Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן ותשלחו אותי לחיפוש (כמובן שביצעתי לא מצאתי תשובה סופית).

צבע הרכב שלי הוא בצבע שחור אתמול צד אחד של האוטו עבר צבע עקב ריבוי שריטות ומכות קטנות שהיו קיימות עם קניית הרכב ונוספו עוד קצת אצלי והיה לי את האפשרות לבצע צבע במחיר מוזל על הצד הלכתי על זה.

עכשיו הצד השני הגג הבגאז' שיש בקושי באיביזה ומכסה מנוע נשארו ישנים ללא צבע חדש.

אז אני מחפש חומרים לעשות פוליש וקס לצדדים ולחלקים שלא עברו צבע בכל זאת להחזיר להם קצת את הברק כמה שאפשר.

אשמח להמלצה לחומרים באיזור ה150 שקל לשניהם ביחד.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

פולש ו-ווקס תקנה רק של חברת טרטל ווקס הכי טוב שיש מספר 1! תכל למצוא את החומרים בשטיפות רכבים למינהם או בסניפי רשת אוטו דיפו או הום סנטר בהצלחה

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ואקס לא יעזור לך. נשמע שאתה צריך עבודת פוליש רצינית וב- 150 לא נראה לי סביר שתוכל לקנות חומרים שיתנו לך את מה שאתה מחפש. חבל לזרוק כסף סתם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תשמע הייתי בקלין קאר הם דורשים 640 שקל על העבודה אומנם התוצאה מדהימה אבל לדעתי לא שווה את המחיר.

ישנם מקומות לא פחות איכותיים שעושים את אותו הדבר ב400 שקל לפי מה שאני יודע. אז ככה שזה נקודה למחשבה..

לגבי העשייה שבתות ממש משמעם ואין מה לעשות ממש אז לא מפריע לי לעשות ולנסות יצא טוב הרווחתי לא יצא טוב לא קרה כלום..

העיניין שאני רוצה לעשות את זה הוא עקב זה שהאוטו עבר צבע כללי לפני שאני קניתי אותו לא יודע בדיוק מתי אבל הוא עבר צבע כללי ככה שהצבע בסדר גמור ורק והברק שלו ירד ככה שאמרו לי שאפשר לעשות פוליש ווקס וקצת יחזור הברק אם הצבע היה ממש ישן לא הייתי מתעסק עם זה תיהיה בטוח.

RenaultSport תודה אני מחר ילך לקנות (:

פורסם

אם אתה צריך רק הברקה ולא החלקה של הצבע או הסרת פגמים למיניהם,

ממליץ לך לעיין בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337034

אני אישית השתמשתי בחומר ולדעתי התוצאה ברמה גבוהה מאוד.

אם לא בא לך "להסתכן" עם מוצר שלא מוכר, או להזמין מחו"ל, הייתי ממליץ לך לוותר על טרטל ווקס,

כי גם קשה לעבוד איתו, והתוצאות לא ממש מדהימות, והברק נעלם דיי מהר.

אם כבר תקנה את הווקס של קארפלן, את האוטופיניש, מה שייתן לך תוצאה טובה למדי.

פורסם
טרטל ווקס בינוניים ביותר.

אני ממליץ לך על חומרים של קארפלאן ברמה אחת לגמרי. לא תמצא את זה באוטודיפו.

איזה חומרים אני צריך מבחינת ווקס ופוליש לרכב צבע מטאלי (שחור) אם תוכלו להגיד לי מה בדיוק אני צריך ככה שאני ידע להגיד למוכר מה להביא לי בלי להסתבך יותר מידי ובלי שינסו לי לדחוף לי דברים..

פורסם

אם הצבע מטאלי, אל תתעסק עם פוליש, זה מתכון לצרות...

לפי מה שאתה מתאר אתה צריך להחזיר את הברק, ואת זה ווקס

איכותי יעשה. בקש ווקס שמתאים לצבע מטאלי.

אתה יכול להזמין כאן את המוצרים של קארפלן:

www.carplan.co.il

ואם אתה רוצה קישור למוצר האוטופיניש שלהם:

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

פורסם
למה פוליש לרכב עם צבע מטאלי (שחור) זה מתכון לצרות ?

בקשר לאוטופיניש זה שונה מווקס רגיל ?

פוליש מוריד שכבה מהצבע, אבל בצבע מטאלי ישנה שכבת לקה, שאסור להוריד אותה או

שכבה ממנה, ואם כן, אז רק בצורה מקצועית. לכן הפוליש לצבע מטאלי הוא עדין מאוד,

ולדעתי האישית, אם לא חייבים, לא נוגעים...

האוטופיניש לא שונה מווקס רגיל, רק מנסיוני נותן את התוצאה הטובה מבין המוצרים שלהם.

טרטל ווקס זה אחד החברות הטובות בעולם למוצרי פינוק לרכב

אם אתה מרוצה מהם, אשריך, אני אישית ניסיתי כמה פעמים מוצרים שונים שלהם, ואכן מדובר

במוצרים בינוניים ביותר.

פורסם
טרטל ווקס זה אחד החברות הטובות בעולם למוצרי פינוק לרכב

לפני הרבה שנים טרטל ווקס היו טובים,היום יש מוצרים ברמה יותר גבוהה.

פורסם

לדעתי המוצרים של קארפלן לא שווים בכלל ואני לא ממליץ. אתה יכול להסכל בנושאים אחרונים שכתבתי על הנושא. בנוסף הטי קאט שלהם כן הוריד לי מהפינות של הלקה שזה אחד הדברים הכי מבאסים שיכולים להיות! אלק לצבע מטאלי

אל תעשה פוליש בכל מקרה. עם ווקס שלהם אין לך מה להפסיד לפחות

פורסם

ארב טוב לכל הממליצים המקצועים והמנושים.

מכל המלצות שנתתם אפילו אחד לא השכיר את הדבר החשוב יותר מחומר טוב זה ידע.

לכל החושבים שהאסור לבצעה פוליש על לקה,אני ממליץ בחום לעשות דבר פשות זה להיכנס ל youtube ולקבל כל המידע הנחוץ לבצוע פוליש.

עוד דבר אחד 400 ש"ח לא ניתן לקבל עבודה מקצועית בגלל כמה דברים מעוד פשותים,זמן ו עלות חומרים וכלים נלוים לבצוע.

ו לפני שתתחילו לצעוק ולהיתצבן ולהגיד שאין דברים כאלה תבדקו את הצמכם ב אותו youtube ו תבינו הבדל בין עבודה מקצועית לבן כל החפרים של ישראל,מה כבר ציפתם לקבל בסכום הזה חוץ מנזק של חפר,ויותר מזה פשות תמשיכו לשלם להם בסוף הם גם יעשו לכם טובה ואוטו היה מוכן תוך שעה.

זה פשות מפליא אותי אך אנשים פשות לא מבינים את זה אתם משלמים להם בשביל שריטות והולוגרמות על האוט שלכם.

יש פתגם חכם : פראיירים לא מתים הם פשות מתחלפים בסופו של דבר גם נשארים שמחים,אך עורדתי לא מחיר איזה תותך אני,רק אף אחד לא הבין שהורידו לא מכנסיים.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...