Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לבנק

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 27 נמצא בבנק איגוד מגיל 16. מעולם לא היה לי מינוס בחשבון ולא היו בעיות

אני רוצה לעבור לבנק אחר שנותן קצת הטבות לאנשים בגילי או בכלל.

יש המלצה לבנק מסויים שעדיף לי לבדוק איתו במסגרת הזמן המאוד מצומצם שיש לי?

רק כדי שתבינו כמה איגוד קשים, הם נותנים חשבון ללא עמלות למי שמכניס משכורת של 7000 ש"ח ומעלה לחודש.

אמא שלי נמצאת בבנק הזה כבר 30 שנה ומכניסה משכורת מתאימה כדי לקבל את ההטבה הזאת, אבל הם לא מוכנים לתת לה את ההטבה רק בגלל שזה ללקוחות חדשים ולא אכפת להם כלכך שהיא לקוחה טובה. זאת הסיבה שאני רוצה לעבור, כי הם כמו קיר וחבל לי לבזבז את הזמן עליהם.

בנוסף היא גמלאית של צהל ומגיע לה המון הטבות בבנק אוצר החייל, ידוע למישהו אם בתור הבן שלה יש לי זכויות בבנק הזה במידה והיא מנהלת שם חשבון? לצורך העניין ניסיתי להוציא כרטיס חב ר (חוץ בנקאי) בתור הבן שלה ונאמר לי שרק בן זוג יכול להוציא

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר שתלך לבנק שנותן לך הכי הרבה הטבות.

בסופו של יום כל הבנקים עובדים באותה שיטה וזה להוציא ממך כמה שיותר, תקדים תרופה למכה ותיקח כמה שאתה יכול, לדוגמה, לפני 3 שנים עברתי למזרחי טפחות,חוץ משלל ההטבות שנתנו לי ,נתנו גם 1500 שקלים מזומן לחשבון(בצורת הלוואה ל36 חודשים עם זיכוי בכנגד עמידה בתנאים מינימאליים), היום אחרי 3 שנים שנגמרו, אני מחפש שוב פעם בנק שייתן לי סכום כסף כתמורה להעברת המשכורת אליו, שתיגמר ההתחייבות שוב, שוב פעם אחפש בנק אחר שנותן לי משהן. בסופו של יום, אין לי כמעט שום קשר ישיר לבנק, הכל דרך האתר שלהם,זה לא באמת משנה באיזה בנק אני, ממליץ לך לעבוד באותה שיטה.

פורסם

ההטבות הן תמיד פיתיון חד-פעמי כדי שתעבור מבנק לבנק.

בסופו של דבר, כשנגמרת תקופת החיזור, כל הבנקים דומים זה לזה עד כדי זהות,

ומכניסים את היד עמוק לכיס שלך בדיוק באותו אופן.

מי שאוהב להתווכח ולהתמקח ולהשחית את זמנו לריק בשטויות האלה

יכול ומוזמן לבקש שיצרפו אותו לרשימת המתנות בחגים,

אבל זה לא משנה דבר בהתנהלות היום-יומית.

מה שמציע מיכאל נראה לי כמו סיוט ובזבוז זמן אטומי שלא שווה את הכסף של ההטבות

(מעבר שיטתי מבנק לבנק כל 3 שנים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגלל שאני כמעט ולא מבצע פעולות בבנק (הכל אצלי עובר באשראי ממילא ולבנק אני מגיע אולי פעם בשנה להגיד להם חג שמח), אני מעדיף שלפחות לא יהיו דמי אחזקת חשבון ועמלות משונות שאין לי שימוש בהן ושמורידות לי כ-50 שקלים בחודש סתם מהחשבון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ההטבות הן תמיד פיתיון חד-פעמי כדי שתעבור מבנק לבנק.

בסופו של דבר, כשנגמרת תקופת החיזור, כל הבנקים דומים זה לזה עד כדי זהות,

ומכניסים את היד עמוק לכיס שלך בדיוק באותו אופן.

בדיוק מה שרשמתי רק במילים אחרות.

