Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדי יתחדש במאזרטי Quatrroporte ומיכל תתהדר באיזה SPYDER.

משפחת זאבי אנשים צנועים. הם לא ילכו על פרארי מנקרת עיניים.

פורסם

יש אנשים בארץ שקונים לא מעט רכבים מעל מליון שקלים.

אין סיבה לא להביא מזראטי או פרארי שיעלו בסביבות ה1.4, יהיה שוק, אמנם קטן, אבל יהיה.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

האמת,היה ברור שהיום הזה יגיע מתישהו,

ואת האמת לראות איזו 458 איטליה חונה ברח הירקון לא יגרום לי להזיע,כנ"ל לגבי הקליפורניה ספיידר ושאר אחיותיה חסרות הנשמה,

פרארי קצת כמו ב.מ.וו ומרצדס אולי בהשראת ניסן הפכו (ואולי כתוצאה מאבולוציה מוטורית בילתי נמענת)רכבים אקזוטים למעבדי פנטיום עם 4 גלגלים.

אז נכון,הן מאוד מהירות,ובנויות היטב,יותר אמינות והרבה יותר קלות לנהיגה,אבל בחייאת תא הנוסעים ב458 נראה כמו תא עם יותר מידי כפתורים אדומים ונורות.

Porsche 944 turbo

פורסם

עד עכשיו דובר על יבואן אחר שקוראים לו אלון,אולי הוא הכניס את זאבי כשותף.

לפי הכתבה:

רני רהב, דובר קבוצת מיראז' של גד זאבי אישר כי הקבוצה מנהלת מגעים מתקדמים לקבלת סוכנות פרארי ומזראטי בישראל.

שזה לא אומר הרבה, רק עוד כותרת לעיתון.

אייל

פורסם

כתוב בפרוש בכתבה שחברת אלון מנסה לעניין את זאבי בעניין.

בכל מקרה, אנחנו באמת רואים רק כותרות יחצ"ניות כבר 15 שנים, מכוניות עוד לא ראינו, אז נמתין בסבלנות ונתעלם מהקשקשת של המכוער רב הרהב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ב-2 מילים:

"כשנראה נאמין..."

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ב-2 מילים:

"כשנראה נאמין..."

+1 :mm_yeah:

הקריאה הזאת כבר נשמעה כמה פעמים בידי סמל"ת, ומה יצא בסוף...?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

סמל"ת כבר לא בעניין

עדיין מחפשים מותג שיקח את היבוא.

אך פרארי הציבו הרבה תנאים שדי קשה לעמוד בהם.

אולם תצוגה משלהם, ועוד אי אילו דברים שלא זכורים לי (היום בצהריים יצא לי לשבת עם נציג שפ פיג'ו סיטרואן, שפירט לי די הרבה מהתנאים, ואמר שכרגע אין מישהו שמוכן לקחת על עצמו את זה, או משהו כזה ולכן מתעקב)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אם המיסים לא היו כ"כ גבוהים כבר היינו רואים פה מזמן מכוניות כאלה.

בקפריסין מזראטי גרן-טוריסימו חדשה עלתה 75000 אירו לפני שנתיים. פה? אם המחיר היה כפול היא היתה נמכרת יפה...

פורסם

ואת האמת לראות איזו 458 איטליה חונה ברח הירקון לא יגרום לי להזיע,כנ"ל לגבי הקליפורניה ספיידר ושאר אחיותיה חסרות הנשמה,

פרארי קצת כמו ב.מ.וו ומרצדס אולי בהשראת ניסן הפכו (ואולי כתוצאה מאבולוציה מוטורית בילתי נמענת)רכבים אקזוטים למעבדי פנטיום עם 4 גלגלים.

אז נכון,הן מאוד מהירות,ובנויות היטב,יותר אמינות והרבה יותר קלות לנהיגה,אבל בחייאת תא הנוסעים ב458 נראה כמו תא עם יותר מידי כפתורים אדומים ונורות.

צודק, גם GT-R זה רכב חסר נשמה כי הוא בנוי כמו פלייסטיישן, כך גם המכונית על של לקסוס ויתר רכבי העל.

בוא לא נשכח שהמעבדי פנטיום עם 4 גלגלים האלה יותר מהירים וחזקים מבעבר, יותר טובים במסלול או בכביש הציבורי ועדיין נותנים בן זונה של FUN.

אי אפשר להתקדם מבחינת ביצועים ולהשאיר את המכוניות עם טכנולוגיה של רכבי אספנות.

נשמה או לא, גם הקליפורניה וגם ה-458 אלה מכוניות שכל אחד מאיתנו (כולל אתה) היה שמח שתשב לו בחניה או אפילו לעשות עליה סיבוב.

ואני רוצה לראות באמת שתחנה אחת מהנ"ל ברח' הירקון והיא לא תגרום לך להצמד עם הידיים לחלונות שלה ולהסתובב סביבה 10 פעמים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עזבו אתכם מפרארי, לדבר הזה יש יותר מפי 2 מומנט מאשר בפרארי 599...

רכב חלומותיי! אין רכב אחר שהייתי מעדיף על פניו, לא משנה מה היית מציע לי ,הייתי מעדיף את הSV12 פשוט שלמות בהתגלמותה.

אם יום אחד תהיה לי כזאת ,אני מבטיח שאתה הראשון שינהג עליה חחחחח :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...