Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך בעיה בהבנת הנקרא אם הבנת מדברי שמרחק העצירה הוא אפס.

שיהיה לך בהצלחה ברמזורים הבאים.

אתה כתבת במפורש שבמהירות נסיעה חוקית תמיד יהיה אפשר לעצור לפני קו העצירה.

אם זה לא מרחק עצירה אפס (הרי הרמזור יכול להתחלף מירוק לכתום בדיוק ברגע שבו אתה על קו העצירה) אז אני אשמח לדעת איך אתה קורא לזה.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצידי אתם יכולים להיות מלכי הביצה ולהשתולל בה כאוות נפשותיכם, אני עם שרשור זה סיימתי.

אינכם יודעים לקבל חוו"ד שונה משלכם(אשר תוטח ואף תשאיר "פנס" בפניכם ביום הדין) אשר עמה תצטרכו להתמודד בביהמ"ש.

זה לא שאני לא יודע לקבל חוות דעת שונה משלי, אלא שאני בכלל לא חיפשתי חוות דעה שונה. אני ביקשתי שיעזרו לי להימנע מהדו"ח הזה. אז במקום להגיד לי כל הזמן מה השופט אולי יגיד ואולי לא ושבסוף אני אצא אשם, תגיד לי מה אני צריך לעשות או להגיד כדי שיהיה לי יותר סיכוי לצאת זכאי. אלא אם אתה חושב שאני אשם ושהדו"ח מגיע לי ואז באמת אין יותר על מה לדבר.

פורסם

בקשה להישפט נשמעת בבית משפט לתעבורה לא בבית צדק

קשה היה לקרוא את כל מה שכתבה השוטרת אבל ממה שהיא כתבה היא עמדה ברמזור בנתיב סמוך באדום טוענת שראתה אותך עובר באדום.

איתה הייתה עוד שוטרת ,אז לא מן הנמנע שהיא גם רשמה מזכר דומה למה שנכתב בדו"ח. שניים נגדך.שאין להם שום אינטרס להפליל אותך סתם, כך עובד ראשו של השופט.

אתה בעל אינטרס כמובן , וידידתך גם כן. אז כוחת לא שווים.

ואז באה שורת המחץ

האופנוע עצר כי היה לו אדום ואילו אתה עוקף אותו וממשיך בנסיעה.

לא הייתי מסתכן בהליכה למשפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממה שראיתי בסוף הסריקה בדברי הנהג רשום שם:

"כשהתקרבתי לצומת היה כתום והיה/רכב לפני אופנוע עצר חשבתי שהוא יעבור לכן כדי לא להיכנס בו עקפתי אותו והמשכתי בכתום"

- שהתקרבת היה כתום

-רוכב האופנוע עצר

-חשבת שהוא יעבור

-כדי לא להיכנס בו עקפת והמשכת בכתום

שאני קורא את זה, עם כל מה שאני מצליח להבין מהמגילת אסתר הזאת שהעלת, עולה מהדברים שלך שתכננת לעבור ב"כתום של לפני שקיעה", הסתמכת על זה שהאופנוע יעבור אז כבר נסעת מהר ובסוף שהוא לא עבר, נאלצת לעקוף אותו ולהמשיך באותו כתום שראית עוד שהתקרבת לצומת.

כלומר קח בחשבון שרשום שאתה מודה בזה שניסית לעבור בכתום מראש, עוד שהתקרבת, השאלה גם מה זה התקרבת.

האופנוע הספיק לעצור.

מצד שני

נניח לדוגמא שחשבת שהרוכב אופנוע הולך להמשיך בצומת, ולך ישאר יותר מרחק עצירה לפני הקו, ושהוא פתאום בלם, נלחצת ושברת לנתיב וכבר לא הספקת לעצור, נניח, אבל קשה להניח שרשמת שזה אחרת.

עו"ד בתחום התחבורה יכול לתת את חוות דעתו באשר למישור הראייתי ו/או לפגמים טכניים ו/או להגיע להסדר טיעון.

תוכל גם לפנות לייעוץ ראשוני אצל עו"ד שיוכל להסביר לך איך הוא רואה את התמונה מניסיונו בתחום בפרקטיקה הנהוגה.

ואם כמו שכתבת, שמה שאתה רוצה לדעת זה איך לצאת זכאי, אז תקרא את כל מה שרשמו פה ותדע עם איזה טענות תצטרך להתמודד, כי זה שווה המון.

פורסם
האופנוע הספיק לעצור.

תלוי איך אתה מגדיר "הספיק". הוא מעיד שהאופנוע עצר באמצע הצומת. בלקסיקון שלי זה לא נקרא "הספיק לעצור".