מי שאוהב להתווכח ולהתמקח ולהשחית את זמנו לריק בשטויות האלה

יכול ומוזמן לבקש שיצרפו אותו לרשימת המתנות בחגים,

אבל זה לא משנה דבר בהתנהלות היום-יומית.

לגבי זה אני לא מתווכח, הוויכוחים מיותרים ולמי שאין מינוסים מטורפים או הלוואות גדולות זה לא באמת משפיע בצורה משמעותית.

מה שמציע מיכאל נראה לי כמו סיוט ובזבוז זמן אטומי שלא שווה את הכסף של ההטבות

(מעבר שיטתי מבנק לבנק כל 3 שנים).

מה בדיוק סיוט? לשבת 15 דקות בבנק לחתום על טפסים? עוד חצי שעה בבנק הקודם על מנת לסגור את החשבון? זה לא שווה 1500 או 2000 שקלים? בדיוק בגלל לקוחות כמוך, הבנקים מתנהלים במונופוליות ובחוסר תחרותיות, אם חלק גדול מהאוכלוסיה היה מתנייד מבנק לבנק כמו שמתניידים מחברת סלולאר אחת לשניה, התחרות בינהם הייתה גדולה בהרבה וכולנו היינו מרוויחים.ממליץ בחום לכל אחד להתנהל מול הבנקים כמו מול חברות התקשורת.

פורסם

בוקר טוב

הייתי ממליץ באמת לבדוק את בנק אוצר החייל, או את מזרחי טפחות, אלו בנקים שכעת מנסים להרים את עצמם לכיוון השוק הפרטי ולכן מציעים הטבות מרובות. שווה לבדוק גם בבנקים הגדולים לאומי/פועלים.

בכל אופן במידה ואתה סטודנט, אז תציג את הקלף הזה גם, היום הבנקים נלחמים היטב על הסטודנטים כי מבחינתם סטודנט אשר מחזיק חשבון בתקופת הלימודים בחשיבה שלהם מתגלגל אחר כך לעסקה על משכנתא ואף רכב חדש.

שווה להציג להם שאתה שוקל מסלול לימודים ממש בקרוב בזמן שאתה מברר בדיוק מה ניתן לקבל.

בנוסף גם כאשר אתה יושב עם הבנקאי/ת לגבי פתיחת החשבון דאג להתמקח, הם לא משחררים את ההצעות הטובות בהתחלה.

(עריכה: עכשיו ראיתי את מה שמיכאל מעליי כתב, אני רוצה לחדד דבר מאוד חשוב בתקופה האחרונה שנתקלתי בו, אומנם בעבר אכן היה מיותר להתווכח ולא היה משיג דבר, היום ברגע שהפקידה בודקת עם המנהל מחלקה שלה פתאום עולמות מתהפכים ונהלים משתנים. בצורה לא דרמטית אבל בעלת פן חיובי יותר)

אם אני זוכר נכון אתה תושב ההתנחלות ראשל"צ.

טפחות אני לא בטוח איפה יש אבל אוצר החייל יש בG סנטר החדש. פועלים ולאומי יש בכל העיר.

Confidence In Motion

פורסם

מיכאל, כל הבנקים כמעט אותו הדבר כשאתה לא צריך אותם (והכמעט זה כבר תלוי בסניף הספציפי. אחרי שסניף בנק פועלים שילם צ'ק של בנק המזרחי מראה שתמיד יש איזה סניף שיכול להפתיע).

כשאתה צריך אשראי/ הלוואה/ לא נכנסת משכורת בזמן או כל פנצ'ר אחר מאוד חשוב מי הבנק ומה ההיסטוריה שלך איתו. אם אתה לקוח שרק עבר לפני כמה חודשים שכח מהתחשבות אבל אם אתה לקוח ותיק עם היסטוריה מוכחת אין לך בעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין ויכוח שי, ואת זה רשמתי כבר. אבל בגדול ללקוח ממוצע בלי היסטוריה שחורה ובטח לאחד כמו פותח השרשור שטוען בעצמו שאין לו שום קשר ישיר לבנק, אין שום סיבה הגיונית לא לחפש את הבנק שנותן לו הכי הרבה וכל תקופה גם לבדוק את המתחרים, הבעיה שאנשים מתייחסים לבנק שלהם כאל חתונה קטולית שאי אפשר לנתק את היחסים והם לכל החיים וזה פשוט התנהלות לא נכונה מבחינה צרכנית.

