Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מיגון - סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה חברות דורשות איתורן, אבל יש כאלה שמסתפקות בקודנית (עלוקה). ברכב שלי למשל אין איתורן.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אז אני אצטרך לבחור חברת ביטוח לפי המיגון? לא הגיוני..

אני רוצה שתהיה לי האופציה לעבור אם צריך בלי להתקין דברים נוספים

פורסם

אאל"ט אתה יכול לבחור בין איתורן לבין עלוקה+כספת למחשב. תברר עם הסוכנות רכב.

או שתברר מול סוכן הביטוח שלך, הוא בטח ידע לתת תשובות מדויקות יותר.

בהצלחה!

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

בסוכנות אלייד (הסוכנות של צ'מפיון) יבקשו רק עלוקה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
האם מישהו יודע אם לחברות הביטוח מספיק "עלוקה" ברכב הנ"ל או צריך להוסיף עוד משהו?

תלוי איזה לאון. לקופרות ו-FR קרוב לודאי תתבקש להתקין איתורן/פוינטר (חוץ מאשר בביטוח חקלאי, אולי... :lol: ). ללאונים רגילים - בד"כ אין צורך.

אז אני אצטרך לבחור חברת ביטוח לפי המיגון?

זה אחד השיקולים, כן . אם תמצא חברה שתסכים לבטח ללא איתורן רכב שבד"כ מבטחים עם איתורן, כנראה תגלה שעלות הביטוח אצלם יותר גבוהה. ואז צריך לעשות חשבון של "מס" חודשי של איתורן מול גובה הפרמיה ואולי צורך לפרק רכב בעוד שנתיים ובכ"ז להתקין איתורן כשתחליף חברת ביטוח.

אני גם ממליץ לבחון אלייד. לפחות מבחינת מחירים ותנאים על הנייר הם אטרקטיביים (למזלי, לא יצא לי לבדוק איך הם "בשעת צרה").

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני הצלחתי למצוא ביטוח בחברת הראל ללא דרישה למיגון נוסף ברכב מלבד המקורי (כלומר אפילו ללא עלוקה)

ההגבלה היחידה שלי היא על הק"מ - לכל היותר 10,000 ק"מ בשנה - לא ברור לי מה הקשר לעלוקה אבל ניחא אני בכל מקרה לא נוסע יותר מזה אבל עלוקה אני לא מוכן להתקין!

• תוכן חדש...