פורסם
ממה שראיתי בסוף הסריקה בדברי הנהג רשום שם:

"כשהתקרבתי לצומת היה כתום והיה/רכב לפני אופנוע עצר חשבתי שהוא יעבור לכן כדי לא להיכנס בו עקפתי אותו והמשכתי בכתום"

- שהתקרבת היה כתום

-רוכב האופנוע עצר

-חשבת שהוא יעבור

-כדי לא להיכנס בו עקפת והמשכת בכתום

שאני קורא את זה, עם כל מה שאני מצליח להבין מהמגילת אסתר הזאת שהעלת, עולה מהדברים שלך שתכננת לעבור ב"כתום של לפני שקיעה", הסתמכת על זה שהאופנוע יעבור אז כבר נסעת מהר ובסוף שהוא לא עבר, נאלצת לעקוף אותו ולהמשיך באותו כתום שראית עוד שהתקרבת לצומת.

כלומר קח בחשבון שרשום שאתה מודה בזה שניסית לעבור בכתום מראש, עוד שהתקרבת, השאלה גם מה זה התקרבת.

האופנוע הספיק לעצור.

מצד שני

נניח לדוגמא שחשבת שהרוכב אופנוע הולך להמשיך בצומת, ולך ישאר יותר מרחק עצירה לפני הקו, ושהוא פתאום בלם, נלחצת ושברת לנתיב וכבר לא הספקת לעצור, נניח, אבל קשה להניח שרשמת שזה אחרת.

עו"ד בתחום התחבורה יכול לתת את חוות דעתו באשר למישור הראייתי ו/או לפגמים טכניים ו/או להגיע להסדר טיעון.

תוכל גם לפנות לייעוץ ראשוני אצל עו"ד שיוכל להסביר לך איך הוא רואה את התמונה מניסיונו בתחום בפרקטיקה הנהוגה.

ואם כמו שכתבת, שמה שאתה רוצה לדעת זה איך לצאת זכאי, אז תקרא את כל מה שרשמו פה ותדע עם איזה טענות תצטרך להתמודד, כי זה שווה המון.

כמו שנאמר פה, זה לא שהאופנוע הספיק לעצור, הוא עבר את הקו עצירה, עבר את המעבר חציה ועצר כמעט שבאמצע הצומת. לא הייתי קורא לזה "הספיק לעצור". ועל פי זה הסתמכתי שהוא יעבור כבר את כל הצומת. שנינו עברנו בצהוב, אבל כל זה היה עניין של שניות מעטות, הייתי אומר אפילו עשיריות השניה. זה לא שראיתי את הצהוב הרבה מאחור ואמרתי לעצמי שאני אתן גז ואעבור אותו. הייתי כבר די קרוב לקו עצירה ובלימה חזקה הייתה מסיימת את העצירה אחרי הקו עצירה. כמו כן, נסעתי במהירות המותרת.

בכל מקרה, תודה על התגובה. אולי כדאי באמת להשקיע קצת כסף ולהתייעץ עם עו"ד בתחום התחבורה.

פורסם
זה לא שאני לא יודע לקבל חוות דעת שונה משלי, אלא שאני בכלל לא חיפשתי חוות דעה שונה. אני ביקשתי שיעזרו לי להימנע מהדו"ח הזה. אז במקום להגיד לי כל הזמן מה השופט אולי יגיד ואולי לא ושבסוף אני אצא אשם, תגיד לי מה אני צריך לעשות או להגיד כדי שיהיה לי יותר סיכוי לצאת זכאי. אלא אם אתה חושב שאני אשם ושהדו"ח מגיע לי ואז באמת אין יותר על מה לדבר.

כשאתה פותח שרשור, אינך יכול להגביל את התגובות(זה לא מועדון חברים בפייסבוק).

כן, אני חושב שאתה אשם(מכל תגובותי עד עתה, לא הבנת זאת :| ).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כמו שנאמר פה, זה לא שהאופנוע הספיק לעצור, הוא עבר את הקו עצירה, עבר את המעבר חציה ועצר כמעט שבאמצע הצומת. לא הייתי קורא לזה "הספיק לעצור". ועל פי זה הסתמכתי שהוא יעבור כבר את כל הצומת. שנינו עברנו בצהוב, אבל כל זה היה עניין של שניות מעטות, הייתי אומר אפילו עשיריות השניה. זה לא שראיתי את הצהוב הרבה מאחור ואמרתי לעצמי שאני אתן גז ואעבור אותו. הייתי כבר די קרוב לקו עצירה ובלימה חזקה הייתה מסיימת את העצירה אחרי הקו עצירה. כמו כן, נסעתי במהירות המותרת.

בכל מקרה, תודה על התגובה. אולי כדאי באמת להשקיע קצת כסף ולהתייעץ עם עו"ד בתחום התחבורה.

כל העניין פה: אילו לאחר שבלמת את הרכב, לא היית ממשיך בנסיעה ועוקף את האופנוע כדי לעבור את הצומת ופשוט חוזר קצת אחורה ברוורס - הדוח הנ"ל ב-% 99 לא היה נרשם ! למרות שעברת קו עצירה. אפילו אם היתה שם מצלמת רמזור: הרי היה מתבצע רק צילום אחד. התמונה היתה מגיעה למפענח והדוח לא היה נשלח אליך, בגלל חוסר בצילום השני - יציאה מהצומת.

