בשלושים ושש שנותיה בארץ.

לקנות רכב זה מאיזה חיסכון שעשית,עכשיו צריך להתחיל שוב תוכנית חיסכון

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

האמת היא שהיו לך הודעות מוזרות שלא האמנתי כל כך שבאמת יש לך את האוטו...

אבל עכשיו אני מאמין לך ובאמת כואב הלב לראות דבר כזה:cry::shock::evil:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
:-(:x:cry::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

באמת עצוב:cry: אבל העיקר שלא היו נפגעים בנפש! סתם שאלה של בורות,ראיתי בכל מיני תוכניות שמוציאים מכל מיני מחסנים רכבים חלודים ואכולים לחלוטין ובכל זאת שיפצו אותם ,בכל זאת יש מה לעשות עם הרכב?

פורסם

באמת חבל. אוטו יפה. אני זוכר שכשהייתי ילד תמיד הייתי מסתכל על הדגמים האלה בהתפעלות.

מה שהכי הפתיע אותי בתמונות של האוטו השרוף זה שהספויילר האחורי עשוי מפלדה. זה באמת הנדסה אמריקאית כמו פעם. היום היו עושים את זה מפלסטיק.

פורסם

האמת , צריך להזהיר לפני הכניסה , תמונות קשות,

באמת עצוב:cry: אבל העיקר שלא היו נפגעים בנפש! סתם שאלה של בורות,ראיתי בכל מיני תוכניות שמוציאים מכל מיני מחסנים רכבים חלודים ואכולים לחלוטין ובכל זאת שיפצו אותם ,בכל זאת יש מה לעשות עם הרכב?

אין ממש מה לעשות עם הרכב , היות ששריפה היא בעצם תהליך של חמצון (בדומה לחלודה רק באינטנסיביות רבה מאוד) המתכת כל כך אכולה שזה ממש לא משתלם, אני לא רואה חלק אחד שניתן להשתמש בו, ולמרות הכאב זהו לא רכב נדיר ברמה עולמית ששוה להשקיע פי כמה בשביל להשמיש, פשוט לקנות אחר יהיה הרבה הרבה יותר זול...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...