Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלך חצי שקל זה חינם? אותי לא מעניין מי גובה ממני את הכסף, לי אכפת מה יורד מהחשבון שלי, ולא משנה אם זה לאורנג', פלאפון, מאנגו או סלופארק.

יתרון נוסף של האיזיפארק הוא הנוחות - כדי להפעילו צריך ללחוץ 4 פעמים על כפתור אחד וכדי להפסיקו עוד לחיצה אח על כפתור שני. חניה סלולרית מחייבת שליחת SMS שהיא פעולה יותר מורכבת, וטכנופובים כמו אשת פשוט ימנעו ממנה, וגם אני, כחובב ג'דג'טים, לא נהנה לחפש את המשקפיים בתיק ולרכיב אותם, ואז ללחוץ עשרות לחיצות על לוח המקשים על מנת להפעיל את החניה ועוד כמה עשרות כדי להפסיקה.

אתה כאילו התעלמת לחלוטין מההודעה שלי, או מה?

א. אתה לא חייב לשלוח SMS. אפשר להתקשר.

ב. עלות של כ-20 שניות שיחה היא הרבה פחות מחצי שקל, ואם זה לא המצב אצלך, אז יש לך בעיות חמורות יותר מעלויות חנייה סביר להניח. גש לנציג השירות הקרוב ודאג להורדת מחירים משמעותית בעלות השיחות שלך.

ג. כמה מסובך זה כבר לחייג למספר *4500 שאפילו קצר יותר ממספר טלפון של אדם רגיל? אפשר גם להכניס את זה לזיכרון ואז בכלל... כל שנותר לך הוא ללחוץ 1 לאישור בהנחה שאתה בעיר ברירת המחדל שלך, או להגיד את שם העיר במקרה השני. וזהו.

מסובך זה לא.

יקר זה לא.

דורש ללכת כל כמה זמן ל"מילוי", או עולה כסף על קניה ראשונית / סוללות - זה גם לא.

חוץ מזה, למי אכפת מטכנופובים?

מי שלא מסוגל לשלוח הודעת טקסט פשוטה ("עשרות לחיצות"?? מה??), מבחינתי לפחות מגיע לו שיסבול מחוסר נוחות וישלם יותר...

אם הוא רוצה לשרוד בעולם, שילמד דברים בסיסיים כמו הפעלת טלפון. אם סבתא שלי (!) יודעת לשלוח SMS תאמין לי שכל אחד יכול ללמוד.

נ.ב.

אין לי שום קשר לשום חברת חנייה כזו או אחרת, פשוט מאז שגיליתי את נפלאות החניה הסלולרית אני לא מבין איך אנשים עדיין משתמשים בתוי חניה רגילים או בכל מיני פתרונות שדורשים התעסקות מסביב - ללכת "להטעין" את מלאי הדקות במכשיר, לחזור פיזית לרכב בשביל לחדש חניה אחרי שעתיים, וכל מיני כאלה.

פורסם

למי אכפת מטכנופובים? לי, כיון שאשתי עונה לקריטריון והיא זו שנזקקת בד"כ לחניה בכחול-לבן. לא מדובר על חוסר יכולת אלא על סרבול. ותאמין לי שכאשר היא זקוקה לשליחת SMS היא עושה זאת. אבל אני אתפיע אותך - כמה מהאנשים המבריקים שאני מכיר, חלקם בעלי יכולות טכניות גבוהות ביותר במקצועם, פשוט מגלים חוסר עניין מוחלט בגאדג'טים ותפעולם, כי מבחינתם מדובר בעניין מיותר ובבזבוז זמן.

"עשרות לחיצות" - מה לעשות, אנחנו לא מחזיקים E72 או iPhone אלא מכשירים עם מקלדת נומרית, כך שרק המילה "תל-אביב" מצריכה כ-20 הקשות.

עלות שיחה של 20 שניות בתוכנית שיש לי היא כ-10 אג', נניח שאפשר להזניח. אבל SMS עולה כחצי שקל.

חלק מהערים עובדות עם שירות סלופארק שגובה 7 ש"ח לחודש, כלומר רק עלות השירות הבסיסי בשנה הוא כמחיר מכשיר איזיפארק.

ודבר אחרון - טעינת האיזיפארק היא עניין של דקה בתחנתדלק שבה אני עובר ממילא מפעםל פעם, אני טוען ב-100-200 ש"ח בכלפעם כך שזה מספיק לכמה חודשים, ויש גוף אחד פחות שמקבל גישה ישירה לחשבון האשראי שלי, על הסיבוכים העלולים לנבוע מגישה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אני מפסיק להתייחס אליך, כי או שאתה דביל שעושה לי דווקא או שאתה פשוט לא קורא את ההודעות שלי.

בשני המקרים אין לי כוונה להמשיך לדבר לקיר.

שבת שלום :)

פורסם

תודה על המחמאות, אבל נראה לי שדווקא אתה הוא זה שמתעלם מהמסר העיקרי בהודעות שלי: יש אנשים שחיים מצויין למרות העדר מוחלט של עניין במחשבים (וזה כולל גם שימוש מרחוק, למשל באמצעות IVR למיניהם). הם ישתמשו בפנקס ועט ולא במחשב כף יד, יקראו בספר מנייר ולא בספר אלקטרוני, ועבורם החניה הסלולרית תהיה פחות נוחה.

אני רוצה להזכיר עוד יתרון של האיזיפארק (בדגם החדש בלבד): אין בעיה של תזכורת לחידוש החניה, המכשיר מחדש את החיוב באופן עצמאי, בלי להפריע לבעל הרכב על ידי הודעות באמצע ישיבה, או קשיי תקשורת במקומות שבהם אין קליטה לרשת הסלולרית.

בקיצור - כל אחד יבחר באמצעי המתאים לו במצב הנתון, ולא כל מי שדעתו אינה דומה לדעתך, ראוי לכינוי "דביל".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא דביל כי דעתך אינה דומה לשלי, אתה דביל (או לפחות זאת אחת מהאופציות, או שאתה פשוט עושה לי דווקא ואז אתה בעיקר טרול..) כי אתה מתעלם בהפגנתיות מדברים שאני אומר ואז טוען טענות שהדברים שאמרתי קודם לכן והתעלמת מהם בדיוק סותרות אותן.

נניח, שזה מסובך לשלוח SMS. אמרתי בפירוש שגם אפשר לחייג ל *4500 ולהקיש 1. זה גם מסובך? אם כן אני ממליץ על המתת חסד.

או נניח, שהשירות עולה כך וכך שקלים בחודש בחלק מהערים. זה אולי נכון לחברה שאתה מדבר עליה אבל לא לפנגו שבה זה תמיד הכל בחינם. וכבר כתבתי את זה, אבל אתה כאמור מעדיף להתעלם ממה שלא נוח לך לשמוע.

• תוכן חדש...