Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

w124 e220

jono
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין ה 220 ל 230 (מדובר על השנים 85-95)?

אני יודע כי ה220 משום מה מנוע יותר חזק אבל ברצוני לקבל חוות דעת מאנשים שהיה או יש להם את הרכב

אך מבחינת אמינות?

אחזקה?

יכול לשמש כרכב יום יומי ללא הוצאות יקרות?

פורסם

השתמש בחיפוש, היה דיון דומה ומענין לפני כחודשיים.

ממה ששמעתי:

-מבחינת אמינות הרכב יותר ממדהים, מהדגמים היותר אמינים שיצאו למרצדס. אאל"ט הוא סובל מבעיה בההגה כוח לאחר שימוש רב.

-אחזקה יכולה להיות מעט בעיתית, מעט חלקי חילוף מפירוק ומעט מאוד מוסכים המתמחים בדגם זה (אני מכיר אחד, שלח ה"פ אם יהיה רלוונטי)

-האם יכול לשמש כרכב יום יומי ללא הוצאות יקרות היא שאלה קשה, תלוי במצב הרכב וכיצד תוחזק לפני הקנייה. אם אתה שוקל לרכוש רכב כזה במקום יפנומאטית בת 7 כי זה מה שמאפשר התקציב אז זה רעיון גרוע, רכב בן 15+ שנים ידרוש עדיין הרבה תחזוקה (אלא אם קנית מפינסיונר פאנט יד ראשונה:lol:). ההוצאות וההיתקעויות הצפויות עלולות להפוך את הרכב כלא ישים כרכב יום יומי.

דרך אגב, כשהייתי בטיפול 10K ראיתי רכב כזה (בנזין, לא מונית לשעבר) מגיע בזחילה, עוצר ליד המוסך ולא יכול להכנס. התגלה כי לרכב יש כמיליון ק"מ נסועה והלך לו הבק-אקס (תיקון של 4K+ ש"ח). הייתי קצת בהלם שאמר לי הבחור כי הרכב שימש לו כרכב יום יומי והוא נקנה מיוצא צד"ל.

• תוכן חדש...