Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לבנק

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול בנק נותן לך מטריה בקיץ ולוקח אותה בחורף

ועלויות פעולות ריבית וכו' תלוי מתי אתה מנהל עליהם מו"מ. הזמן הטוב ביותר הוא בעת פתיחת החשבון וכן בכל פעם שמצבך בחשבון טוב.

הדבר המסריח הוא שהבנק מרוויח עליך יותר דווקא כשאתה לא במצב טוב, אבל עומד בהתחייבויות ובתשלומים.

ככה הם ירוויחו על הלוואה שתיקח על ריבית על המינוס ועל כל שורה בהודעות בחשבון.

אני מציע שתיכנס לבנק שלך תגיד להם שעוד מעט המצב הכלכלי שלך יורע במעט ולכן כדאי שתישאר לקוח שלהם.

תתפלא גם בסניף שלך ימצאו מישהו שיאשר לך הטבות שונות.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק אם יש לך מהעבודה איזהשהו מבצע באחד הבנקים

לנו בבזק יש הסכם עם בנק יהב (עברתי לאחרונה)

ללא עמלות בשום דבר כולל העברות כספים מחשבונות משיכות וכו' וללא דמי ניהול כרטיס

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בשורה התחתונה הטבה זו או אחרת לא שווה אם אין לך סניף בנק עם אנשים שאתה יכול לתקשר עימם, להיעזר בשירותיהם ולסמוך עליהם.

תחפש המלצות מחברים, מכרים וכיו"ב, באזור מגוריך, לגבי סניף בנק שהם מרוצים מהיחס והשירות בו ומשם תתקדם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

"מביא" זה כזה ערסי שאני לא מאמין עליך שהשתמשת במילה הזאת. :shock:

מביא זה, "מישהוא יודע איך אני מביא קסנון לעונדה שלי?" או "מי מביא לי כתובת איפו אני מביא אגזוז לחץ לעונדה שלי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מקפיץ שרשור קצת ישן, למי שזה מעניין אותו, קיבלתי במייל הודעה שבנק לאומי מביא 1500 שקלים למי שפותח אצלו חשבון.

הבנק נותן לך כסף ובתמורה אתה מתחיב ל 3 שנים בבנק זה. האם הבנק יכול להעלות עמלות במשך ה 3 שנים כך שאפקטיבית הסכום הזה קטן יותר?

מה כדאי יותר בין 2 אפשרויות:

-הבנק הזה שנותן לך כסף

-בנק אחר שלא יתן לך כסף, אבל תקבל שם הנחות בעמלות

יהודה

פורסם

בוקר טוב.

באגירה,אני גדלתי בשיכון המזרח בראשון לציון בשנות ה80 המוקדמות(אם אתה מכיר), כנראה שזה עמוק בפנים וזה מתפרץ לפעמים,תבין אותי:lol:.

יהודה,את דעותי בנושא כבר רשמתי בשרשור הזה ,אתה מוזמן לקרוא ולקבל או לא לקבל,אין לי כח,בטח לא בשעה הזאת לדבר על זה שוב, אני רק נתתי חומר למחשבה למי שמעוניין.

המשך יום טוב לכולם.

פורסם

למכניסי משכורת של 4500 ש"ח ומעלה לחודש באוצר החייל יש פטור מעמלות למשך 4 שנים אם אני לא טועה.

אני חושב שזה קצת עדיף על פני מתנה כספית חד פעמית שתחייב אותך להישאר עם הבנק כמה שנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בבנק יהב יש פטור מלא מעמלות למעבירי משכורת של5K ומעלה.

בנק סביר ביותר ולי אישית אין תלונות.

הפטור מעמלות חוסך לי דיי הרבה כל שנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני פתחתי חשבון בלאומי.

בלי התחייבות.

עם פטור מעמלות לשנה.

עם פטור מעמלות כ"א לשלוש שנים.

עם 1500 ש"ח מענק מחולק ל36, או 1300 ש"ח מחולק ל1 (כנגד קניות של 600 ש"ח לפחות בכ"א - דלק לעבודה גם כך).

עם זכאויות להלוואה של 100K בפריים מינוס 0.7%.

עם אוברדראפט בריבית מועדפת.

ועם תנאים זהים לבני משפחה (משהו ששיכנעתי אותם לעשות כי במזרחי-טפחות עושים את זה).

בנתיים מרוצה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...