Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארב טוב לכל הממליצים המקצועים והמנושים.

מכל המלצות שנתתם אפילו אחד לא השכיר את הדבר החשוב יותר מחומר טוב זה ידע.

לכל החושבים שהאסור לבצעה פוליש על לקה,אני ממליץ בחום לעשות דבר פשות זה להיכנס ל youtube ולקבל כל המידע הנחוץ לבצוע פוליש.

עוד דבר אחד 400 ש"ח לא ניתן לקבל עבודה מקצועית בגלל כמה דברים מעוד פשותים,זמן ו עלות חומרים וכלים נלוים לבצוע.

ו לפני שתתחילו לצעוק ולהיתצבן ולהגיד שאין דברים כאלה תבדקו את הצמכם ב אותו youtube ו תבינו הבדל בין עבודה מקצועית לבן כל החפרים של ישראל,מה כבר ציפתם לקבל בסכום הזה חוץ מנזק של חפר,ויותר מזה פשות תמשיכו לשלם להם בסוף הם גם יעשו לכם טובה ואוטו היה מוכן תוך שעה.

זה פשות מפליא אותי אך אנשים פשות לא מבינים את זה אתם משלמים להם בשביל שריטות והולוגרמות על האוט שלכם.

יש פתגם חכם : פראיירים לא מתים הם פשות מתחלפים בסופו של דבר גם נשארים שמחים,אך עורדתי לא מחיר איזה תותך אני,רק אף אחד לא הבין שהורידו לא מכנסיים.

תודה לכולם.

תוכל להביא סרטון דוגמא למה אתה כן מתכוון? לדבר על דרך השלילה לא עוזר לנו להבין את כוונתך

פורסם

שלום.

טוב הנה כמה דוגמאות טובות לעבודה מקצועית לבין רוב החפרים הגובעים כספים סטם.

פה בישראל פוליש נעשה מעוד פשות פרווה +וקס רק אף אחד לא יודע שזה רק התחלת פוליש וממש לא תעליך שלם,פרווה משירה הרבה סימנים אחריה כי פרווה לא מיועדת לפיניש אלה רק להורדות סריטות כבדות.

164038929.jpg[/url][/img]

164038942.jpg[/url][/img]

ככה אוטו נראה לאחר שטיפה ראשונה אחרי פוליש של לא בעל מקצוע כשה יורד כל שמנים של פוליש ונשאר רק צבע מתחילות להופיה שריטות הולוגרמות.

163890790.jpg[/url][/img]

אחרי כל הנעשה רק חסר שלושה שלבים לסיום בשביל שזה יראה כך

163890804.jpg[/url][/img]

164038937.jpg[/url][/img]

164038939.jpg[/url][/img]

164038896.jpg[/url][/img]

עם שמתם לב לפנס שמכובן לצבע זה נקרא אור נקודתי שמאפשר לראות את כל הדיפקתים באת עבודה כשה יש דיפקתים על צבע אור פשות מתפזר על הצבע וניתן לראות הכל גם בשמש רועים הכל מצויין ו כשה צבע לאחר קורקשין (תיקון) אור חוזר חזרה כי אין מה שיפזר אותו ואז רועים את שקיפות ועומק של צבע.

ורק אחרי בדיקה עם ספירט איזופרופיל בשביל להוריד את כל שמנים מתחלים לשים חומר אטימה עם רוצים להגן על צבע בצורה אחי טובה אחר כך עם גלייז בשביל ברק עמוק יותר גם עם רוצים ורק בסוף מצפים בוקס איכותי לירידת מים טובה יותר שמים לא ישארו על צבע.

ואז מקבלים כאלה תוצעות.

164038873.jpg[/url][/img]

164038861.jpg[/url][/img]

164038843.jpg[/url][/img]

164038836.jpg[/url][/img]

ועל ספה שלי מצטער רק לא זה חשוב חשוב זה שאנשים יתחילו להבין שפוליש לרכב אהוב שלהם לא יכול לעלות 400 ש"ח ו 4 שעות עבודה זה לעבוד על אנשים ולזרוק כסף באויר כבר אדיף לתרום לנזקקים מאשר לחזק את אי מקצויות של אנשים ו לתת להם הרגשה שגם זה אולך ואין צורך להיכנס לעומק המקצוע ולהתמץ.

פורסם

מסכים בהחלט עם romanz, אם כבר עושים עבודה רצינית על הצבע של הרכב כמו פוליש אז לבצע אצל מקצוען.

הרפרנס שלי בתחום הזה הוא "אבי הדיטיילר" מהפורום, הבחור מקצוען, חי ונושם את מקצוע הדיטיילינג (על מכוניות יוקרה/על בחו"ל).

אני מציע לך לפנות אליו, הוא דאג לי לכל הציוד לניקיון הרכב ואני מאוד מרוצה. ([email protected])

(לא לדבר על כל ההסברים בע"פ ודפי וורד עם תמונות [של למבורגיני :)] מפורטים איך לבצע כל צעד בשטיפה בדיוק מתחילתה ועד סופה, priceless בשבילי.)

לגביי פוליש, הייתי מחפש מישהו מקצוען שאולי יעלה יותר אבל גם כנראה שלא יעשה לרכב נזק ויגיע לתוצאה סופית טובה יותר.

(הייתי בודק את הבחור הזה http://www.nessdetail.com/, לפי הגלריה שלו ועוד עם פירוט מדויק של השלבים והחומרים הוא נראה לי מקצוען ועושה לי אישית הרגשה טובה, אני מתכוון לבדוק אותו בעתיד עם רכבי לפוליש שלב ראשון ובקרוב לבקר אצלו עם הרכב של חברתי לטיפול, אתן פידבקים לאחר מכן.)

• תוכן חדש...