פורסם

בגדול בנק נותן לך מטריה בקיץ ולוקח אותה בחורף

בנק נותן כסף למי שיכול להוכיח לבנק שהוא לא זקוק לכספו

פעם היו תקופות בהם לקוחות בעיקר מסחריים היו עוברים עם מנהל סניף , מסניף לסניף

היו הסמכויות של מנהלי סניפים מאוד מצומצמות והבקרה עליהם חזקה כך שמעשי חסד הם נדירים.

ללקוח פרטי ההבדל הוא ביו משיכת יתר X למשיכת יתר חריגה של X+20-25%

ועלויות פעולות ריבית וכו' תלוי מתי אתה מנהל עליהם מו"מ. הזמן הטוב ביותר הוא בעת פתיחת החשבון וכן בכל פעם שמצבך בחשבון טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מיכאל, כל הבנקים כמעט אותו הדבר כשאתה לא צריך אותם (והכמעט זה כבר תלוי בסניף הספציפי. אחרי שסניף בנק פועלים שילם צ'ק של בנק המזרחי מראה שתמיד יש איזה סניף שיכול להפתיע).

כשאתה צריך אשראי/ הלוואה/ לא נכנסת משכורת בזמן או כל פנצ'ר אחר מאוד חשוב מי הבנק ומה ההיסטוריה שלך איתו. אם אתה לקוח שרק עבר לפני כמה חודשים שכח מהתחשבות אבל אם אתה לקוח ותיק עם היסטוריה מוכחת אין לך בעייה.

מסכים לחלוטין!

העמלות זה קשקוש, הכי חשובה היא הדינמיקה והכימיה עם ההנהלה הבכירה בסניף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תאמין לי שכשאני בבנק אני נחשף למראות מבישים (לחברה) של נשים מבוגרת שמתחננות למנהל שיאשר משיכה של עוד 50 ש"ח לקניות לשבת.

גם אז, למרות שהדיון נושא אופי מובהק של ניהול משק בית, הדבר שהכי יקרב אותך לקבלת מבוקשך הוא יחסים טובים עם ההנהלה הבכירה ולא עמלה כזאת או אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני חושב שאתה ושי מסתכלים מנקודת מבט של חשבונות עסקיים או לקוחות עסקיים וזה דבר שונה לחלוטין מלקוח פרטי.

אני באופן עקרוני מפריד את החשבון העסקי מהחשבון הפרטי והם לעולם לא ינוהלו באותו הסניף.

אני אתן לך דוגמא להתנהלות מול בנק שמכיר אותך. כשעברתי את תאונת הדרכים מן הסתם לא נכנסו משכורות וההוצאות גדלו (ילדה בגן פרטי, משכנתא וכו'). טלפון אחד לבנק ולא רק שלא עשו שום בעיות אלא הגדילו מיד את המסגרת. עם בנק שלא היה מכיר אותי לא רק שלא היו מגדילים את המסגרת אלא אפילו מקטינים אותה כי אני לקוח ללא הכנסות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה לא שווה 1500 או 2000 שקלים?

אם זה באמת 1500 שקל מתנה, בוודאי ששווה.

אם זאת סתם הלוואה של 1500 ש"ח באפס ריבית, לא שווה.

תקן אותי אם לא הבנתי את מה שתיארת בנוגע ל"1500 מזומן לחשבון".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הנס, לא הבנת נכון את ההלוואה. לא מדובר שהלוואה שאתה מחזיר בכל מקרה. רק אם לא עמדת בתנאים שלהם (גיהוץ מעל סכום מסויים בכל חודש) אז אתה מחזיר את השווי היחסי לאותו חודש.

אם עמדת בתנאים האלו בכל חודש במשך 3 שנים אתה לא מחזיר להם כלום והרווחת את ה1500 ש"ח האלו

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...