פורסם
איתה הייתה עוד שוטרת ,אז לא מן הנמנע שהיא גם רשמה מזכר דומה למה שנכתב בדו"ח. שניים נגדך.שאין להם שום אינטרס להפליל אותך סתם, כך עובד ראשו של השופט.

השוטרת השניה לא רשומה בדו"ח כעדה למיקרה כך שגם אם רשמה מזכר, הוא לא תופס לצורך הענין.

רק זו שרשמה את הדו"ח תוכל להופיע במשפט.

פורסם
ואם הוא עצר באמצע הצומת, מה זה אומר?

שהוא אידיוט שצריך לשלול לו את הרישיון ובגללו ורק בגללו נכנסתי לכל הברוך הזה ולא מגיע לי שום דו"ח. זה מה שזה אומר..

פורסם
כשאתה פותח שרשור, אינך יכול להגביל את התגובות(זה לא מועדון חברים בפייסבוק).

כן, אני חושב שאתה אשם(מכל תגובותי עד עתה, לא הבנת זאת :| ).

נכון, אני לא יכול להגביל. אבל אתה טוען שאני לא יכול לסבול חו"ד שונה, כשזה לא מה שביקשתי בכלל. אתה מצידך יכול לטעון מה שבא לך, פורום ציבורי, אבל אל תגיד לי שאני לא סובל חו"ד שונה משלי כי כשצריך אני מקבל כל חו"ד. פשוט זה לא מה שחיפשתי הפעם.

באמת שאין לי מושג איך הבנת מכל מה שסיפרתי שאני אשם בעוד שלדעתי האשם היחידי הוא נהג האופנוע שעבר עבירה חמורה שבגללה קרה כל מה שקרה, אבל ניחא, שיהיה. מקווה שהשופט יחשוב אחרת.

פורסם
כל העניין פה: אילו לאחר שבלמת את הרכב, לא היית ממשיך בנסיעה ועוקף את האופנוע כדי לעבור את הצומת ופשוט חוזר קצת אחורה ברוורס - הדוח הנ"ל ב-% 99 לא היה נרשם ! למרות שעברת קו עצירה. אפילו אם היתה שם מצלמת רמזור: הרי היה מתבצע רק צילום אחד. התמונה היתה מגיעה למפענח והדוח לא היה נשלח אליך, בגלל חוסר בצילום השני - יציאה מהצומת.

איך אני אחזור ברוורס אם אני באמצע הצומת תוך כדי תנועה קדימה? אותי לימדו שאם כבר נכנסת לצומת פנה אותה במהרה. מה פתאום לעצור עכשיו ולהתחיל לעשות רוורסים? להזכירך, האופנוע כבר עבר את המעבר חציה והגיע עד לכמעט אמצא הצומת. כלומר, הבלימה בוצעה אחרי המעבר חציה או אפשר להגיד בסיומו, התמרון בוצע אחרי המעבר חציה ונגמר באמצע הצומת.

פורסם
באמת שאין לי מושג איך הבנת מכל מה שסיפרתי שאני אשם בעוד שלדעתי האשם היחידי הוא נהג האופנוע שעבר עבירה חמורה שבגללה קרה כל מה שקרה.

מקווה שהשופט יחשוב אחרת.

Krishi הצגת את התנהלות הדברים עד לקבלת הדוח, אף אחד כאן לא מכיר אותך אישית, ואין לו אינטרס בכתיבת דעה זו או אחרת, נותנים לך בסך הכל חוות דעת במבט של אנשים מהצד שלא היו מעורבים במה שהתרחש, בדיוק כמו ששופט בבית משפט מקבל את הראיות ומחליט.

אף אחד כאן לא שופט אותך וגוזר את דינך, נותנים לך דעה נטרלית.

שיהיה בהצלחה במשפט, נשמח אם תעדכן אותנו בנושא. (אל תשכח להגיש בקשה להשפט מכיוון שיש זמן מוגבל)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שהוא אידיוט שצריך לשלול לו את הרישיון ובגללו ורק בגללו נכנסתי לכל הברוך הזה ולא מגיע לי שום דו"ח. זה מה שזה אומר..

ואיפה אתה בכל הסיפור? טלית שכולה תכלת?!

הרי אם היית מקדיש שניה אחת של מחשבה על התנהלותך, לא היית נכנס לתוך כל ה"סלט" הזה.

אם לא היית מחליט לעשות דין לעצמך, להכנס אל הצמת כשהאור הצהוב כבר דולק, ולא סומך על מעשיהם של אחרים בדרך, לא היית פותח בכלל שרשור בנושא.

קח אחריות על מעשיך ושא בתוצאות.

נהיגה בחוסר זהירות ו/או בקלות ראש אין הן עניין של מה בכך!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...