Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני מעוניין לרכוש רכב לתקופה קצרה יחסית (חצי שנה עד שנה) וחשובות לי סחירות וירידת ערך, האם יש לי דרך לברר זאת ?

כלומר האם מתפרסם איזה מדד שמראה את הדגמים הכי מבוקשים (והכי לא מבוקשים) של מכוניות יד2 ?

אני יודע שיש דבר כזה שלוי יצחק מפרסם מידי פעם במגזין דה-מרקר, וכן אני זוכר שלפני כמה שנים היה דבר כזה באתר מגזין "אוטו".

עריכה:

אולי כדאי להעביר את השרשור לרכב כללי ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

קח מכונית בת 4, ותבדוק כמה אחוזים ירדו עד שהיא בת 7. (או כל מספר אחר).

יש מכוניות שיורדות הרבה בערך רק בהתחלה, אבל אחר כך מתייצבות על ירידה מתונה.

לדעתי ירידת הערך של היפניות מתונה יחסית.

סיטרואן אמריקאיות ו 4X4 למשל מורידות המון מערכן כל שנה.

פורסם

אני לא יודע, האם יש סקר כזה או אחר.

אבל, אם תקנה כיום הונדה ג'אז מודל 2007 במצב טוב, לדעתי, אחרי חצי שנה - שנה לא תפסיד הרבה (אם בכלל).

בטוח לא יהיו לך קשיים במכירה עתידית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה אך הרבה יותר מעניינת אותי רמת הסחירות.

המחירון לפעמים נמצא בבועה משלו, במיוחד היום שיש גם לוי יצחק וגם יד2 ולעיתים קיים בלבול וקונפליקט ביניהם.

הרי לאתר יד2 וודאי יש סטטיסטיקות על מהירות המכירה של רכבים, כנ"ל לוי יצחק וגופים נוספים.

היכן ניתן לקבל מידע לגבי סחירות* הרכב?

שוב אני אומר, קיים דבר כזה בוודאות אני פשוט לא יודע איך למצוא את זה, ברשת או לא ברשת. מישהו יודע ?

*כמה מהר הרכב נמכר מרגע שפורסם?

פורסם

לוי יצחק עורך סקרים כאלו ומידי פעם הם מתפרסמים בYnet. אם יש לך זמן, אתה יכול לשבת קצת על ארכיון הכתבות שלהם ואני די בטוח שתמצא משהו. אני מצאתי כמה כתבות מ-2004 וגם את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם אתה שואל אם הרכב סחיר ? או שאתה שואל אם הרכב שומר על ערכו ?

לפ דעתי יש הבדל בן הדברים.

רכב במצב טוב ללא עבר של תאונות עם קילומטרז סביר ימכר יחסית מהר , ובמחיר קרוב למחירון לוי יצחק.

רכב במצב גרוע יד 4 300 אלף ק"מ יהיה קשה מאוד למכור וימכר במחיר פחות ממחירון יד 2.

רכבים ששומרים על ערכם לאו דווקא סחירים מאוד , למשל גולף , במוו , ועוד... אפשרלמכור אותם מאוד שומרים על עירכם אבל לוקח הרבה זמן למכור.

פורסם

אז אני מבהיר שיותר מעניינת אותי סחירות.

אני רוצה שביום שאחליט למכור לא אתקע עם הרכב שבועות וחודשים. גם אם זה אומר שירד לו קצת הערך, אני מחפש משהו שנסחר סביב המחירון ובמהירות!

לא רוצה קלישאות מחפש דגמים וזמנים תכל'ס. הרי הידע הזה קיים והוא אינו סודי, אני רק רוצה לדעת איפה למצוא אותו כדי שיעזור לי לבחור.

תודה.

פורסם

לא כתבת מה הדרישות שלך מהמכונית (נהג יחיד? נסועה? וכו') - שווה לבדוק השכרה ארוכת טווח של מכונית קטנה (107, i10 וכד') למספר חודשים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בדקתי את כל האופציות האלה ואני מעוניין לרכוש רכב עם דגש על סחירות גבוהה, שכשארצה למכור אותו מסיבות אישיות תהיה לי האפשרות לעשות זאת במהירות.

מבחינתי ברגע שאדע (לדוגמה) מהי רשימת 10 המכוניות הסחירות בישראל, אני אבחר אחת מהן לקניה.

פורסם
פונטו ספייס ELX פרטית, נמכרת תוך שעתיים לכל היותר.

מאיפה הבאת את הנתון הזה ועל מה הוא מבוסס ?

על סמך איזה מדגם בנית סטטיסטיקה של דגם ה-ELX כאשר מפורסמות 4 כאלה למכירה ביד 2 מתוך 448 פונטו ספייס ?

פורסם

זה אכן אחד הדגמים הסחירים ביותר, אך רק כאשר הוא מגיע עם נתונים יפים.

מתוך 448 פונטו ספייס, מעטות הן האוטומטיות - שזה בעצם השילוב המושלם מבחינת אנשים רבים - רכב קטן ואוטומטי.

תוסיף לכך את היותם של מספר דגמים "אוטומטיים" - רובוטיים, בעלי המנוע החלש - וגם את היותם של רוב רכבי פונטו ספייס בעלי עבר השכרתי \ ליסינגי - ותקבל מתכון מנצח לרכב מבוקש.

כל מכונית עם נתונים נדירים שרציתי לרכוש, נרכשה באותו היום ללא בדיקה. כמו כן, נדרש על רוב המכוניות מחירון YAD2, הגבוה ממחירון לוי יצחק באלפי שקלים. גם במקרה הזה נסגרות עסקאות די מהר.

לקח לי חודש כמעט למצוא ELX 2006 תקינה במחירון לוי יצחק מינוס 2000 ש"ח. בסוף הצלחתי, לא יודע כמה יצליחו אחרים.

בכל מקרה מדובר ברכס סחיר לאללה.

• תוכן חדש...