Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף!!! :lol: היום קניתי את המכונית הראשונה שלי. פיאט פונטו 95 במצב מצויין שעברה 82 ק"מ בלבד. אבל לא המכונית היא נושא התראד. רציתי להודות לכל חברי על שעזרו לי בתחילה והכוינו אותי ל מכוניות שנכנסו לי בתקציב או לאחר מכן כל ההתיעצויות שלי כדאי לקנות לא כדאי לקנות וכל הניג'וסים שלי. בקיצור אני רוצה להודות לכל החברים שעזרו לי לבחור את הרכב והדריכו אותי במשך 3 החודשים שבהם חיפשתי מכונית תמכו בי לא נתנו לי להכנע ליאוש ויעצו לי למצוא את המציאה שלי תודה!!!

נ.ב לכל אלו שעדיין מחפשים אל תתיאשו ואל תכנעו ליאוש בסוף גם אתם תמצאו את הרכב הבא שלכם.

L.A

פורסם
סוף סוף!!! :lol: היום קניתי את המכונית הראשונה שלי. פיאט פונטו 95 במצב מצויין שעברה 82 ק"מ בלבד. אבל לא המכונית היא נושא התראד. רציתי להודות לכל חברי על שעזרו לי בתחילה והכוינו אותי ל מכוניות שנכנסו לי בתקציב או לאחר מכן כל ההתיעצויות שלי כדאי לקנות לא כדאי לקנות וכל הניג'וסים שלי. בקיצור אני רוצה להודות לכל החברים שעזרו לי לבחור את הרכב והדריכו אותי במשך 3 החודשים שבהם חיפשתי מכונית תמכו בי לא נתנו לי להכנע ליאוש ויעצו לי למצוא את המציאה שלי תודה!!!

נ.ב לכל אלו שעדיין מחפשים אל תתיאשו ואל תכנעו ליאוש בסוף גם אתם תמצאו את הרכב הבא שלכם.

L.A

שאלה: איך הגעתם למסקנה שלא שיחקו אם הקילומטראז' (82 ק"מ :? ) איפה הסיפור מאחורי המכונית הזאת?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

סיפור ארוך כמו תמיד אין הוכחה 100% אבל הרכב בבעלות המוכר היה שנתיים ונקנה (הרכב היה שייך לאישתו)עם 62 אלף . לך תדע אי אפשר להיות בטוח 100 % גם כאשר אכשיו כאשר הרבה עושים טיפולים בבית ולא במוסכים מורשים.

תודה הצלחתה לבאס אותי :?

פורסם

קודם כל , תשמור על תרבות דיבור.

אחי קודם כל מזל טוב , דבר שני אל תתבעס , לי היה אופל אסקונה , יד 1 (בתוך המשפחה.. של סבא) עם 80 אלף ק"מ אחרי 20 שנה ! ככה שהכל אפשרי והכל ניתן

פורסם

וואי אחרי שקראתי את ההודעות בעיון רב הבנתי שאתם בטוחים שהרכב עבר 82ק"מ בלבד לא!!! 82 אלף (טעות שלי הייתי בטוח שתבינו שזה אלף).

ובטח שבוע הבא כאשר אני יסגור את הכל עם הביטוח הנסיע הראשונה שאני יעשה זה למוסך לבדיקה כללית וטיפול 10K. ומי שמחפש טוב יכול למצוא מציאה עם ק"מ נמוך עובדה חבר טוב שלי מצא שנת 96 עם 79 אלף. ואני בעצמי ראתי רכב יד ראשונה שנת 95 עם 75 אלף רק הוא רצה מעל המחירון תאמינו או לא עדיין נשארו כמה אשנים ישרים בארצינו. כמו שאמרתי קודם להיות בטוח במאה 100% שזה הק"מ אי אפשר להיות בטוח, להוריד ק"מ מתוך ניסיון בכלל לא בעייה ולא ניתן לעלות אליך (הייתה לנו בעייה בספידומטר סיפור ארוך...). כמו שאמרו אמרי לי פה בפורום מנוע יכול גם לחזיק 350K ק"מ וגם יכול לשפוך מנוע אחרי 130K אלף תלוי כמה שמרו וטיפלו ברכב.

פורסם

האודי 04 שלנו עברה 46 אלף קילומטר, אבל היא לא למכירה ( :lol: ) - עדיין!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה!!!

04 וכבר עשתה 43 אלף, בונה זה הרבה מה אתם חורשים את הארץ כל יומיים?

עוד מאט אנחנו מוכרים את סובארו 01 שלנו שעברה סה"כ 31 אלף.

• תוכן חדש...